2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
خوب من شهر ديگه اي نرفته بودم  ولي كدوم عمل پانكچر و ميگي ؟! اون كه اصلا عمل به حساب نمياد بگو ...

عزیزم هیسترسکوپی عملش سخته؟میشه بدون همراه رفت هیسترو؟چندساعت بعد عمل مرخص میکنن؟

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
عزیزم همون ماه اول هم بعد از دیدن قلب میتونی بری خیلی ها رو سراغ دارم از خارج اومدن میکرو کردن و مث ...

اگه بخواد با بیمه تهیه کنه سلکسان و امثالهم رو بیشتر از سی تا نمیدن.....

خرید بعدیم فقط چند روز قبل تایم اتمام سی روز میشه تهیه کرد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون و لاله جون میگم نیازه من تست pct بدم تست بعد از مقاربت؟ 

والا نمیدونم اما بدیم بد نیست یه بررسیه دیگه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هیسترسکوپی عملش سخته؟میشه بدون همراه رفت هیسترو؟چندساعت بعد عمل مرخص میکنن؟

نه عزيزم مثله آب خوردن بود 

منو همسرم ٨ صبح رفتيم بعد من پذيرش شدم رفتم تو.بخش تا ظهر دكتر اومد رفتم اتاق عمل نيم ساعت بعد بيرون بودم يه كوچولو منگ كه نيم ساعت بعدش اوكي شدم

ساعت ٥ هم اومديم خونه 

دردم كه اصلا و ابدا هيچي به هيچي

فقط شوهرت حتما بايد اولش باشه با شناسنامه هاتون بعدش ديگه ميتونه بره 

عزیزم منم برای درمان شهر دیگه رفتم البته یه ساعت بیشتر فاصله نداره با شهر خودمون و جالبه دقیقا هم تو ...

کاملا درسته اما همسرم هم دهن لقه.نمیتونه به مادرش اینا نگه.من میگم بذار بریم برای میکرو اگر مثبت بود بعد میگیم.نمیخوام از اول‌بگم که هی استرس داشته باشم.ولی‌نمیفهمه😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم همون ماه اول هم بعد از دیدن قلب میتونی بری خیلی ها رو سراغ دارم از خارج اومدن میکرو کردن و مث ...

یعنی منم میتونم برم؟ آخه دکتر بهم گفت نری بهتره ولی دلم میخاد برم ،، بهم گفت جفتت پایینه و انگار خونریزیهات یادت رفته ،،، برا همین منم نرفتم ولی خیلی دلم میخاست برم ،،، ولی ۸ ساعت راه با ماشین ،،، هواپسما چیزی نگفت ،، بنظرت میشه با عواپیما رفت ؟

تورک آنا عزیز ،،شما نظرت چیه راجع به مسافرت من ؟ دکتر گفت نری بهتره و گفت انگار خونریزیهات یادت رفته ،،، ولی گفت اگه بخای بری ۸ ساعت زیاده و دست انداز و اینا باسد هر ۱-۲ ساعت پیاده بشی راه بری،گفت جفتت هم پایینه من باسد استراحت کنی ،،ولی من به سرم زده برم ،،چرا با هواپیما نمیتونم برم ؟ یعنی چرا هواپیما خطرناکه ؟ وقت سونو آنومالی من ۳ هفته دیگه هستش ، میخاستم برم برا اونمپقع برگردم ،، اصراری به رفتن ندارما ،، به قولی اولش سخت بود ، دیگه عادت کردم حتی به ذو تخت خوابیدن ،،، ولی میگم بنظرت چه خطراتی میتونه داشته باشع با وجود جفت پایین من و کم کردن شیافهام و تزریق سلکسان و ۸ ساعت راه با ماشین و دسست انداز ؟ و میشه بنظرت با هواپیما رفت ؟

من انجام دادم

سلام،ناهید جان شما هم مشکل آندومتر دارید؟چه داروهایی استفاده کردید الان خوب شده وضعیتتون؟ ،عزیزم اگه چیزی میدونی برای بیشتر شدن ضخامت آندومتر به منم بگو، چون منم سیکلام کنسل میشه به خاطر نازکی