2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047189 بازدید | 684580 پست
آناجون نمیدونم منو یادته یا نه،ولی این پست و برای همه اونایی میذارم که مثه خودم ی زمانی راه دراز و ط ...

عزیززززم خدا رو صدهزار مرتبه شکر

ان شائ الله که قلبش برات یه عمر میزنه و لذتش رو میبری

با دل پاکت برای ما هم دعا کن...

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آناجون نمیدونم منو یادته یا نه،ولی این پست و برای همه اونایی میذارم که مثه خودم ی زمانی راه دراز و ط ...

الهی فدات بشم......

گوارای وجودت عزیزم......

میفهمم چه حسی داری......

خیلی خوشحالم که معجزه توی دلم شد چراغی برا دیدن قدرت خدا برات......

امیدوارم این معجزه شامل دونه دونه دوستان بشه حتی مامانامون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر مبارک باشه عزیزم انشالله صدای قلب نازنینشو میشنوی تا ۱۲۰ سال میتپه😍😍😍😍😍😍

ممنونم عزیزم،من به قدرت خدا ایمان دارم ومثه روشنی آب روان ،دلم روشنه که صدای تپش قلبشو میشنوم چون خدای من هرکاری براش آسونه و همیشه شادی و خوشبختی بنده هاشو میخواد وخدا منبع همه ی خوبی هاس پس ازش به بنده هاش بدی نمیرسه،نی نی ام دس بوس همه ی خاله هاشه که دعای خیر میکنن براش😊💕

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
عزیززززم خدا رو صدهزار مرتبه شکر ان شائ الله که قلبش برات یه عمر میزنه و لذتش رو میبری با دل پاکت ...

مرسی آبان عزیز بابت دعای خیرت،به نظر من دل همه ی بنده های خدا پاکه ودل مهربونه خودت که زلالتره چون خدا از روحش در مادمیده پس ذاتمون پاکه از خدا بخواه و دیگه اسیر خواستت نشو دیگه بقیه شو بسپار دست خودش وبهش توکل کن اون وقت بهترینها رو خدا نصیبت میکنه در بهترین زمان💕

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
شکمم هم کوچکتر شده

کوچیکتر شدن با کامل آب شدن چربی های شکمی خیلی فرق داره
الان یکی شما رو ببینه شکمت نرماله یا بزرگه بازم؟
اگه بازم بزرگه باید کوچیک بشه و تا حد ممکن نرمال بشه

اما در هر حال هر مقدار که کوچیک بشه و تا حالا شده منفعته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خوب این ماه نمیرم میگم ک شاید مشکل ژن انعقاد داشته باشم و قرص قبل از انتقال بخورم شاید تخمدانم ب دار ...

نه ژن غلظت خون کاری به تخمدان نداره 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من آزمایش چربی ک دادم تا دیشبم قرص ویتامین ای و متفورمین و قرص چربی و قرص رویال خوردم . این قر ...

این قرصا رو چربی اثر ندارن متفورمین میتونه عامل لاغر شدن شکمت باشه اما 

لاله جون خلاصه بگم دوباره من بهمن 93 با آمپول پیورگان و آ اس آ و فولیک اسید تحریک تخمدان انجام دادم ...

عزیزم کدوم شهر بودی؟
هیسترو رو کی برات انجام داد؟
به نظرم ممکنه در اثر اون زایمان اول مشکلی تو رحمت ایجاد شده باشه ، بهتره یه دکتر ماهر هیسترو کنه شما رو
قبلش یه سونو داپلر با دکتر نصر بشی خیلی کمک میکنه تا اگه مشکلی هست مشخص بشه

لاغر کردن خیلی خیلی مهمه برات مخصوصا چون مشکل شریان رحمی هم داشتی

در ضمن شما گفتی ازهای انعقادیت همه نرماله؟ همه رو دادی طبق لیست انا جون؟
اگه نرمالن دکتر علت انسداد رو چی گفت؟
به نظرم پیش یه متخصص عروق هم برو حتما شاید کمکی از دستش بر بیاد

برای فرشته ی قشنگت هم خیلی خیلی متاسفم عزیزم

دوستان كسي بوده كه با داشتن بيماري ارتريت روماتوييد باردار شده باشه؟! با ANA مثبت چطور؟!

من رماتیسم ستون فقرات دارم که با ارتریت روماتوئید فرق داره
اما کسانی که بیماری داشتن و باردار هم شدن دیدم
اصولا دوره بارداری داروهای ضعیف کننده سیستم ایمنی دارن تا التهابات کمتر بشه

عزیزم مبارکه چه خبر هیجان انگیزی
امیدوارم این معجزه ی قشنگ قلبش تا 120 سال بتپه

سلام بچه ها از 5 پریودم قرص ال دی شروع کردم . روز 12 امم. از عصر لکه بینی دارم (قهوه ای).

یعنی به خاطر قرصه؟ دو سال پیش هم خوردم اینجوری نشده بودم ؟؟ یعنی بدنم جواب نمیده به رفع کیست ؟؟؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
کوچیکتر شدن با کامل آب شدن چربی های شکمی خیلی فرق داره الان یکی شما رو ببینه شکمت نرماله یا بزرگه ب ...

کوچکتر شده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
کوچیکتر شدن با کامل آب شدن چربی های شکمی خیلی فرق داره الان یکی شما رو ببینه شکمت نرماله یا بزرگه ب ...

کوچکتر شده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود