2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048343 بازدید | 684650 پست
خودش که میگه خیلی گرمه اونجا

کاملا میتونه اثر داشته باشه
دکتر جنین شناس ما به شوهرم میگفت حتی تو خونه لباس زیر نپوش
دست شویی و حمام هم اب ولرم باشه حتی زمستون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوست عزیزم ماله من دوقلوبودن بچه هام هم درشت بودن شاید رحمم توان نگهداریشونداشته ده تیر باطرازی وقت ...

عزیزم دکتر من میگه ما هر کسی که طول سرویکسش بالاست یعنی حدود 40 و بالاش ، چون احتمال کم شدن و باز شدن دهانه رحم به صورت ناگهانی وجود داره حتما سر کلاژ میکنیم
مخصوصا مال شما یهو بین دو تا غربال گری 10 میل کم شد نشون میداد با بزرگ شدن جنین میتونه کمتر هم بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا میتونه اثر داشته باشه دکتر جنین شناس ما به شوهرم میگفت حتی تو خونه لباس زیر نپوش دست شویی و ...

ممنون عزیزم که جواب دادی، فقط اون همه آموکسی سیلین خورد میتونه تاثیر داشته باشه یا نه؟

سلام دوستان . من تازه برگشتم از تهران . رفتم پیش دکتر توکلی خداروشکر سی دی مارکرهام مشکلی نداشت اما ...

عزیزم به نظرم به حرف دکتر توکلی در مورد دوز پرد گوش کن چون تخصصش هست
پرد رو حتما همراه غذا بخور چون میتونه معده رو اذیت کنه
مایعات هم فراوون مصرف کن

من تازه آزمایش ایمنی و انعقادی رو گرفتم ک بخاطر سقط مکرر انجام دادم گفتم چ دکتری تو شیراز سرم و هپار ...

من همسرم آزو اسپرم هس. منم از بچه ها پرسیدم میگن بیمارستان مادر و کودک دکتر عمویی خوبه. سه شنبه ها عصر بیمارستان هس. منتظرم بقیه بازم نظر بدن

عزیزم به نظرم به حرف دکتر توکلی در مورد دوز پرد گوش کن چون تخصصش هست پرد رو حتما همراه غذا بخور چون ...

لاله ی سرخ عزیز 

من داروی ارامبخشی که دکتر جراح برام نوشت رو مصرف نکردم ...به نظرت کارم درسته ؟

من فقط اون روز از معاینه حالم بد شده بود وارامشمو حفظ نکرده بودم !

کاملا میتونه اثر داشته باشه دکتر جنین شناس ما به شوهرم میگفت حتی تو خونه لباس زیر نپوش دست شویی و ...

شما بد چند وقت اقدا، باردار شدید؟؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
قربونت عزیزم .منم خوبم..الهی امین برای همه ی منتظرا...و یک دنیا تبریک به مامان لاله     ح ...

ممنون عزیزم
امیدوارم خیر باشه و دوستاش یکی یکی سر برسن تند تند

خدا رو شکر که پدرتون در قید حیات هستن ، بعدا دیدم نوشتین

در مورد این مساله نمیدونستم واقعا !! خب شیر شیره دیگه !! نمیدونستم این مدلی محرمیت ایجاد نمیشه
حالا به قول خودت تا سن 15 سالگی خیلیه

سلام منم  به عنوان عضو جدید راهنمایی کنید 

19این ماه منفی شدم و دکتر گفت هم رحمم خوبه هم جنینام و هفت تا جنین گرید aداشتم ولی نشد دکتر گفت 20پریودت بیا به نظرتون  زود نیست 

سلام دوستان من به بد مشکلی برخوردم.من موعد پریودم 8خرداد بود که پریود نشدم و همیشه منظم و سیکلم 28رو ...

ثمین جان کلا بعد از میکرو به هم ریختن پریود کاملا طبیعیه
نگران نباش کاری هم نکن "بعد از امپول پروژ هم تا دو هفته وقت هست برای پریود شدن

به سونو نمیرسید .جواب مثبت .بعد میخواستم برم سونو سقط میشد ...شایدم اشتباه خودم بوده.که نرفتم زودتر ...

عزیزم تا حالا هیسترو شدی؟ رحمت چک بشه شاید فیبرومی پولیپی چیزی هست
یه دوستی داشتم شرایطش مثل شما بود دقیقا
تا اینکه بعد از 6 تا سقط دکتر بهش گفت ممکنه داخل رحمت مشکلی باشه
هیسترو کرد و یه پولیپ خیلی کم عمق اما با وسعت زیاد تو قسمت فوندال رحم برداشت
بعد از اون یه چند ماهی مکمل مصرف کرد و طبیعی باردار شد و پسرشم الان نزدیک دو سالشه

لاله جان به نظرت خوردن آموکسی مثلا ۳ برگ تاثیر منفی روی اسپرم میذاره؟چند جا خوندم باعث میشه به طور م ...

اینم میتونه در کنار گرم بودن محیط استخر مزید علت بشه

دوستان که مشکل آزواسپرمی همسرتان داشتن آیا از طب سنتی جواب گرفتید؟

عزیز ازو اسپرمی درمان نداره متاسفانه
چون شرایط اسپرم سازی و بلوغ برای اسپرم وجود نداره
ولی همون تعداد اندک که داخل بیضه هست رو میشه با مکمل ها یه مقدار تقویت کرد

لاله جون کمد خالی بود، مثلا میخاستم محکم کاری بشه بعد با خیال راحت وسیله بچینم توش

خب چه بهتر که خالی بوده کارت کمتر شده و از شر کلی شست و شو راحت شدی
اما حتما داخلش رو اول با پنبه و استون کاملا پاک کنه همسرت
بعدا هم با دستمال خیس
چون استون حلال مواد آلی هست
با پارچه خیس تنها فایده نداره ها