2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
انشالله که خدا کمکمون کنه من ازوقتی زایمان زودرس کردم افسرده شدم تا شهریورهم دکتراجازه نمیده دوباره ...

انشاالله .خدا هیچ زنی رو تو دنیا با مادر نشدنش امتحانش نکنه.

عزیزم من شهرستانم.الان میخوام برم پیش رزاقی تهران شهریور وقت گرفتم.اخه رزاقی مال سقط های مکرر هستش.

چون من سه تا سقط تو پنج هفته و سه میکرو نانوفق داشتم .

گفتن حتمان مشکلی هست که نمیشه.

تا خدا چی بخواد.برم .پیشش.بعضی ها که رفتن پیشش حتی طبیعی باردار شدن ..

نمیدونم .خدا میدونه.بازم باید خدا بخواد.دکتر وسیله اس...ما که تلاشمون رو میکنیم .بقیه اش دست خداست.

انشاالله برای شما هم بشه.بازم تحقیق کنید شما هم باز نرید انتقال و باز منفی .یا سقط بشه ...مشکلتون رو پیدا کنید بعد عزیزم...اقدام کنید ..

عه پیدا کردی یعنی؟ خدا رو شکر هر چند وقت یه بار نایاب میشن لعنتی ها

آره عزیزم بالاخره. همشو یه جا گرفتم. فرتیل اید، کیوتن، ول وومن

نمیدونم تا کجا قراره پیش بره، این سه قلم شد 440 هزار تومن!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما من چرا هیچ علایمی ندارم؟  

روز ۱۱ انتقالم

میدونم میگید علایم از داروهاس

ولی آخه من دو دفعه پیشم همین جوری بودم بدون علامت و متاسفانه منفی شدم

نه لکه بینی نه دل دردی نه کمر دردی نه علایم پریودی، هیچی ندارم

دو روزه سرکار هم میرم اصلا اینقدر بی علامتم یادم میره جنین انتقال دادم

خدایا خودت کمکمون کن

یه دونه هم پس فردا صبح میذارم این جنینهایی که برام انتقال دادن کیفیتش خیلی خوب بود حالا یه بسته که د ...

عزیزم فکرای مثبت کن .

خدا رو قسم میدم به بزرگی خودش هیچ منتظری رو ناامید نکنه .و .مثبت بشی عزیزم.

فکر انتقالهای بعدیت رو نکن.منم اینطوری فکر کردم که منفی شد.همش گفتم اگه این نشد چند ماه دیگه باید برم چیکار کنم و...هر چند من مشکلم چیز دیگه ای که هنوز کشف نکردم.

فکرای مثبت  کن .انشاالله با بتا تیر بالا بیای بگی مثبت شدی ..

انشاالله ...😙😙😙

یه دونه هم پس فردا صبح میذارم این جنینهایی که برام انتقال دادن کیفیتش خیلی خوب بود حالا یه بسته که د ...

به نظر من اصلا نذار بی بی چک رو.به اونی هم که منفی شد فکر نکن اصلا.به امید خدا همین دفعه مامانی عزیزم

ولی فکر نمیکنم اگر یکبار میکرو منفی بشه یعنی دفعات بعد هم منفی میشه.من بعد از میکروی منفی پارسالم از دکترم خواستم هرکاری که فکر میکنه میتونه تو مثبت شدن موثر باشه برام انجام بده.

آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو انجام دادم که مشکلی نداشتم.تو هیسترو یه پولیپ داشتم که برداشتن.خراش اندومتر و لنفوسیت تراپی هم داشتم

خانما من چرا هیچ علایمی ندارم؟     روز ۱۱ انتقالم میدونم میگید علایم از داروهاس ولی آخه ...

انشاالله که مثبت میشی عزیزم .

خیلی ها من اینجا خوندم بدون علامت مثبت شدن .پس فکر علائم نباش.

توکل بخدا .که مثبت میشی.با خبرای خوش میای و خوشحالمون میکنی

به نظر من اصلا نذار بی بی چک رو.به اونی هم که منفی شد فکر نکن اصلا.به امید خدا همین دفعه مامانی عزیز ...

من هم آزمایش خود ایمنی دادم و روزی که دکتر انتقال میداد گفت رحمت عالیه و کیفیت جنینها هم خوب بود جنین چهار روزه بودن