2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
واقعا نگرفته بود آنا جان دیشب پریود شدم

عزیزم میفهمت.....

میدونم سخته ایشالله به زودی واست جبران میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بستگی به کیفیت جنینات و شرایط رحم داره و سن و اینکه سابقه بارداری چند قلویی دارین یا نه...... ...

مثلا اگه بار اول بزارن نگرفت، برای بار دوم دوباره هزینه میگیرن؟ یا کلا تا حاملگی همون هزینه هست؟

والا نمیدونم بنویسه یا نه ولی اگه ایشون ننویسن حتما یه دکتر دیگه رو پیدا می کنم که برام بنویسن  ...

عزیزم چون فریز داری کاریوتایپ و دی اف آی معنی نداره.....

چون جنین حاضره.....

در مورد پایین بودن شانس یه بار دیگه توضیح بدم.....

دقیق پروسشو نمیدونم ولی فکر کنم رو جنین بلاست تعیین سلامت انجام میشه.....

خوب از ۶ تا چند تاش بلاست بشه از اونا چند تا سالم باشن و چند تا حین تعیین سلامت جنین لطمه بخورن و.....

یعنی برا این تعداد که هنوز بلاستم نیستن ریسکه و هزینه ممکنه هدر بره پس بهتره همون بدون تعیین سلامت انتقال بدی و فرض رو بر این بگیری که سالمن.....

ولی آزهای ایمنی و انعقادیو راحت میتونی بدی و ممکنه مشکلت تو همونا باشه و راحت جواب بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون دیروز دکتر به مشاورش در مورد سینال اف صحبت میکرد گفتم چرا سینال اف ؟؟؟؟ دکتر گفت پیورگان نیس ...

خوب عزیزم سیناف اف و پیورگان تو یه رده هستن.....

منوپیور و مریونال یه دسته...

یعنی کاراشون تا حدی متفاوته تا جایی که میدونم البته اگه اشتباه نکنم....

والا بستگی به بدن داره مثلا بدن من به مریونال بهتر جواب داد......

سلام آنا جان  جواب ازمایش دی اف ای همسرم رو بردم اورولوژیست گفت سیکل میکرو رو ادامه بده یه ...

عزیزم پیش کدوم دکتر بردی اینجوری گفت؟

دی اف آی مگه بالای پنجاه نبود؟

خوب عزیزم سیناف اف و پیورگان تو یه رده هستن..... منوپیور و مریونال یه دسته... یعنی کاراشون تا حدی ...

سینال اف به نظرم ایرانی بود و پیورگان خارجی . فکر میکردم پیورگان خیلی عالیه . اخه مامای کلینیک هم قبلا گفت داروهای خوب و خارجی مینویسم . یعنی میخوای بگی عملکردشون یکیه ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آنا جون شما طب سنتی برای درمان قبول دارید؟

عزیزم راستشو بخوایی نه خیلی.....

اما یه سری موارد تغذیه ای و اصلاح طبعشو رعایت کردم و جواب گرفتم اما درمانهای داروییشو زیاد قبول ندارم......

نه اینکه قبول نداشته باشما خیلی دلم قرص نیست برا همین ریسک نکردم....

ممنون از جوابتون، از کجا میشه فهمید رحم من این مشکل رو داره یا نه؟

عزیزم انجام یه سری آزهای ایمنیه.....

سی دی مارکرای مربوطه....

مثلا اگه بار اول بزارن نگرفت، برای بار دوم دوباره هزینه میگیرن؟ یا کلا تا حاملگی همون هزینه هست؟

عزیزم خوب بستگی به این داره فریز داشته باشی یا نه.....

اگه فریز داشته باشی فقط هزینه انتقاله....

اگه نداشته باشی و مثل من هر بار مجبور بشی فرش انتقال بدی خوب همه هزینه ها تکرار میشه.....

سینال اف به نظرم ایرانی بود و پیورگان خارجی . فکر میکردم پیورگان خیلی عالیه . اخه مامای کلینیک هم قب ...

عزیزم تو یه دره منظورم کاراییشه....

یه سریا فقط رو اف اس هاش کار میکنن، یه سریا از رده هاش ام جی هستن یه سریا هر دو....

وگرنه از نظر کیفیت میتونن خوب متفاوت باشن.....

عزیزم خوب بستگی به این داره فریز داشته باشی یا نه..... اگه فریز داشته باشی فقط هزینه انتقاله.... ا ...

بستگی به این داره که خودشون چند تا جنین تشکیل میدن که فریز کنن؟ مال شما بعد چند بار گرفت؟ چندتا بود ؟دکتر شوهرم گفت با این اسپرم ممکنه بچه معلول باشه و شما نفهمید، همچین چیزی امکان داره؟