2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048041 بازدید | 684638 پست
چه قدر زیاد؟ مال من میشه ۳۰ کل سرمها.... چقدر هزینه ها بالا رفتن..... پس آبان چند میگیره؟

سلام انا جان بیدارین؟؟

من امروز از کوره در رفتم خیلی گریه کردم خیلی هم فکر کنم ناشکری کردم

نمیدونم چه صلاحی تو کارم هست

امروز که تو سنو نشون داد تخمک هام دارن کیست میشن داغون شدم چرا اینجوری میشه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جان بیدارین؟؟ من امروز از کوره در رفتم خیلی گریه کردم خیلی هم فکر کنم ناشکری کردم ن ...

من واقعا نميدونم 

اما ناراحت شدم يه لحظه خودم رو جات گذاشتم 

عزيزم سخته اما ان شاءالله زودگذر باشه 

و ب سلامتيت آسيب نزنه و نتيجه ي شيريني داشته باشي  

سعي كن خودت رو جمع و جور كني ناراحتي و استرس دردي رو برات دوا نميكنه عزيزم 

براي آروم شدنت تسبيح بگير دستت و صلوات بفرست و دعاي حضرت يونس رو بخون آروم ميشي 

لا اله الَّآ انْتَ سُبحٰنَكَ اِنِّي كُنتُ مِنَ الظَّالِمِين ❤️

سلام انا جان بیدارین؟؟ من امروز از کوره در رفتم خیلی گریه کردم خیلی هم فکر کنم ناشکری کردم ن ...

عزیزم توکلت به خدا باشه حتما حکمتی تو کاره ولی خیلی مراقب تغذیت باش و اصلا به خودت فشار نیار.....

زمان پانکچرتم احتمالا به خاطر شرایطته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
Apcr پایین بود فقط عزیزم 

آهان یادم اومد البته به جزء ژن غلطت؟

اونا چی؟

جواب اونام اومدن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آبان نمیدونم...شما الان هم سرم میزنی؟

نه سری قبل منظورمه......

یعنی انقدر گرون شده....

آره خیلی گرون شده همه چی گرون شده ..باید پول بریزیم ب پای این بچه ناز دارمون تا بیاد 🤗🙂

فدای سرشون بیان جونمونم میریزیم به پاشون.....

عزیزم الغدیر من ساعت ۲ ظهر رفتم حتما هم ناهار بخور و آبمیوه با خودت ببر برای من سه تا بود و تا ساعت ...

بهارجون استرومارین رو از چندم پریودی شروع کردی و روزی چند تا 

منم دکتر برام نوشته

خدایا شکرت😙
سلام خانمها . من امروز روز ۱۲ انتقالمه . از دیشب سمت چپم تیر میکشه و هی میگیره . چرا اینطوری شدم . چ ...

ایشالله برا لانه گزینیه......

ولی در کل حواست باشه اگه غیر قابل تحمل بود به دکترت بگو......