2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

تورک آنا جان سلام خسته نباشی عزیز اگر یادت باشه گفتم آزمایش کاریوتایپ انجام.دادیم که همسرم کروموزم yداشت صبح با یک دکتر  صحبت کردم  گفت مشکلی نیست فقط این کروموزوم به فرزند پسر منتقل می شود ولی به دختر نه  گفت نیاز نیست آز dfiبدهی  چون باهمسرم نسبت فامیلی داشتیم گفتم ژنتیک   انجام بدهم   همان کاریوتایپ؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما چکار کنم؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

200 بود انا جون تازه کرمش هم 180 بود نشون ندادن بهم من خودم تو ذهنم تصور کردم اگه گرمم کنه و نتو ...

عزیزم من کرمم ایرانی گرفتم، سینره......

بارداری قبلیم والا موستلا گرفته بود خیلیم فرقی نکرد.....

گفتم این دفعه همینو میگیرم لااقل از جیبم نره.....

شکم بندم من از اوپو راضی بودم.....

فقط چون مال خودمو به یکی دیگه داده بودم مجدد گرفتم....

کلا دو تاش حدود ۸۰ شد.....

به نظرم تو هم شکن بند اوپو بگیر.....

کرمم ببین چی صلاح میدونی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینی که عکس گذاشتی خیلی کمه عرضش امیدوارم مال مرکز هم همین شکلی باشه حالا بیرون هم میبندی؟ من حتی ه ...

بله عزیزم من کلا میبندم حتی موقع خواب، گرمم نمیکنه جنسش خوبه عرقم نمیکنم باهاش.....

کاملا هم شکمو ساپورت میکنه نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا جان سلام خسته نباشی عزیز اگر یادت باشه گفتم آزمایش کاریوتایپ انجام.دادیم که همسرم کروموزم y ...

عزیزم خوب کاریوتایپم یه نوعی تست ژنتیکه اما برا نسبت فامیلی معمولا تست کاملتری میدن که فکر کنم همون کاریوتایپم ساپورت کنه ....

البته من اطلاعاتم تو این زمینه کمه.....

سلام معذرت می خواهم  کدام کلمه انگلیسی مربوط به ذخیره تخمدان  که دوستمون  بالا نوشتن

Amh

فکر کنم منظورتون همون آنتی مولارین هورمونه که ذخیره رو تخمین میزنه.....

عزیزم نگران نباش فقط حالا که دوستان گفتن از این به بعد نخور. این همه خانم نمیدونن باردارن و‌همه چیز ...

ممنون عزيزم🌸

پس هم انتقالي هستيم😉

فيريز انتقال دادين ؟

شما خونريزي و درد نداري؟

من ٤روزه خونريزي دارم😕

عزیزم خوب کاریوتایپم یه نوعی تست ژنتیکه اما برا نسبت فامیلی معمولا تست کاملتری میدن که فکر کنم همون ...

آنا جان من فردا میرم پیش دکترم تا آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه همون لیست شما که شامل نسخه دوم و سوم میشه کافیه؟

و اینکه لطفا در مورد هیسترو یه کم توضیح میدید؟ پیشنهاد میکنید که من انجام بدم ؟ باید تاریخ خاصی این کار انجام بدم؟ 

اگه کار دیگه ایی هست که باید به دکترم گوشزد کنم یا انجام بدم لطفا راهنمایی بفرمایید

سلام 

جواب آزمايش هاي تكميلي چقدر طول ميكشه تا بياد؟ من ميخوام همه آزمايش ها رو بگم دكتر برام بنويسه ميخوام بدونم حدودا چقدر طول ميكشه تا جواب بياد ؟ 

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
بهار جان شما حتما لوله ات اسیب ندیده بوده کلا تو میکرو هم امکان خارج رحمی هست که البته بیشترش به م ...

لوله من از قبل هیدروسالپنکس بود بعد از خارج رحم لاپاراسکوپی شدم لوله ام بسته بود. ماه پیش قبل از هیستروسکوپی سونوگرافی شدم که برای بررسی مایع که از لوله داخل رحم میاد یا نه ؟؟ به دکتر گفتم لوله امو بردار گفت خونرسانی ضعیف میشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

وای بچه ها میخواستم قرص فمیبیون بخورم اشتباهی قرص سلن پلاس شوهرمو خوردم .  

حالا چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ربطی نداره تو سیکل پریود جدید میتونی تخمک داشته باشی اون سیکل برای کسانی هست که تعداد تخمک هاشون خی ...

قراره واسه من اين كارو بكنن😱😱😱 

هر ماه تخمك بكشن من ٥ تا تخمك داشتم ولي خوب فقط يكيش جنين شد،البته الان نه ٢ ماهه ديگه 

ولي اين همه ذخيره هاشون پايينه من نشنيدم كسي اين كارو بكنه من ذخيرم 0,996هست