2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
آبان جان فردا که تعطیله مگه میشه آز داد؟منم دلم میخواد فردا آز بدم اما بعید میدونم جایی قبول کنه. فک ...

عزیزم والا من روز تعطیلی بیمارستان گاندی آز دادم حالا زنگ بزن بپرس......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تازه میخوام یه اعترافی بکنم که میدونم انا جون و لاله جون  حتما دعوام میکنن🙈🙈🙈🙈🙈 دیشب ...

عزیز دلم فدات بشم ما به خاطر خودتون دعوا میکنیم.....

ایشالله واقعا دیگه نیازی به بی بی چک پیدا نکنی و بتات کفایت کنه و بری لذت ببری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیری چیه آناااااااااااااااااااااااااا .   ماها همه جووونیم حالا موها سفید شده دلیل بر پیریمون ...

میدونم عزیزم.....

منظورم صد سال بعد بود.....

آخه دوستمون گفت میخواد موهاشو رنگ کنه سفیدا زده بیرون و.....

گفت اینطوری شوشو طلاقم میده گفتم مگه قراره صد سال دیگه که پیر شدیم طلاقمون بدن....

خخخخخخخخخ......

وگرنه من حالا حالا ۱۴ سالمه......

اناجون من پريودم قطع نشده علتش ميتونه از داروها باشه من هميشه ٧روز تموم ميشدم ولي الان ٩روزه تم ...

عزیزم بستگی داره بعضیا زیاد میشدن بعضیام مثل من خیلی کم میشدن.....

من که یه روزم به زور پریود میشدم.....

آنا جانم بيمارستان دولتي كه دكتر گوش و حلق و بيني داشته باشه ميرم عصر، يكي يه حرفي زد خيلي ترسوندم م ...

عزیزم خوب مگه اوریون بگیری کافی نیست.....

منم فقط اوریون گرفتم دیگه واکین نزدم.....

واکسن مال اونبه که نگرفته.....

نگران نباش چیزی نیست.....

گوش درد من اصلا با فشار بی فشار نبود وحشتناک درد میکرد.....

با تخلیه سینوسام خوب شدن.....

من نصف صورتم ملتهب و کرخت بود.....

ببخشید خانوما یه سوال دارم. من روز ۸ انتقالم هستم. از روزای اول انتقال خیلی اشتهام زیاد شده همش احسا ...

عزیزم ایشالله که داری مامان میشی.....

عزیزم فقط به محض + شدن تیروئیدتو چک کن.....

دوستان فرق بتا معمولی و بتا تیتر چیه؟الان یه ازمایشگاه نزدیک خونمون پیدا کردم که گفت میتونی صبح بیایی از بدی ؟پرسید بتا معمولی یا تیتر من نمیدونستم چون خداروشکر اینقدر حواس جمعم که نسخه رو گم کردم

دوستان فرق بتا معمولی و بتا تیتر چیه؟الان یه ازمایشگاه نزدیک خونمون پیدا کردم که گفت میتونی صبح ...

بتا تیتر باید بدی عزیزم که ان شاءالله عدد بتات بالا باشه و بدونی که عددش چنده

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
دوستان فرق بتا معمولی و بتا تیتر چیه؟الان یه ازمایشگاه نزدیک خونمون پیدا کردم که گفت میتونی صبح ...

توی معمولی فقط مثبت و منفی بودنشو میگن توی تیتر عددش اعلام میشه. ماها که میکرو کردیم حتما باید تیتر بدیم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام خسته نباشی تورک آنا جان عزیز بی زحمت ایمیلت چک کن برات عکس.آزمایش فرستادم

عزیزم من امروز چندین بار پیغامتو جواب دادم اما هی میزنه ارسال نمیشه......

خواستم بدونم اینطوره؟

اگه نیومدن به پیغام جدیدن برام بفرست اونو رپلای کنم.....

حتی به ایمیلت پیغام جدیدم ارسال کردم ظاهرا نشد.....

گیج شدم.....

دوستان فرق بتا معمولی و بتا تیتر چیه؟الان یه ازمایشگاه نزدیک خونمون پیدا کردم که گفت میتونی صبح ...

عزیزم بتا تیتر تیتر دقیق رو میگه اما بتا عملا + و منفی بودنو نیده پس سعی کن بتا تیتر بدی که بعدا بتونی وقتی بتارو تکرار کردی مقایسه کنی.....

فقط ایشالله جای مطمنیه و با بتای غلط بهت استرس نده.....

ان شاالله. دعا کنین برام.   تیروئیدم ۱ بود.

قبلا رو نیدونم، منظورم بعد + شدنه، مجدد بعد بتای تپلت چک کن......