2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ماهه پيش هيسترو و خراش هم داشتم ...... ولي افاقه نكرد

اشکالی نداره عزیزم دیگه بهش فکر نکن حتما حکمتی بوده بعد از استراحت روحی و جسمی دوباره یا علی بگو و شروع کن و امیدتو از دست نده شک نکن خدا در عین ناباوری دلتو شاد میکنه ...خدای بزرگ و مهربونی داریم

اشکالی نداره عزیزم دیگه بهش فکر نکن حتما حکمتی بوده بعد از استراحت روحی و جسمی دوباره یا علی بگو و ش ...

😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انشالا

سلام خانمی برای بیمارستان شریعتی از میدون آزادی تا انقلاب با بی آرتی بیا میدون انقلاب پیاده شو و &n ...

سلام عزیزم ممنون از راخنمایت،مبشه بیمارستان اکبر ابادی تو مولوب هست،اون رو چزوری میتونم از میدان ارتدی یا ترمینال ازادی برم؟؟؟؟؟و اگ بلدی بیمارستان ارش؟؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

لاله و آنا جونم لطفا جواب آزمایش ایمنی و انعقادی رو گرفتم لطفا تفسیرش کنین لطفا تا امروزم دکترم بیشتر نیستش بعدش میخواد بره مسافرت میترسم انگار خرابه 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستم میشه دقیق بگی کجا میخوای بری ؟ از ترمینال آزادی کجا میخوای بری؟

بیمارستان اکبر ابادی تو مولوی 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
عزیزم سقطت تو چه مرحله ای بود؟ ببخش حضور ذهن ندارم اگه گفتی و یادم نمونده معذرت میخوام.....

دوتا سقط داشتم

یکیش دوسال پیش 6هفته قلبش تشکیل شد و7هفته مرد

یکیشم پارسال5هفته خودش سقط شد

همسرم واریکوسل داشت6ماه پیش عمل کرد

خودمم مشکل ایمنی دارم ک دارم هیدروکسی کلرکین سولفات میخورم