2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست

بچه ها لطفا در مورد مدیریت استرس تو این دوران حساس بخصوص بعد از انتقال بگید . من سر هر دو بار ای یو ای خیلی تپش قلب داشتم مجبور شدم پرانول بخورم . خوردن این دارو ها چقدر مجازه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان ماه بعد از پانكچر(تخمك كشي) پريود عقب ميافته؟؟؟؟؟ شما چجوري بودين؟؟؟؟

مال منم عقب اوفتاده الان بیشتر از یکماه هست که پریود نشدم. میتونم بگم نزدیک دوماهه . هیچ اثری هم از آثارش نیست.🤔

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
بچه ها لطفا در مورد مدیریت استرس تو این دوران حساس بخصوص بعد از انتقال بگید . من سر هر دو بار ای یو ...

بهار جان من واسه خودم يسري جملات تاكيدي مثبت درست كردم هر وقت فكراي استرس زا مياد سراغم هي با خودم اونارو تكرار ميكنم هم آروم ميشم هم انرژي مثبت ميگيرم... ببين من فكر ميكنم مشكل ما اينه كه فكر ميكنيم همه كارارو خودمون بايد بكنيم در صورتي كه اصل كار با خداست ما فقط تو مقدماتش دخيليم ولي همه چيزش به خواست و اراده اونه كه پيش ميره... از  به وجود آمدن اسپرم و تخمك بگير تا مراحل بعدي... همش دست اونه... اگه اينارو درك كنيم و نخوايم خودمون همه چيز رو كنترل كنيم ، كار خيلي راحتتر ميشه... ما تلاشمون رو ميكنيم همه جوره بررسي ميكنيم و مطمئن ميريم جلو و بقيش رو ديگه فقط بايد سپرد به خودش.... اميدوارم هممون به زودي مامان شيم🙃😊

راستي اگه شما تپش قلب ميگيري از دكترت حتما بپرس چيكار كني چون ممكنه مربوط به بالا رفتن هورمونها باشه، يه چيزي در اين مورد خونده بودم قبلا ولي درست يادم نيست كه بگم...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
مال منم عقب اوفتاده الان بیشتر از یکماه هست که پریود نشدم. میتونم بگم نزدیک دوماهه . هیچ اثری هم از ...

دوست عزيز پيگيري كردين علت رو؟؟؟ اين مقدار زمان اصلا طبيعي نيست حتما جدي بگيريد...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
بچه ها لطفا در مورد مدیریت استرس تو این دوران حساس بخصوص بعد از انتقال بگید . من سر هر دو بار ای یو ...

عزیزم بهترین راه سرگرمیه.....

حالا از هر نوعی دوست داشتین.....

فیلم، سریال، کتاب، ختم قران، صلوات.....

من از روز انتقال تا آز نیت کردم صد هزار صلوات بفرستم یعنی اصلا وقت نمیکردم فکر کنم.....

آخراش فقط یکی دو روز بد جوری استرس بهم غلبه کرد.....

پس کاری کنین فرصت استرس نداشته باشین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ذخیرم ۱/کمه رویان میرم از روز دوم بهم آمپول سیگنال آف و اچ ام جی دادن تا چهار روز از هر کدام یکی ...

عزیزم خوش اومدی.....

خونه خودته.....

ذخیرت یک هست یا یک دهم؟

سینال اف و هاش ام جی داری درسته؟

هاش ام چی با کدوم نام تجاری داری؟

دزش چقدره؟

سینال اف چی؟

چه دزی تجویز شده؟

ایشالله بهترینا منتطرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مال منم عقب اوفتاده الان بیشتر از یکماه هست که پریود نشدم. میتونم بگم نزدیک دوماهه . هیچ اثری هم از ...

من بعد از یه هفته شدم یعنی ۲۱ام سیکلم زودتر شدم ولی دو پریود بعدی با وجودی که سیکلای من همیشه ۲۸روزه بود سی و شش هفت پریود شدم با یه هفته تاخیر فک کنم طبیعی باشه

سلام دوستان🌺

من هفت روزه انتقال جنين دادم

جنين سه روزه fresh

از روز پنجم خونريزي داشتم 

اين پوسته ها و لخته هاي قهوهاي طبيعيه به نظرتون؟

لطفا اگه كسي تجربه داره منو راهنمايي كنه

سلام دوستان🌺 من هفت روزه انتقال جنين دادم جنين سه روزه fresh از روز پنجم خونريزي داشتم  اي ...

منم انتقال فریز داشتم از روز ۶تا ۱۰لکه بینی قهوه ای داشتم اولش دو تا لک اندازه بند انگشت بود بعد به مرور فقط رگه هایی تو ترشحم بود تا تموم شد.دوستمم که انتقالش مثبت شد لکه بینی در حد لخته خون داشت که فک کرده پریود شده ولی مثبت شده بود خدا رو شکر

سلام شب بر همگی خوش.  

آنا جان امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید در کنار عزیزان تون..مرسی از همراهی همیشگی..

آنا گلی بسته اول ویزان امروز تمام میشه از روز دوم پریود شروع کردم..

امروز اما فک کنم پریود شدم لکه بینی دارم که روشن هست البته بسته بعدی رو بدون وقفه باید ادامه بدم تجویز پزشکم دوماه متوالی بود..

●ممکنه با خوردن ویزان پریود بشم؟؟؟یا نه با شروع بسته بعدی و ادامه قرص پریود قطع میشه؟؟شما تو دوره مصرف پریود میشدید؟؟

●آخه چون دوباره کیست داشتم گفتم پریود نشم که حداقل آندو خاموش بشه تو این دوران

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..