2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
تورو خدا راست میگین!!!!!؟ مارک بی بی چکهاتون چی بود؟؟؟ کدوم روزها بی بی چک زده بودین؟؟؟ علائم چی د ...

عزیزم بذار خیالتو راحت کنم.....

ببین من سر این بارداریم دو روز قبل سونوی قلب بتام بالای صد هزار بود.....

بی بی چکم دو خط بود اما دوتاش به پررنگی هم نبودن....

پس چه انتظاری از بی بی قبل آز داری؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون یکی از داروها تقویت کنندمو پیدا نمی کنم هرجا میرم اسمشم نمیدونم چی نوشته ی پروکسل فقط می تون ...

عزیزم نسخه رو میذاری شاید کسی تونست کمک کنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا روغن کنجد باعث سقط میشه؟ما روغن مصرفیمون کنجد هست اتفاقا؟یعنی باید عوضش کنم؟

من چون شنیده بودم که روغن کنجد همچین اثری داره ، با اینکه مصرف روغن ماهم کنحد بود ، عوضش کردم، حالا دیگه نمیدپنم راست یا دروغ

پس من ک جنین هام گرید ا بودن تخمک و اسپر م خوب بودن؟حالا دارو می خوریم انشالله این سری هم خدب ب ...

عزیزم خوب کیفیت ظاهریش عالیه اما ممکنه همین جنین گرید آ مشکل ژنتیکی داشته باشه.....

دکتر طرازی واسمون ازمایش ژنتیک ننوشتن فقط پرسیدن فامیل هستین یا نه ازمون 

عزیزم به نظرم چون قراره دوباره پانکچر کنی بهتره کاریوتایپارم انجام بدین......

به نظرم بده یه دکتر دیگه بنویسه اگه مشکلی نبود لازم نیست به دکتر نشون بدی اگه خدای نکرده مشکلی بود پی جی اس انجام میدین و جنینای سالم انتقال میدین.....

خوش بحالت علائم داری من هیچی هیچی

عزیزم نگران نباش. حست رو درک می کنم. اما بذار اینو بهت بگم یه دوستی دارم که اون هم آی وی افی بوده. برا یه بارداریش هیچ علائمی نداشته ولی برا یه بارداری دیگه اش لک بینی داشته. ماشا الله الان بچه هاش سوم(دوقلوها) و پنجم دبستانن. 

زیاد روی علائم نباید حساس باشیم. فقط خدا باید بخواد چه با الائم چه بدون علائم اون بخواد میشه

واقعا روغن کنجد باعث سقط میشه؟ما روغن مصرفیمون کنجد هست اتفاقا؟یعنی باید عوضش کنم؟

عوضش کنی خیالت راحت تره. منم الان روغن افتابگردان استفاده می کنم. اما بعید میدونم انقدر اثر زیادی داشته باشه. مخصوصا اینکه ماها معمولا غذاهای سرخ کردنی نمی خوریم