2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام به همگی الان بهم گفتن غیر اون یدونه جنین که فیریز کردم چندتا چنین در حال رشد دارم مگه میشه؟؟ ...

اگه درست يادم باشه گفتيد كه ٥ تا تخمك داشتيد، خب به همه اسپرم تزريق شده، گاهي اوقات پيش مياد كه تخمك و اسپرم ديرتر با هم لقاح پيدا ميكنند و واكنش نشون ميدن و روند رشد سلولي جنين كندتر پيش ميره ولي پيش ميره.... احتمالا واسه شما هم همچين اتفاقي افتاده اون يدونه زرنگ بوده زود تشكيل شده بقيه تنبل بودن 😉😂

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آنای عزیزم چقدر خوب خداروشکر. واسه نی نی دوم ات بینهایت خوشحالم. خداروشکر. خیلی خوبه. چمیدو ...

سلام  به همگی 

دوست عزیز 

شما همونی هستی که دچار حاملگی نابجا شده بودی ؟

دوس ندارم اون اسمشو بگم !

سلام آنا جون ولاله جون آزمایش dflهرجا  پرسیدم حتی یزد انجام نمی دهند  تهران  کجا انجام  می دهند اگر  دکتر اورلوژی شهرمون بنویسه تو مراکز  انجام می دهند  اگر امکان  داره  راهنمایی ام کنید یا دوستانی که شیراز هستند  آزمایش شیراز انجام می دهند  

خانما من بی بی چک رو نیم ساعت پیش گذاشتم و متاسفانه منفی شد  روز 13 بودم دیگه جنین ندارم سوم ...

متاسفم الهام واقعیتش من هم نا امیدم 

چندتا انقال دادی؟؟

گرید جنین چی بود؟

فکر کنم شما هم علائم نداشتین, درسته؟؟

خانما من بی بی چک رو نیم ساعت پیش گذاشتم و متاسفانه منفی شد  روز 13 بودم دیگه جنین ندارم سوم ...

سلام عزیزم ناراحت نباش حالا بزار روزازمایش ،ازمایش هم بده راستی کجا انتقال برات انجام دادن

دفعه های قبل هم بی بی چک استفاده کرده بودی؟؟

اگه استفاده کردی روز چندم بوده؟؟

الهام جان بی بی چک اصلا قابل اعتماد نیست حتما روز آزمایش خودت آزمایش بده عزیزم.البته واقعا روزای آخر خیلی دیر و سخت میگذره

آنا جون و لاله جون.یه سوال داشتم

متاسفانه محل تزریق پروژسترون من آبسه شده.امروز رفتم پیش دکترم ،گفت دیگه آمپول نزن به جاش هر 8 ساعت یه شیاف استفاده کن.راستش میترسم مشکل ایجاد کنه.آخه من دوتا آمپول و دو تا شیاف داشتم که گفت به جاش 3 تا شیاف استفاده کن.

نظرتون چیه؟

برای آبسه هم باید برم پیش جراح ببینم چکارش باید بکنیم