2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم بله غلظت خونم میتونه موثر باشه...... نوع سیکلام بستگی به شرایطت داره..... باید ببینی دکترت ک ...

شما ک دیگه کم و بیش با مشکل من آشنایی دارین ب نظر شما کدوم سیکل برا من بهتر هستش : آنتاگو یا آگونو ؟ فرقشون چیه و از نظر شما کدومش بهتره ؟ اونایی ک تنبلی تخمدان دارن کدومش براشون بهتره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم به امید مرکز بتشی به این زودیا این آزهارو برات نمینویسن..... حداقل بعد دو یه تا منفی یا سقط ش ...

واقعا ممنونم از راهنماییت عزیزم❤️❤️

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد: در آخرین روز زندگی ات روی زمین، آن شخصی که از خودت ساخته ای، شخصی که  میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما ک دیگه کم و بیش با مشکل من آشنایی دارین ب نظر شما کدوم سیکل برا من بهتر هستش : آنتاگو یا آگونو ؟ ...

والا من خیلی درست نمیدونم چون مثلا من که ذخیرم پایینه برام آنتاگون خوب جواب داده برا ذخیره بالا هم دیدم جواب گرفتن.....

اما خوب من سیکل آنتاگونیست با بالاترین دز دارویی رو داشتم.....

احتمالا برا ذخیره بالا آنتاگون اگه باشه سیکلش دز داروییش پایین باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا من خیلی درست نمیدونم چون مثلا من که ذخیرم پایینه برام آنتاگون خوب جواب داده برا ذخیره بالا هم د ...

حالا ب نظرتون برا من ک تنبلی دارم و ب داروها و آمپولا هم خوب جواب نمیدم کدوم سیکل بهتر هستش برام ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شما ک دیگه کم و بیش با مشکل من آشنایی دارین ب نظر شما کدوم سیکل برا من بهتر هستش : آنتاگو یا آگونو ؟ ...

فرقشونم اگه اشتباه نکنم تو آنتاگونیست اول تخمدان تحریک میشه بعد مهار میشه اما تو سیکل اگونیست اول مهار بعد تحریک شروع میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا ب نظرتون برا من ک تنبلی دارم و ب داروها و آمپولا هم خوب جواب نمیدم کدوم سیکل بهتر هستش برام ؟

عزیزم حدسم اینه احتمالا آنتاگون با دز مناسب بهتر جواب بده برات....

اما نباید بذارن فولیات زیاد بشن......

عزیزم حدسم اینه احتمالا آنتاگون با دز مناسب بهتر جواب بده برات.... اما نباید بذارن فولیات زیاد بشن. ...

چرا نذارن زیاد بشن ؟ برا من ک زیاد بشن بهتره ؟ دو تا از اقواممون ک میکرو شدن هر دوتا تنبلی تخمدان داشتن و پریودشون نامنظم بودش و هر دوتا هم هایپر شدن و تعداد زیاد تخمک تولید کردن و هر دوتاشونم با اولین میکرو و دفعه ی اول دوقلو حامله شدن البته چون هایپر شدن بعد از دوماه بهشون انتقال دادن . منم میگم ک خدا خودش کمک کنه ک منم هایپر شم ولی من ک اصلا نمیشم چون مطمعنم ک ب داروها درست حسابی جواب نمیدم .

آبان جان عزیز دلم

تو هر بار انتقال احتمال بارداری بر اساس سن فکر نمیکنم بیشتر از ۴۰ درصد باشه. فکر نکن حتما مشکلی هست بالاخره یسری احتمالات هم نقش داره. به نظرم استرس رو از خودت دور کن با ارامش بیشتر دوباره شروع کن کاش میتونستی کلاس یوگا بری خیلی بهت ارامش میده

چرا نذارن زیاد بشن ؟ برا من ک زیاد بشن بهتره ؟ دو تا از اقواممون ک میکرو شدن هر دوتا تنبلی تخمدان دا ...

عزیزم تعداد بالا در حد معقول خوبه.....

هر چه قدر غیر معمول بالا بره کیفیت تخمک پایین میاد.....

آبان جان عزیز دلم تو هر بار انتقال احتمال بارداری بر اساس سن فکر نمیکنم بیشتر از ۴۰ درصد باشه. فکر ...

درست میگی عزیزم

میخوام ماساژ برم یه جای خوب

توی خونه تردمیل دارم روزی نیم ساعت هر روز میرم

رژیم متعادل هم میگیرم

یه سفر خوب هم با شوهر جان میرم روحیه ام خوب شه

امیدم به خداست

چه خوبه که هستین و میتونم باهاتون حرف بزنم

نمیدونین چقدر آروم میشم وقتی میبینم کسایی که حتی نمیدونم کجان و چه شکلین کنارم هستن و میخوان بهم کمک کنن. خدایا شکرت به خاطر این همه مهربونی، شکرت به خاطر این همه آدمهای خوب. همیشه براتون خیر و خوشی میخوام و این همراهی هاتون هیچ وقت یادم نمیره.

مخصوصا آنا جون عزیزم که پرچم دار این همه لطف و مهربونیه. آنا جان قدر خودتو خیلی بدون. تو خیلیییییییییی خوبیییییییی...  

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
درست میگی عزیزم میخوام ماساژ برم یه جای خوب توی خونه تردمیل دارم روزی نیم ساعت هر روز میرم رژیم م ...

عزیز دلم خوبی از خودته......

منم به خاطر داشتن دوستای بی ریام یه دنیا ممنونم.....

از خدا میخوام همیشه خنده روی لبای تک تکتون بنشینه و یکی از این لبخندها به خاطر مادر شدنتون باشه.....

عزیز دلم خوبی از خودته...... منم به خاطر داشتن دوستای بی ریام یه دنیا ممنونم..... از خدا میخوام هم ...

آناجون نمیدونم منو یادته یا نه،ولی این پست و برای همه اونایی میذارم که مثه خودم ی زمانی راه دراز و طولانی و برای باردار شدن طی کردن،نمیخوام از سختیایی که تو این راه کشیدم بگم فقط بدونین که این مسیر و منم مثه شماها طی کردم و نتیجه ای حاصل نشد ولی امسال قبل عید که آنا جون برای بار دوم باردار شد اونم طبیعی باوجود مشکل ناباروری که خودشو شوهرش داشت،گفتم خدایا شکرت پس اگه قرار باشه این نعمت و نصیبمون کنی خودت راهشو جلو پام بذار پس یعنی اینکه منو شووهرم مشکل ناباروری داریم دلیلی نمیشه که من باردار نشم چون فقط کافیه تو برام بخوای،از اون روزبه بعد فراموش کردم که ما مشکلی داریم و هرروز صبح که بیدار میشدم میگفتم ما تنمون سالمه و من میخوام باردار بشم،میرفتیم مسافرت،گردش وتفریح،کارایی که دلمون میخواس و انجام میدادیم و به خدا توکل داشتیم دیگه نگران نبودم که اگه باردار نشم چی؟!باخودم میگفتم خدایا قدرتت بیشتر از ایناس که ی موجودی و در وجود من پرورش بدی،میگفتم خدایاتو خیلی قادری حتی بیشتر از اونچه که من تصور کنم و حالا خدای قادر من چند هفته ایه حاصل عشق منو همسرمو در وجود من جان بخشیده و من باردارم،تو این روزها تنها کاری که از دستم برمیاد شکرگزاریه حال که زبون شکرگزاریم هم از خدامه،حس غریبی دارم،مادر شدن چ زیباست،فردای تعطیلات عید فطر وقت سونو دارم واسه شنیدن صدای قلبش و میدونم خدا تو اون روز بهترین لحظه ی زندگیمو بهم خواهد چشاند😍وهر لحظه از خدا میخوام این لحظات و به همه ی کسانیکه خواستارش هستن نصیب کنه❤

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
آناجون نمیدونم منو یادته یا نه،ولی این پست و برای همه اونایی میذارم که مثه خودم ی زمانی راه دراز و ط ...

خدارو شکر

مبارک باشه عزیزم انشالله صدای قلب نازنینشو میشنوی تا ۱۲۰ سال میتپه😍😍😍😍😍😍