2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
عزیزم بله یه پرنس تو راهه..... عزیزم خیلی تو استراحت زیاده روی نکن..... کار هم نمیکنی ایرادی نداره ...

عزيزم خوشحال شدم براي گل پسري كه تو راه داري، ممنون از راهنماييت، انشاالله همه چيز خوب پيش بره و منم دردونه ام رو سالم در آغوش بگيرم، التماس دعا

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
منفی شدم😭😭😭احساس میکنم فرو ریختم خدایا بهم صبر بده

متاسفم عزیزم.هممون راه سختی رو پیش رو داریم.خیلی سخته دوباره رو پاشدن بعد از هر بار منفی شدن.ولی خدا این مشکلات رو بهمون داده و صبرش رو هم میده.انشاالله این بار پرتوان تر از قبل شروع میکنی و به نتیجه میرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم واقعا تو سونو اول آندومتر3 بود من هیسترو کردم بعد جنین انتقال دادم که منفی شد ماه بعد اربع ...

خدایا شکر که لطفش رو شامل حالت کرد،دکترم میخواد این ماه با سیکل طبیعی برام انتقال بده،ببینیم چی پیش میاد،برام دعا کن عزیزم چون دیگه توان ادامه دادن ندارم،پیامتو خوندم کمی امیدوار شدم، نسترن دکتر تعجب نکرد که آندومترت 3هست؟

میگم اون س تا آزمایشا اومده عفونت و ایمنی و انعقادی ولی اون دوتا ژن انعقادی mthfr نیومده و نوزده برج ...

عزیز  اگه مشکل انعقادی داشته باشی اونم ژن ها رو که مجبوری یکی دو ماه عقب بندازی خواه یا ناخواه
در ضمن حالا بذار جواب تری گلیسرید بیاد ببین اصلا چقدر اومده پایین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شكر خدا خوبيم، والا هنوز سونو سرويكس ندادم، انشاالله همه چيز خوب پيش بره، ممنون از لطفت لاله جون، ام ...

مگه تو ان تی طولش رو ننوشت؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خوب عزیزم نیاز به دارو داشتی سیکل رو شروع نمیکنی..... اول مقدمات درمان رو شروع میکنی و به وقتش سیکل ...

آنا جون این آزمایش کاریوتایپ و ژنتیک برا کسایی که dfi بالا داره مینویسن؟ 

و‌اگه این اتفاق سوراخ شدن اتفاق بیقته میشه جلوشو گرفت که جنین سالم بمونه یا سقط میشه ؟ من تا دیروز ترشحات زیادی نداشتم ولی از امروز احساس میکنم ترشحات آبکی زیاد دارم ، نگرانی داره ؟

آنا جون این آزمایش کاریوتایپ و ژنتیک برا کسایی که dfi بالا داره مینویسن؟ 

نه عزیزم ربطی نداره.....

میشه بدون مشکل دی اف آی هم انجام داد.....

من کسیو میشناسم که همه جنیناش گرید آ و بلاست بودن اما نقص کرومزومی شدید داشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تورک آنا  علاسم سوراخ شدن کیسه آب جنین یا پاره شدنش چیه ؟ و چه عواملی باعث میشه این اتفاق ...

نه عزیزم نگران نباش کیسه به این راحتی سوراخ نمیشه.....

عزیزم من سر دخترم ترشحاتم خصوصا ماههای آخر انقدر زیاد بود که انگاری خودمو خیس کرده باشم.....

حتی دو بار تست آمینوشور انجام دادم.....

اما حتی یه ذره نشتی هم نداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه تو ان تی طولش رو ننوشت؟

والا سونو توي آزمايشگاه موند تا جواب سل فري بياد، گفتن هر دو مكمل هم هستن و جواب رو به ما ندادن. خيلي استرس جواب رو دارم، دعام كنيد

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
والا سونو توي آزمايشگاه موند تا جواب سل فري بياد، گفتن هر دو مكمل هم هستن و جواب رو به ما ندادن ...

میفهمم اره حق داری نگرانی هم داره
اما ان شاء ا... همه چیز عالیه

سلام  جنين هايي كه انتقال ميدن رو از نظر مشكلات كروموزومي چك ميكنن؟؟ يعني جنين هاي بدون مشكل ا ...

اگه درخواست پی جی دی یا پی جی اس بدین بله