2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
سلام به اناي عزيزم و دوستاي خوب ديگه من حدود سه هفته اس زايمان كردم ولي نميدونم چرا حال روحيم بده اف ...

به سلامتی عزیزم 

این دورانو تقریبا بیشتر مادرها دارن کم کم روال زندگی میاد دستت همه چی مثه روز اول میشه بهترین لحظات زندگیته کنار نی نی کوچولو خوش بگذرون،خواهر شوهرم زایمان کرده بود اینطور شد همش گریه میکرد الان خدارو شکر خوب شده 

از طرف من دستای کوچیکشو ببوس😘😘😘😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به اناي عزيزم و دوستاي خوب ديگه من حدود سه هفته اس زايمان كردم ولي نميدونم چرا حال روحيم بده اف ...

عزیزم خواهش میکنم هر چه زودتر خودتو جمع و جور کن......

الان مامانت چی میگه؟

الان حال و روزتو ببینه چی میگه؟؟

خودشو مقصر حال و روزت میبینه ها.....

دلت میاد اونی که دستش از این دنیا و بچه هاش کوتاهه به خاطر اینکه کنارت نیست خودشو مقصر بدونه؟؟؟

عزیز دلم میفهمت......

الان بیشتر از هر زمانی به مادرت نیاز داری اما بدون اون طفل معصومم بیشتر از هر زمانی به توی مادر که انقدر برا اومدنش تلاش کردی نیاز داره......

پس زودتر جودتو جمع جور کن.....

با مشاوره گرفتن......

درمان دارویی......

ولی هر کاری میکنی فقط همتتو زیاد کن اون طفل معصوم به آغوش یه مادر شاد نیاز داره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام ببخشید یه ربع پیش سینافکتمو توبازو تزریق کردم الان جای امپول یه کوچولو باد کرده ایرادی نداره؟  بدتر نشه ینی؟ کمپرس یخ یا کمپرس اب گرم بزارم جای امپولم؟ 

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊

مینو جون قدم نورسیده مبارک. عزیزم بعد از زایمان خیلیا افسردگی میگیرن و طبیعیه. البته کاش بتونی یه چکاپ بدی برای ویتامین د. منم کمبود شدید ویتامین د داشتم که مکمل خوردم و کمی اون حالتام بهتر شد. امگا 3 هم برای افسردگی خوبه. اینارو با دکترت مطرح کن. اگه صلاح بدونه مکملشو بهت بده. بخصوص امگا3 برای شیردهی هم خوبه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها یه سوال مورفولوژی اگه 2 درصد نرمال باشه...یعنی حتما دی اف آی هم بده؟ و اینکه میگن دی اف ای ب ...

نه برای همسر من تو آزمایش آخرش مورفو 3% بود اما دی اف آی 5% بود که خیلی خوب بود.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
درست میگی عزیزم میخوام ماساژ برم یه جای خوب توی خونه تردمیل دارم روزی نیم ساعت هر روز میرم رژیم م ...

عزیز دلم چقدر از خوندن نوشته های پر ازامیدت و اراده ی محمکت برای شروعی دوباره خوشحال شدم. خدا پشت و پناهت باشه

آناجون نمیدونم منو یادته یا نه،ولی این پست و برای همه اونایی میذارم که مثه خودم ی زمانی راه دراز و ط ...

متن تو دوست عزیز رو مثل یک نشونه برای خودم میدونم بعد از منفی شدن ازمایشم به این فکر کردم که من چرا برای طبیعی باردار شدن هیچ تلاشی نمیکنم!؟چرا قدرت خدا رو نادیده گرفتم. رفتم کلی سرچ کردم و  برای همسرم مکمل فرتیل اید و ول من و سلنیوم خریدم خودم هم شروع به خوردن مولتی ویتامین کردم و میخوام خودم رو بسپارم به خدا و قدرتش   راستش بارداری انا جون منو خیلی امیدوار کرد. خدا نی نی های آسمونیتون رو بهتون ببخشه و نگه دارتون باشه. 

سلام بچه ها از 5 پریودم قرص ال دی شروع کردم . روز 12 امم. از عصر لکه بینی دارم (قهوه ای). یعنی به خ ...

شما ادامه بده عزیز
اما اگه به خونریزی روان تبدیل شد باید قطع کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی امکان داره ک سایز تخمکام ک بزرگ نمیشن بخاطر غلظت باشه ک خونرسانی ب تخمک انجام نشه ؟ من کلا آزما ...

نه عزیزم ربطی نداره
چربی دور تخمدان ها باعثش میتونن باشن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اصفهانم عزیزم  دکترم از دکترهای خوب اصفهانه و همه جریان سزارین و عفونت رو براش گفته بودم دیگه ...

اگه دکتر معروف منظور دکتر کلانتر و احمدی هستن، من همچنان توصیه میکنم یه دکتر تو تهران شما رو هیسترو کنه
دکتر نصر متخصص زنان هستن اما سونوگرافیش معروفه
یعنی همه دکترا وقتی به مشکل بر میخورن اصولا ارجاع میدن به دکتر نصر برای تایید یا رد مساله

کم بودن اب دور جنین خودش مساله مهمیه
ممکنه واقعا علت توقف رشد همین بوده اما تاکید من برای هیسترو به خاطر اون مساله عفونت هست و اینکه شاید عمل سز دچار مشکلاتی کرده باشه رحمتون رو