2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
آبان جون من از عالم غيب مزاحمتون ميشم ... شما حامله اي ....💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻شك نكن اين علائم و من ند ...

خدا از دهنت بشنوه برنجک جان. من خودمم دو سری قبلی انتقال دادم اصلا این حال نبودم اما همش فکر میکنم مال داروهاست و بدنم ضعیف شده. فردا روز 14 میشه میرم آزمایش. اگه بخوام به حرف دکترم باشم که 17 انتقال نوشته آز رو تا اون موقع دلم طاقت نمیاره

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب موقع ای یو ای سونو شدی؟ اخرین روز منظورمه؟ شاید یه فولی کیست شده بوده !!

روز آخر نه اما اولین ویزیتم با دکتر صالحپور سه هفته قبل از سونو دوم که تشخیص کیست داد سونو شدم نگفت کیست داری پرسیدم تخمک داشتم گفت بله چند تا داشتی . یعنی کیست کوچیک باشه نمیفهمن ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اخرین ازمایش اسپرمش مربوط به سوال قبل بوده و قبل از اون هر بار از داده بود شرایط بد تر از قبل بود و ...

آخرین آزمایش شوهر منم همینطور بود فقط تحرک ب 10 درصد بود مورفولوژیش 5 درصد. بعد از این آزمایش داره مکمل میخوره دوباره آزمایش بده . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اخرین ازمایش اسپرمش مربوط به سوال قبل بوده و قبل از اون هر بار از داده بود شرایط بد تر از قبل بود و ...

پس همین مکملها میتونه دی اف آی خوب کنه ؟؟؟؟

سلام مهربونا، از صبح گوش راستم درد ميكنه، آب دهنمو قورت ميدم درد داره ولي گلوم نيست ته گوشمه... راهي ...

عزیزم حتما دکتر برو شاید عفونت گوش باشه.....

متخصص گوش و حلق و بینی برو....

نگرانم نباش اگه آنتی بیوتیک داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستانی که تجربه واطلاعات دارین : من و شوهرم تیر ماه قرار بود بریم آلمان و برای دو سه سال اونجا بمونیم . اما من به خاطر عمل آی وی اف به همسرم گفتم میمونم تا باردار بشم بعد انشاالله میام حالا همسرم داره کارهای رفتنشو انجام میده خودش اصرار داره انشاالله باردار شدم ماه چهارم برم میگه مهم اینه سه ماهه اول رد کنی .ولی من میترسم و فکر میکنم تا آخر بارداری بمونم بهتره . اصلا نمیدونم با شرایط ما و مشکل انعقادی که دارم میتونم و دکتر اجازه سفر میده ؟؟؟اگه سرکلاژ بشم نیاز به استراحت مطلق دارم ؟؟ خیلی سوال تو ذهنم هست اما چون کاری از پیش نبردم نمیتونم فعلا از دکتر بپرسم .  

سلام خسته نباشی تورک آنا جان عزیز بی زحمت ایمیلت چک کن برات عکس.آزمایش فرستادم

عزیزم یه دور جوابتو دادم اما اگه جدید فرستادی باشه چشم تو اولین فرصت نگاه میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که تجربه واطلاعات دارین : من و شوهرم تیر ماه قرار بود بریم آلمان و برای دو سه سال اونجا بمون ...

عزیزم فعلا به این چیزا فکر نکن.....

ایشالله بعد + شدن طبق شرایط تصمیم میگیرین.....

آنا جانممم تعطيله اين چند روز، فعلا كاري نميشه كرد تا آروم بشه ؟

ببین نمیدونم برات جواب میده یا نه ولی من عید که ذات الریه کردم سینوسهای نصف صورتمم عفونت کرد به گوشمم زد و از درد گوشم داستم میمردم.....

دکترم برام یه سرم شستشو تجویز کرد که توش ۴ تا دگزامتازون تجویز کرد خالی کنم و میگفت روزی چند مرتبه با اون بینیمو شستشو بدم.....

اینجوری هم التهاب صورتم خوابید هم گوشم خوب شد یعنی برا گوشم از بیرون دارویی تجویز نکرد.....

میخوایی فعلا با سرم شستشو چند روز بگذرون چون حداقل بد نیست.....

حالا دگزا نریختیم نریختی اما لااقل سرم رو استفاده کن.....

ببین نمیدونم برات جواب میده یا نه ولی من عید که ذات الریه کردم سینوسهای نصف صورتمم عفونت کرد به گوشم ...

باشه ميرم سرم شستشو ميگيرم ولي واسه گوش تا حالا استفاده نكردم چجوريه ؟ با سرنگ بريزم و سرمو كج كنم خالي بشه ؟

عزیزم فعلا به این چیزا فکر نکن..... ایشالله بعد + شدن طبق شرایط تصمیم میگیرین.....

پس اگه شرایط خوب باشه امکان سفر هست ؟؟؟ گفتم نکنه آی وی افی ها سفر هوایی ممنوعه براشون کلا