2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
خانم آنای عزیز تو رو خدا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم .البته بگم که سه تا سقط هم در هفته پنجم و ششم ...

گلم بیا تو این تایپیک چون همه سقط داشتن و الان ننتیجه گرفتن و دکترشون هم رزاقی بوده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1218575/از-سقط-مکرر-پیگیری-تا-درمان?page=525

سلام عزیزم شما کی انتقال داری به سلامتی

راسی عزیزم یادمه شما ی بار پارسال باردار شده بودین ک گفتی سقط شد میخوام بدونم بعد از اون سقطتتون ی بار دیگه مجدد باردار شدین و دوباره سقط شد؟ معذرت بابت کنجکاویم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم بیا تو این تایپیک چون همه سقط داشتن و الان ننتیجه گرفتن و دکترشون هم رزاقی بوده https://www ...

سلام دکتر رزاقی تو بمارستان دولتی هم میاد،؟؟؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
سلام دوستان من میخام برای درمان نازای برپ یکی از بیمارستان های دولتی تهران ،شما کجا رو پیشنهاد میکنی ...

عزیزم من بیمارستان شریعتی و مهدیه و میلاد شنیدم ک دولتی هستن و هزینش پایینتر از جاهای دیگست

سلام دوستان من میخام برای درمان نازای برپ یکی از بیمارستان های دولتی تهران ،شما کجا رو پیشنهاد میکنی ...

عزیزم من خیلی نسبت به مراکز دولتی آشنایی ندارم دوستانی که تجربه کردن میان اطلاعات میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم ب امید خدا فردا میرم  نینی گوگولی هامو میارم    

قدمشون از الان مبارکه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من بیمارستان شریعتی و مهدیه و میلاد شنیدم ک دولتی هستن و هزینش پایینتر از جاهای دیگست

دوستم بیمارستانامام خمینی میره،من باید از ترمینال ازادی برم هر بیمارستانی،شریعتی از ترمینال ازادی جطور میشه رفت

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
قوربونت برم مرسي كه از ته دل دعام ميكني طبيعي كه خيلي روياييه ولي چاره اي جز انتظار ندارم شايدم دا ...

نه اینطوری نیست عزیزم . ولی وقتی خدا هدیه میده نباید پس فرستاد دیگه.

برنجک شما پی آر پی نکرده بودی؟؟؟؟

رفتی پیش دکتر ازش بپرس شما جنین دو روزه انتقال دادین ممکنه تو منفی شدن تاثیر داشته ؟؟؟

و سوال دیگه اینکه رژیم غذایی خاصی نداشتی ؟؟؟ مثلا خوراکی های مضر حذف کنی؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دوستم بیمارستانامام خمینی میره،من باید از ترمینال ازادی برم هر بیمارستانی،شریعتی از ترمینال ازادی جط ...

عزیزم با مترو راحت میتونی بری اگه اتوبوس هم نداشته باشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم با مترو راحت میتونی بری اگه اتوبوس هم نداشته باشه 

اخهجای هستم ک باید اول خودم ب ترمبنال ازادی برسونم بد از ترمینال برم حالا هر دکتری ک بخام،یه سوال بیمارستان امام خمینی بهتره یا شریعتی ؟؟؟؟

نه اینطوری نیست عزیزم . ولی وقتی خدا هدیه میده نباید پس فرستاد دیگه. برنجک شما پی آر پی نکرده بودی؟ ...

نه نپرسيدم امروز صحبت كردم با ماما ولي گفت خودمم متعجبم چون بچه دار چند بار شدي چرا اينجوري شد و از اين حرفها 

غذا و اينا همه چي خوردم ولي با مراعات 

چه بگم والا ٢ روزه انتقال داد چون همون روز دكتر ميومد البته ميگن اگه لازم بود روزهاي ديگه هم ميومد ولي دقيقا همه برنامه هارو اون ٢ روزي مه كلينيك مياد انجام ميده 

برنجک  عزیز ناراحت نشو .منم  دیروز سومین انتقال بود منفی شد ...توکل بخدا ...کمی روحیه بگیر ...

اصلا ديگه به دكترا اعتماد ندارم 

وگرنه وقتي دكترم ديده بيمه نيستم و اين همه پول آمپول دادم و فقط ٤ تا تخمك ازم گرفتم چرا ادامه داد پانكچر كرد ؟!

كه بعدش فقط يكيش بمونه 

به نظر من دكترا بايد يكم شانس مرض و بالاتر ببرن يا نه ؟

نميدونم خيلي خسته ام