2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048431 بازدید | 684655 پست
خب با سلام ب دوستان عزیز و مهربونم...امروز بسته آخر جنینام انتقال دادم و جالب اینجاست ک دو دفعه قبلی ...

سلام خانمی .ان شالله به حق همین وقت و روز عزیز جواب ازمایشت مثبت بشه 

میشه لطفا بگی چ چیزهایی رو بعد انتقال رعایت میکنی؟

من هم انتقال دارم ماه بعد البته برای چندمین بار

و میخوام بدونم چ چیزهایی رو رعایت کنم بهتره.مثلا من خودم کلا موبایل و نت رو کنار میذاشتم .و خیلی حواسم ب خوراکم بود ک یبوست نگیرم و حتما هر روز ی مقدار میوه اناناس رو میخوردم بخاطر بروملین ی ک داره ولی الان تو چند جای نت خوندم ک اناناس نباید بخوریم و من گیج شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا فکر نمیکنم منم بتونم مادر بشم کلا ناامیدم کلا😢😢😢😢

عزیزم خیلی بدتر از شرایط شما مامان شدن.....

طرف با آزو اسپرمی مامان شده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات مهربون ترین فردی ک ندیدمت ولی مهر و محبتت تو دلم فوران میکنه الهی ک خدا فرزندان عزیزت حفظ کنه و ...

منم دوست دارم......

منتظرم وروجکات بیان تراستو داغون کنن آخه خیلی حسودیم میشه......

خخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب با سلام ب دوستان عزیز و مهربونم...امروز بسته آخر جنینام انتقال دادم و جالب اینجاست ک دو دفعه قبلی ...

میبینی عزیزم.....

تپلشم میبینی.....

تراس خراب کنشم میبینی ایشالللللللله.....

دی اف آی خیلی مهمه، خوب باشه بدن به دارو بهتر جواب میده.....

آنا جون یعنی با حرکت کند رو به بالا حاملگی طبیعی امکان داره؟چون حرکت تند ک صفره 

پس الان اون ی جنین اوکیه ؟چون اگ اشتباه نکنم گفته بودین ک اگ دی اف ای مشکل داشته باشه جنین ب درد نمی خوره

ی فانتزی تو ذهنم می گم نخندین ها خوب من مشکل انعقادی دارم دارو می گیرم حله مشکل ایمنی هم ک حله با دارو می مونه حاملگی طبیعی می خوام بدونم امکانش هست😝البته پرو هم هستم لوله هام همچین تعریفی ندارن به گفته دکتر رویان ک من قبول ندارم   لاپرا شوونو گفت لوله هات شبیه مو فر حرکت مایع ب کندی بود توش 

می دونی چرا قبول ندارم چون هیج کاری تو لاپرا نکردن برام هیچی 

سلام خانمی .ان شالله به حق همین وقت و روز عزیز جواب ازمایشت مثبت بشه  میشه لطفا بگی چ چی ...

عزیزم کلا سراغ چیزای خاص نرین روتین تغذیه تونو داشته باشین.....

من نه آناناس خوردم، نه نشاسته، نه شیر سویا.....

عادی زندگیتو بکن عزیزم.....

مرسي عزيزم از اينكه جواب دادين خيلي تبريك ميگم  ميشه بگين اگه امكان داره پزشكتون كي بوده چندتا ...

عزیزم من بیمارستان مادر و کودک بودم ، تخمک کشی با دکتر شمالی و انتقالم با دکتر عمویی بوده، من ده تا تخمک داشتم که نه تا جنین شد و سه تاش انتقال دادم ، الان تک قلو باردارم. مشکل هم تحرک و مورفولوژی پایین همسرم بود

آنا جون یعنی با حرکت کند رو به بالا حاملگی طبیعی امکان داره؟چون حرکت تند ک صفره  پس الان اون ی ...

عزیزم بله مورد بوده با کنترل ایمنی و انعقادی طبیعی باردار شدن.....

پررویی چیه؟

اتفاقا یه دلیلی که من برا آزها جلز ولز میکنم اینه اونایی که همسرشون شرایطشون مساعدتره با دونستن مشکلات ایمنی و انعقادی و کنترلشون حتی میتونن طبیعی باردار بشن و این همه دارو نگیرن.....

آنا جون اتفاقا دکتر ازم پرسید کی منو معرفی کرد گفتم دوستم تو نی نی سایت واقعا هم اگ راهنمایی شما نبود شاید من بارها بارها تجربه تلخ منفی داشتم

چ بسا ک طبیعی هم حامله میشدم مشکل دار میشد برام خداروشکر که من حامله نشدم چ طبیعی چ میکرو و مشکلم رو شد 🙏😘

الهی که با این انتقال جواب بگیری عزیزم 

خوشبحالت که بیتک جون بیهوشت کرد برا منو راضی نمیشد ..

عزیزم جنین ها رو بلاست شده فریز کرده بودن یا نزدیک انتقال گذاشتن پرسلولی بشه ؟؟

سلام خانمی .ان شالله به حق همین وقت و روز عزیز جواب ازمایشت مثبت بشه  میشه لطفا بگی چ چی ...

سلام عزیزم ممنونم...من آناناس تازه روزی ی تکه کوچیک میخورم ولی اصلا تاکید و پیشنهاد خوردن ب کسی نمیدم...انشالله ک ماه دیگه انتقال شما با موفقیت و خوشی انجام میشه