2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047257 بازدید | 684583 پست
عزیزم خوب معمولا دو تا آز مینویسن اولیو میدی بعد دومیم تکرار میکنی.... 

یادمه به خودم به صورت شفاهی فقط 24 گفت منم پیش خودم گفتم احتمالا  اشتباه نوشته

حالا با توجه به اینکه دیروز بیبی زدم منفی بود کدومو اول برم؟ نرمالش چند روز بعد از انتقال؟ البته دیگه زیاد خوشبین نیستم

من از روز سوم پریود ۱۵۰ واحد گونال میزدم و روز هشتم که سنو شدم فاستیمون داد و ستروتاید. خودم هم به ...

خوب عزیزم نوع سیکلت آنتاگونه سیکل خوبیه احتمالا به داروها خوب جواب نداده......

این دفعه تاکید کن که دکترت بدونه به داروهای قبلی خوب جواب ندادی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من فردا میرم جواب آزمایشهای ایمنی از انتقال خون بگیرم و ببرم پیش دکتر توکلی کلینیک ابن س ...

عزیزم جوابارو بگیر ایشاله بهترین راه پیش پات گذاشته میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یادمه به خودم به صورت شفاهی فقط 24 گفت منم پیش خودم گفتم احتمالا  اشتباه نوشته حالا با توجه به ...

عزیزم.به همون ترتیب تاریخ برو......

۲۲ بعدشم ۲۴......

عزیزم نگران نباش..... اگه چیزی بود موقع سونو میگفتن نیاز به بررسی بیشتر داری.....

واي قربونت كه هميشه اميد ميدي، انشالله، خدا بچه هات رو حفظ كنه

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
حتما میرم امیدی هست یا نه؟

عزیزم همیشه امید هست.......

ممنونم ستاره جون ...ما اصلا از این جور چیزا نمیخیریم اینم گفته خوبه مقویه برای بعد انتقال دیشب چه اص ...

😂😂😂😂😂😂😂😂بگو درش را باز کردم از بوش خوشم نیومد.چون ان شاءالله قراره تا 9 ماه دیگه از بوش بدت بیاد😆😆😆

نه عزیزم همه دوستان هستن چه قبل ۹۴یا چه بعدیا...... آخه اون زمان ما قبل این تاپیک تاپیک بارداری با ...

همیشه پایدار باشید و امیدوارم همه کسانی که منتظرن و مثل من میکرو کردن نتیجه بگیرن 

سلام آنا جان ...خوبی ....ببخشید هی سوال میپرسم ازت ... من سوپر فکت رو تزریق کردم دکتر گفته ۲ پریود برم تا امپول های اصلی رو بده من قرص ld میخورم تا ۲۴ خرداد تموم میشه بعدش ممکنه تا ۱ هفته بعد از قطع پریود شم ... برای شوهرم ماموریت افتاده ..باید بره .. با شوهرم زمان تخمک کشی نیازه ... ولی نمیدونم کی باید باشه بگم باشه

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
بله به قلب رسید . مشکل انعقادی داشتم 

سقطتون فراموش شده بودش ؟ یعنی جنین تو شکمتون مرده بودش و شما نمیفهمیدین ؟ کدوم آیتم انعقادیتون مشکل داشت ؟ لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود