2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

نگران نکن خودتو استرس هم نگیر انشالله که مثبتی من وقتی مثبت شد بی بی زدم منفی بود وقتی بعدنیم ساعت رفتم بی بی چک وبندازم توسطل دیدم مثبت شده کاش مثبت نمیشدم توهفته بیست ویک زایمان زودرس گرفتم وبچه هام مردن به خدا بسپرانشالله که مثبت میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااي عزيزززم مباركه گواراي وجودت خيليي ب خدا خوشحال شدم  خداوند ان شاءالله روزيت كنه و پشت و ...

از دعاهای قشنگت ممنونم عزیزم.اگر لایق باشم دعاگوی شما و همه منتظرا هستم.خودم هم همچنان محتاج دعای شما و دوستانم برای ادامه راه هستم

مبارک باشه انشالله بسلامتی بغلت کنی بی بی چک هم گذاشته بودی؟؟؟

ممنونم عزیزم.بله من روز هشتم بی بی گذاشتم که یه هاله کمرنگ افتاد ولی مرکزی که من میرم اصلا بی بی رو قبول نداره .واقعا بی بی خیلی قابل اطمینان نیست مخصوصا بی بی منفی.انشاالله که آزمایشتون مثبت میشه عزیزم

ممنونم عزیزم.بله من روز هشتم بی بی گذاشتم که یه هاله کمرنگ افتاد ولی مرکزی که من میرم اصلا بی بی رو ...

ممنونم

شما چندتا انتقال داده بودین؟ 

کیفیت جنینها چی بود؟

چندمین انتقالتون بود؟

ممنونم عزیزم.بله من روز هشتم بی بی گذاشتم که یه هاله کمرنگ افتاد ولی مرکزی که من میرم اصلا بی بی رو ...

برام دعا کنید چون من این چندتا جنینی هم دارم با هزار مصیبت جنین شدن چندین ماه دارو خوردم

ممنونم شما چندتا انتقال داده بودین؟  کیفیت جنینها چی بود؟ چندمین انتقالتون بود؟

من دومین انتقالم بود.یکبار پارسال خرداد انتقال دادم که منفی شد دوباره اسفند پانکچر شدم وخرداد امسال جنین فریز انتقال دادم.

جنین ها سه تا بود دوتا A  و یکی AB

انشاالله عزیزم.من با تمام قلبم از خدا میخوام که دلتون رو شاد کنه

مرسی 

برای من هم دو تا جنین چهار روزه انتقال دادن یعنی از مرحله ۸ سلولی بیشتر رشد کرده بود

شما بی بی چک صبح گذاشتین یا وسط روز؟

متاسفانه خیلیه قند ناشتات خوبه اما بعدش خوب نیست

لاله جون چرا اینجور شدم گریهههههه عزیزم تو خونه خودم تست کردم یه ساعت بعد صبحانه که چای شیرین هم بود ۱۳۹ شد دو ساعت بعد ناهار ۱۵۰ و دو ساعت بعد شام ۱۲۴ که دو وعده هم یه کفگیر پر برنج توش بود . قراره شوهرم الان ازمایشم رو ببره دکتر غدد ببینه  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉