2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
آنا جون عزیزم من قند ناشتا رو زده ۸۵ یه ساعت بعدش رو ۱۷۷ گلوکز که میریزن تو لیوان رو هم خوردم حالا د ...

عزیزم اگه تو رنج نبوده بهتره تکرار کنی.....

من قند سه ساعته دادم.....

دقیقتره نگران نباش ایشالله جوابش خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان ازمایشم مثبت شد.ایشالا روزی همه منتظرا. دعا کنین قلبش ب سلامتی تشکیل بشه

عزیزم مبارکتون باشه
به سلامتی طی بشه این دوران عزیز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من دیشب خواب دیدم مهمون زیاد داریم همه دور سفره هستن بعد یهو یکی از دوستام میاد با چند سینی ح ...

عزیزم انشالله ک حاجت روا بشی ...منم چند شب پیش خواب دیدم دیوار خونه م پر شده از کنجد و دانه کدو 🙂ایشالا ک خیره و خدا دل همه مارو شاد میکنی

مرسی عزیزم از راهنماییت    

خواهش ميكنم 😊🤗

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

با سلام به همه دوستان. طبق یه بررسی کوچولو که تو اینترنت داشتم اینو دیدم که جالب بود. چون میخواستم بدونم تفاوت مولتی ویتامینها در چیه. گفتم برای شما هم بذارم شاید مفید باشه.

فرتیلاید برای خانمها، بیشتر برای کسانی که سیکل نامنظم دارن مناسبه. بجای کلیه ویتامین های قبل از باروری میشه استفاده کرد تا شانس بارداری رو افزایش بده

اوابوست، برای کیفیت تخمک،

میواینوسیتول، ویتامین B از نوع آنتی اکسیدان که حساسیت به انسولین رو بالا میبره و هورمون  ها رو بالانس میکنه. در مواردی که پلی کیستیک باشید تجویز میشه.

فرماید سی ام، ترشحات دهانه رحم و مایعی که اسپرم رو به تخمک میرسونه و لاینینگ رحم رو بهتر میکنه. میل جنسی رو در کل بالا میبره.  

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
عزیزم مشکل خود ایمنی غده ی تیروئید دارن درمان دارویی داره نگران نباشین با چند وقت مصرف دارو حل میشه ...

عزیزم حل میشه به معنی اینکه مقدارش کم میشه نیستا
انتی تی پی ا نرمال نمیشه با دارو، فقط عوارضش کنترل میشه
این مشکل رو کیفیت تخمک میتونه اثر داشته باشه و باعث سقط هم میتونه بشه تو خانما
اما اینکه رو اسپرم هم اثر بد داره یا نه دقیق مطمئن نیستم
به هر حال مرد هر مشکلی داشته باشه که رو کیفیت اسپرم اثر گذار باشه، حدودا 3 ماه درمان دارویی نیازه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عکس رنگی و مابقی آزمایشام هم خوبه.همسرمم هم دکتر گفته واریکوسل نداره و آزمایش اسپرمش خیلی خوب بوده . ...

اگه آزش رو مرکز ناباروری داده پس قابل اعتماده
اگه تانل هم نرمال باشه میتونین وارد سیکل بشین
البته عدد ذخیره شما چون کمه بهتره حتما قبلش 3 ماه مکمل مصرف کرده باشین

نرگس جان شما همونی بودی که تو گروه زینب جون بودی

تو تل گرام؟

زینب جون نمیدونم کیه عزیزم؟

فقط اسم کاربری میشناسم

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦