2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
من ازمایش انعقادی و ایمنی اینجا انجام دادم .شهرستانم .گفتن مشکلی نداری.ولی بازم میخوام بیام تهران ان ...

عزیزم دکتر منم گفت خراش بهتر از پی ار پی هست گفت پی ار پی احتمال اینکه رحم چسبندگی پیدا کنه زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دریا دل (بهار جان ) خوبی عزیزم ؟شما لوله ات هیدرو بود را بستی یا همون جوری انتقال دادی امیدوارم ...

سلام عزیزم والا دکتر هیسترو برام انجام داد گفت رحمت و لوله هات خیلی عالی و بدون مشکل بود برای قبل از انتقال هم بهم آزیترومایسین و سه روز اول انتقال هم پماد کلوتریمازول داشتم...ببین من عکس رنگی دوبار انداختم ک نرمال بوده نمیدونم والا ولی خودم شک دارم ب هیدرو😏 اگه خیلی جدی بود حتما دکتر تاکید میکرد برای برداشتنش دیگه ؟!در هر حال انتقال دادم انشالله ک با دعای شما دوست عزیزم میگیره 😘

سلام دوستان گلم امیدوارم حال همگی خوب باشه مخصوصا آنا جان مهربون

یک سوالی داشتم متخصص ایمنی اصفهان به من گفته پردنیزولون را مرتب بخورم و قطع نکنم ولی پارسال تهران دکتر طرازی بهم گفت یک هفته قبل از انتقال قطع کنم دوباره یک هفته بعد از انتقال ادامه بدم حالا نمیدونم چه کنم میشه نظر بدبد

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

آنا جان حالت خوبه؟من چند وقتی نبودم ببخشید یک سوالی برام پیش اومد چرا تیکر بارداریتو برداشتی عزیزم؟یک سوال دیگه هم دارم سرم ivigچه مارکی خوبه برای خریدنش چه نکته ای باید بدونم؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام دوستان گلم امیدوارم حال همگی خوب باشه مخصوصا آنا جان مهربون یک سوالی داشتم متخصص ایمنی اصفهان ...

سلام خوبی 

خیلی خوشحال شدم که اومدی و از خودت بهم خبر دادی

اگر اشتباه نکنم شما بودی وقت دکتر آصف جاه به من دادی،درسته؟

شما از دکتر آصف جاه نتیجه گرفتین؟

سلام خوبی  خیلی خوشحال شدم که اومدی و از خودت بهم خبر دادی اگر اشتباه نکنم شما بودی وقت دکتر ...

سلام عزیزم بله من دادم والا من پیش آصف جاه کاری نکردم فقط ویزیت شدم که بهم گفت چون لوله هاتو بستی دیگه مشکلی نیست و عمل نمیخوای منم دیگه پیشش نرفتم

منم سه تا انتقال منفی داشتم.البته قبل میکرو هم سه لار سقط طبیعی تو هفته پنج داشتم. خواستم بگم شما چ ...

مورفولوژی ۱درصده براهمسرم

خودم اندو دارم

جنین ندارم بایدازاول دارومصرف کنم

الان قرص جلوگیری متفورمین واینوفولیک میخورم