2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
داستان واقعی که در پاکستان اتفاق افتاده است ! دکتر "ایشان" ، پزشک و جراح مشهور پاکستانی ، روزی ب ...

خیلی متن تاثیرگذاری بود وقتی خوندم ناخداگاه اشک از چشمام جاری شد،من خیلی وقت بود به این تاپیک سر نمیزدم الان این صفحه رو باز کردم و پست شمارو دیدم وفقط خدارو شکر میکنم که بااین پست جوابمو داد و چون چن روزی بود که کلافه و سردرگم بودم وفقط میگم خدایا شکرت به خاطر این همه مهربانی و عظمت و قدرت و اینکه دلمو آروم کردی خیلی دوست دارم خداجون😍💕

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
سعی کن ارامش رو در خودت تقویت کنی ماها میتونیم و باید به این حد از ارامش برسیم چون مادر شدن مسئولیت ...

سلام لاله جان ،چن وقتیه به تاپیک سرنزدم،عزیزم امیدوارم بارداری و زایمان راحتی داشته باشی،راستی من تااونجا یادمه که رفتی سونو قلب و خداروشکر همه چی خوب بود،جنسیت نی نی ات معلوم شد چیه؟از ثمین چ خبر؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لاله جونم من تمروز رفتم آزمایش چربی تریگلیسرید و کلسترول دادم و میخوام قبل میکرو همه چیز رو درس ...

بستگی داره مشکل انعقادی و ایمنی از چه نوعی باشه
بعضی ها از دو سه ماه قبلش درمان دارویی داشتن بعد وارد سیکل شدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جان به نظرت توی سیکله میکرو بادکش رحم و تخمدان انجام بدم مشکلی نیست؟ واینکه عرق بومادران ...

تو سیکل انتقال فریز میشه اما تو سیکل تحریک تخمدان نمیشه خطر تورشن تخمدان هست
در مورد استفاده از داروهای گیاهی هم همین طور بهتره تو سیکل مصرف نشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جان ،چن وقتیه به تاپیک سرنزدم،عزیزم امیدوارم بارداری و زایمان راحتی داشته باشی،راستی من تا ...

ممنون عزیز دلم
امیدوارم به زودی همه دوستان منتظر اینجا انتظارشون به سر بیاد و نتیجه تلاششون رو بگیرن

اره عزیزم جنسیتش مشخص شد
همون جور که امام رضا(ع) 4 سال قبل تو خواب به همسرم وعده داده بود یه پسر تو راه دارم

ثمین هم منتظره ازمایش ژنتیک همسرش اماده بشه تا ان شاء ا... درمانش رو شروع کنه

سلام دوستاي خوبم، دلم براي همه تون تنگ شده، آنا جون شما خوبين؟ ني ني خوبه ؟ جنسيتش هموني شد كه به دلت افتاده بود؟ لاله عزيز شما و ني ني خوبين انشاالله؟ ببخشيد من دير ميام و نميتونم همه پستها رو بخونم، راستش همسرم خيلي استرس داره، اجازه نميده من هيچ كاري كنم، غذا رو مامان هامون درست ميكنن، ظرف ها و تميزي خونه هم با همسرمه، بنده خدا شبها از خستگي بيهوش ميشه، واقعا انقدر استراحت براي من لازمه يا وسواس شديم؟؟؟؟ من عملا فقط دارز كشم تو خونه!! امروز رفتم سونو ان تي و به خواست خودم مستقيم سل فري دادم، از ظهر استرس منو بيچاره كرده، نميدونم چرا فكراي ناجور مياد سراغم، واقعا نميدونم چه بلايي سرم اومده كه فقط فكراي منفي سراغم مياد، ميشه كمك كنيد و راهنمايي بدين كه ريسك اين آز چقدره؟ ممنون از همه تون

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام منم اومدم به جمعتون بپیوندم منم در انتظارم دو ساله ولی نی نی ندارم میخوام IVF کنم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
ممنون عزیز دلم امیدوارم به زودی همه دوستان منتظر اینجا انتظارشون به سر بیاد و نتیجه تلاششون رو بگیرن ...

خدایا شکرت،وعده خدا واست محقق شد تو بهترین زمان،خدا گل پسرت و نگه داره وبه سلامتی به دنیا بیاد خیلی خوشحال شدم برات،انشالله خدا تو این شب قدر بهترینهارو برامون رقم بزنه❤

بستگی داره مشکل انعقادی و ایمنی از چه نوعی باشه بعضی ها از دو سه ماه قبلش درمان دارویی داشتن بعد وا ...

منظورت از چ نوعی باشه یعنی چ ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی لاپارا فقط کمکی ک میکنه کوتر تخمدان هستش ؟ کوتر ذخیره دو پایین میاره ؟

عزیزم مطمئنا ذخیره رو پایین میاره اگه بافتی از تخمدان برداشته بشه....

راستی من با اینکه تخمدانم درگیر آندومتریوز نبود و به تخمدانام حین لاپرا اصلا دست نزدن اما حدس میزنم بعد لاپرا و درمان آندومتریوزم تخمدانام به دارو بهتر جواب دادن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برا منم احتمالا ژن غلظت جوابش دیر میاد و MTHFR هستش ک نیومده . شمام برا ایمنیتون فقط این ژن مشکل داش ...

عزیزم این آیتم ایمنی نیست مربوط به ژن انعقادیه!!!!!

من برا ایمنیم چند تا از سی دی مارکرام بالا بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برا انعقادیتون

نه عزیزم علاوه بر mthfr برا من pai1 هم هتروزیگوت بود و بابت اونم سلکسان تو سیکل انتقال داشتم.....

برا من کلا انواع ژن غلظت خون مشکل انعقادیم بود.....

ممنون آنا جون تا ۱۴، پریودی بادکش میزنم کلا میشه ۳ یا ۴ بار ماه آینده میرم سیکله میکرو خواستم بدونم ...

عزیزم خوب تا ۱۴ پریودی داروی خاصی نداری؟

نزنی خودتو داغون کنی!!!!

عزیزم این آیتم ایمنی نیست مربوط به ژن انعقادیه!!!!! من برا ایمنیم چند تا از سی دی مارکرام بالا بودن ...

عزیزم فهمیدم اشتبه تایپی بود گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود