2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم ، من شیرازم ، دکتر البرزی ، خیلی از دکتر هایی دیگه رو باهاشون ویزیت شدم و حتی ای یو ای. ا ...

شما اول رفتید پیش دکتر عمویی بعد فرستادن بیمارستان؟ یا رفتید بیمارستان گفتید با دکتر عمویی میخام ویزیت بشم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .آنای عزیز .

چون ازمایشم منفی شده بود امروز زیاد روحیه ام خوب نیست .

علت سقطها رو نگفتن و گفتن عادیه .سقطهام همه قبل از شروع میکرو و اصلا کارهاش بود یعنی اوایل ازدواجم.چند بارم گفتم بگید دلیلشو پیش خیلی دکترا رفتم .ولی فقط اینو گفتن .طبیعیه مشکلی نیست.

خودم رفتم دنبال ازمایشات .خیلی ازمایشات انجام دادم .ولی دقیق نمیدونم.که بعد سه سال یه دکتری گفت شما هیچ مشکلی نداری.همسرت بره ازمایش بده .البته اینم پیشنهاد یه دکتر تغذیه بود..که مشخص شد واریکوسل دارند هر چند ضعیف بود و نیازی نبود .که البته بعد عمل تعدادش خوب شد ولی تحرک و موروفولوژی پایین بود .و گفتن میکرو باید بشیم ..

الانم بعد سه تا انتقال منفی نمیگن ..باز خودم باید تلاش کنم ...

فردا اگه حالم خوب بود میرم سراغ دکتر ....

تا جایی که یادمه .انعقاد اگه همون غلظت خون باشه مشکلی نداشتم .

ایمنی هم احتمالا دادم گفتن مشکلی نیست ..

ژنتیک هم دادیم ....

حالا اینا که شما نوشتید شاید انجام دادم شاید ندادم.رفتم پیش دکتر همه رو میگم .تو پرونده هست اگه داده باشم.ازمایشاتی که شما گفتید.

بنظرتون مشکل از بدن منه که جنین رو نگه نمیداره.یا اسپرم مشکلی داره....

یه سوال میدونم و شنیدم و دیدم که اگه خدا بخواد به نوع بیمارستان .شهر و دکتر زیاد مهم نیست .ولی باز نظرم اینکه اینجا چند دکتر باز برم ...یه سری هم بیام تهران ...

تهران پیش کدوم دکتر برم خوبه....بالاخره در این مورد هم نظر بدید ممنون میشم .

نمیدونم دکترا اینجا یا بلد نیستن .یا بلدن نمیگن.

خدایی من شش سال فقط وقتم رو تلف کردم با این دکترا....بماند از نظر روحی و جسمی  چقدر داغونم کردن ...

حتی قبل این انتقال سوم هم هزار بار گفتم که حتی عصبانی هم میشدند.میگفتم اگه ازمایشی .کاری هست بگین من انجام بدم این دفعه منفی نشه .میگفتن و البته الانم میگن باید چهار بار انتقال منفی داشته باشی تا بررسی بشی .مثل اون سه تا سقط طبیعی ام که میگفتن بیشتر از سه تا رو ما بررسی میکنیم ...

بازم ممنون که با حوصله جواب سوالات رو میدید .

عزیزم بستگی به سایز فولیات داره..... نگفت سایزشونو؟

امروز روز اول پریودمه و سونو نکرد فقط مریونال داد و گفت هفته دیگه مجدد برم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

دوست عزیز زیبا صنم انشاالله که بتات میره بالا .با این دل شکستم واست دعا میکنم البته اگه خدا قبول کنه.

امیدوار همیشه انشاالله که حامله باشی عزیزم .توکل بخدا ..

و بقیه دوستان انشاالله همگی مشکلشون حل بشه . هر چه زودتر مادر بودن رو تجربه کنن 

شما اول رفتید پیش دکتر عمویی بعد فرستادن بیمارستان؟ یا رفتید بیمارستان گفتید با دکتر عمویی میخام ویز ...

نه عزیزم من اول که مراجعه کردم دکتر نامدار منو چک کردن بعد تخمک کشی خودم هماهنگ کردم با دکتر شمالی باشه و انتقالم افتاد سه شنبه متوجه شدم که دکتر عمویی هستن و یه دکتر دیگه که باز رفتم صحبت کردم انتقال هم خودم با دکتر عمویی هماهنگ کردم، البته مطب دکتر شمالی میتونی بری، من الان زیر نظر ایشونم و تو مطب شون خیلی آمار مثبت میبینم 

بچه ها کیا اینجا مریض دکترطرازی هستن من الان شرایط روحیم خوب نیست شاید دارم تصمیم اشتباه میگیرم بازم ...

عزيزممممم خيلي متاسفم واقعا

من اگر جاي شما بودم دكترم رو عوض ميكردم اين نظر منه البته و بعد آزمايشهايي كه آنا جون ميگن انجام ميدادم و از جنين شناس هم ميخواستم جنينها رو از لحاظ كوروموزومي آزمايش كنه من انتقال اولم اين ماهه اگه نگيره براي دومي حتما اينكارها رو ميكنم

كلينيك آي وي اف بيمارستان مهر هم خوبه زير نظر دكتر اقصي هست و البته دو تا إز پزشكاني كه هميشه لا ايشون كار ميكردن بيمارستان گاندي هم شنيدم خوبه

سلام دوستان ببخشید تو عکس رنگ، رحم لتروورسه ب راست یا چپ یعنی چی؟یهنی رحم کجه؟مشکلی ایجاد میکنه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

لاله جون آخه دوستموم گفتن غربابگری اول ۴۵ بود طول سرویکس ،‌غربالگری دوم کمتر بود ، فک کنم ۳۵ ،،، بازم این میتونه دلیلش بشه ؟

بعد بنظرتون ماها که آی وی اف کردیم ، کلا سرکلاژ انجام بدیم خوب نیست ؟ یعنی آدم خودش اصرار کنه به دکترش که حتما سرکلاژ کنه ، این سرکلاژ بیمورد بنظرتون مشکلی ایجاد میکنه ؟