2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیزم ایمنیو سرکوب میکنه که بدنت جنین رو پس نزنه..... عزیزم لازم نیستم حتما با پرد همزمان بخوری کلا ...

پس ب عوارضش مي ارزه 

عزيزم با بسكوييت نه

الحمدالله اهل  هله و هوله نيستم 

پودر نسكوئيت ك پودر شكلاته و شير كاكاووش ميكنم و بجاي آب قرص رو با اين ميخورم 

بله كلسيم مصرف كردم يكماهه و يك ورق ازش دارم 

پس چ خوب شير رو بعد يا قبلش مصرف كنم ميشه 

پس بايد مصرف شير تو اين دوران بالا بره 

خدا خيرت بده ك هستي شما و لاله جان و بقيه خواهرا 

الان سونوگرافي شدم و همه چي الحمدالله خوب بود 

فقط نسبت ب سال ٩٥ ذخيرم كمتر شده بود با اين وجود گفتن همه چيز خوبه

ساعت دو بايد برم مطب  

الان جواب سونو رو ميزارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون من تیکر همه تون رو دارم که شما مال منو نمیبینین؟ مال خودم رو هم میبینم

عزیزم دیگه درست شد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون پست من از قلمت افتاد😶😶 پرسیدم تا کی جنین ها ممکنه رشد کنند منم جمعه پانکچر شدم گفتن جز او ...

عزیزم اینو که جواب دادم.....

گفتم که پیش اومده بعدا رشد کنن.....

حتی گفتم برا همینه که اکثر تا چند روز اصلا تعداد جنینارو نمیگن که الکی این استرسها بهمون وارد نشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مطمئنی ابسه اس؟ محل تورم داغه؟ تو ران هم میشه تزریق کرد اما خب ادم فلج میشه من یه بار تزریق کردم تا ...

عزیرم دکتر منم یهویی قطع نمیکنه.....

حتی حد وسط پروژسترون و پرولوتون شیاف رو ادامه داد که یهویی تبدیل نشه و شیاف یه کم انعطاف بده.....

والا چی بگم دیگه وقتی دکتری رو انتخاب کردین مجبورین به نظرش اعتماد کنین

ب نظر شما از همین فردا پردی رو بخورم بهتر نیستش گلم ؟ چون گفت یک ماه قبل از انتقال بخور . من ک مشکل ایمنی دارم از الان پردنیزولون رو بخورم مگه چ اشکالی داره برام چ عوارضی داره گلم ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
پس ب عوارضش مي ارزه   عزيزم با بسكوييت نه الحمدالله اهل  هله و هوله نيستم  پو ...

عزیزم فکر کنم شکلات خوب نباشه.....

بازم بپرس ولی من کلا تو بارداریم شکلات نخوردم.....

با اینکه وحشتناک عاشق شکلاتم.....

حتی بعضا دلم خواسته اما یه جوری سعی کردم یادم بره.....

اشتباه نوشتم پودر نسكوئيك  مثل پودر كاكاوو هستش هم شيريني داره قاطي شير ميكني ميخوري

آره عزیزم حواسم نبود بیسکوییت خوندم اما فکر کنم نسکوئیتم خوب نباشه بازم بپرس.....

من خیلی ناراحتم ولی.من توی ابن سینا 26تا فولیکول داشتم که 22تاش جنین شد اخه چرا الان اینجوریه تازه ا ...

یعنی فولیکول سایز ۱۰ و ۱۱ ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم منظورم این بود یعنی شوخی کردم...... دیدی یه دستگاه رو رگلاژ (تنظیم) میکنن..... مزاح کردم عزی ...

شهرستان انجام میدم چسبندگی شدید دارم یکی از لوله هام بسته است اون یکی اطرافش چسبندگی  داره تو ماه دوم که طب سوزنی انجام دادم ازم ترشحات آبکی و یه کم چسبناک داشتم که باعث سوزش اطراف واژنم شده نمیدونم ممکنه باعث رفع چسبندگی شده ؟ باید برم شرایطم رو به دکتر بگم ببینم چی میگه

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
آره عزیزم حواسم نبود بیسکوییت خوندم اما فکر کنم نسکوئیتم خوب نباشه بازم بپرس.....

سلام خانمی  من یک بار انتقال دادم ناموفق بود نظر دکترم این بود که عجله نکنم و احتمالا دو ماه و  نیم دیگه انتقال دومم رو انجام بدم میخواستم ببینم چه چیزهایی بخورم تا رحمم رو آماده کنم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

سلام به همه دوستان

من دیروز پانکچر شدم😀 

صبح اول رفتیم آزمایشگاه ، با کلی نذر و نیاز ، مسئول آزمایشگاه همکاری کرد و چند جا زنگ زد که جواب ما رو زودتر چک نهایی کنن و بفرستن

ساعت ۹ بخش آی ی اف بیمارستان بودیم ، پذیرش و صندوق و تشکیل پرونده و …

یک ربع به ۱۱ از همسرم نمونه گرفتن

خودم هم ساعت۲ رفتم داخل اتاق عمل و ۲:۳۰ هم به هوش اومده بودم

بهم گفتن فعلا۵ تا تخمک داری که ممکنه بعد از …(یادم رفته) بیشتر هم بشه

پنجشنبه هم قراره بهم زنگ بزنن که شنبه برم برای انتقال(گفتن نیاز نیست در مورد تعداد جنین و کیفیتشون زنگ بزنی، همون شنبه بهت میگیم!!!!😐)

با کلی پیگیری خودم( پرسنل پذیرش آزمایش پروژسترونم رو یادشون رفته بود بخوان و بزارن رو پرونده) ، دکتر برام Ivig نوشت که همون دیروز عصر تزریق کنم ( اورژانس بیمارستان بهمن فقط تا ساعت۱ ظهر تزریق این سرم رو انجام میده و من و شوهرم مجبور شدیم بریم سراغ سوپروایزر و آنژیوکت دستم و ساعت پانکچرم رو نشون بدیم تا قبول کنن تزریق کنن) و چون ساعت کاری بیمه گذشته بود و نمیتونستیم بریم دنبال تاییدیه، مجبور شدیم آزاد بخریم تا بعد همسرم با مدارک دو تا سقطم بیفته دنبالش که یا چیزی از بیمه بگیره یا حداقل واسه بعدی ها تو دردسر نیفتیم.

دارو هم که ماشالله!! از آمپول و شیاف پروژسترون گرفته تا آمپول دور ناف و تقویتی!! حساب کردم روزی ۱۳ نوبت دارو دارم.

دیشب واقعا حالم بد بود، نمیدونم از خستگی بود یا عوارض عمل، هم درد داشتم هم حالت تهوع و…

خدا رو شکر امروز خیلی بهترم

شوهرم رو هم راضی کردم چند تا فیلم آمپول زدن ببینه و یاد بگیره که از یکشنبه دیگه واسه یه آمپول، ۳ طبقه پله بالا پایین نکنم

خلاصه! ممنون از همتون

مخصوصا آنا تورک جان و لاله جان

من اصلا نمیدونستم آی وی آی جی چیه و اگه اینجا نخونده بودم و خودم به دکتر یادآوری نمیکردم ممکن بود دوباره تو دردسر بیفتم. از من به شما نصیحت، خودتون پیگیر نوع و مقدار داروهاتون باشید، انقدر سر دکتر و ماماها شلوغه که اشتباه کردنشون بعید نیست

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

سلام به همه

بچه ها امپول ها میکرومم پیدا کردم 

انا جون دکتر فقط بهم ا اس ا و امپول بی 12و قرص بی 6داده هپارین اگ نیاز بود بده قبل انتقال میده یا بعدش؟

بعد من یادم امپول پروژسترون با وجود کمپرس گرم کردن بازم واسم درد اور بود خون می اومد میزدمش و کبود شده بود روزها اخر شما ها چ کار می کنین ک اذیت نمیشین؟اگ اشتباه نگم اون وری ک امپول زدی نباید همون روز گرم می کردی باید فرداش می کردی منم همین کار می کردم ک ابسه کرد خوب چ میشه بعد امپول زدن گرم کنیم بهتر از ابسه که؟دکتر گفته جذب نمیشه اگ گرم کنی بعدش؟؟؟؟