2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047304 بازدید | 684586 پست
عزیزم بتامتازون برا تکمیل شدن ریه های جنینه.... برا ماها که ریسک زایمان زودرس داریم معمولا تجویز می ...

آنا جون منظورت اینه که ما آی وی اف میکنیم ریسک زایمان زودرس داریم ؟؟؟ یا به خاطر مشکل ایمنی و انعقادیه ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دوستان ،،، من چند روز هستش که همش فکرم درگیره ،،، درگیر اینکه بعد از اینهمه انتظار ، اینهمه تاش، این ...

عزیزم من نمیدونم بارداری یا نه ؟؟ اما وقتی یه زن حامله میشه این فکرای نگران کننده میان سراغش طبیعیه . اما نزار بیشتر بشه  و بسپر به خدا مطمئن باشه خدا همه درهارو به روی بنده اش نمیبنده .هر روز برای نی نی ات و سلامتیش حمد بخون 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خوردن هندوانه توو بارداری بده ؟ من یه ماه خوردم ، الان میشنوم که میگن بده ،،،، نخورم دیگه ؟ چه ضرری داره خوردن هندوانه ؟ من دو سه هفته ای پشت سر هم هندوانه خوردم هر روز اونم یه قاچ بیشتر ،،، چون خونده بودم که با تصفیه کبد خپبه ،،، الان چه مشکلی ممکنه پیش بیاد ؟؟

دوستان خوردن هندوانه توو بارداری بده ؟ من یه ماه خوردم ، الان میشنوم که میگن بده ،،،، نخورم دیگه ؟ چ ...

من نشنیدم 

سلام بچه ها. روز 10 انتقالم. الان لک دیدم.میتونه لانه گزینی باشه یا پریوده؟😢😢😢😢😢

ان شائ الله لانه گزینیه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
خواهر گلم معجزه ی خدا همیشه توی راهه ناامیدی برا ی میکروی منفی .پس من چی بگم که 5بار میکرو منفی شد + ...

الهی من قربونتون برم

میدونم نباید ناامید بشم،اما دست خودم نیس

مرسی ک باحرفاتون آرومم کردید

واقعا اشکم در اومد 

خداانشالله واسه هممون خیر بخاد

عزیزم نگران نباش ،،، منم غریبم ،، میفهمم چی میگی ،، خیلی سخته،، همه غریبیم ،، منم کسیو ندارم توو تهر ...

انشالله 

خدا انشالله ب همه معجزه ی خودشو نشون بده ب منم همینطور

عزیزم به خدا اکثرمون تو این قضیه تک و تنها بودیم..... منم به غیر خدا و همسرم و شما دوستان همراهی ند ...

واقعا از همتون تک تک ممنونم و دستت تک تکتون رو میبوسم،واقعا حضورتون خیلی خوب هست،خیلی بهم آرامش دادید

الان ک دارم حرف میزنم واقعا اشکم دراومده 

شرایط سختی داشتم اما احساس میکنم الان بهترم

ممنون از همگی

دوستان ،،، من چند روز هستش که همش فکرم درگیره ،،، درگیر اینکه بعد از اینهمه انتظار ، اینهمه تاش، این ...

عزیززززم توی بارداری بدن ضعیف میشه هورمونها بهم میریزه همین باعث افسردگی و دلهره میشه تمام ترسهات به خاطر تغییرات هورمونی ناشی از بارداریه. من فقط یه راهکار بلدم همه چیز رو به خدا بسپار و بهش اعتماد کن ان شائ الله صحیح و سالم بغلش میگیری و دلت آروم میشه عزیزم الان فقط از لحظات مادرانگیت لذت ببر 

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

منم از امروز که 12 انتقالم هست تنگی نفس شدید پیدا کردم از اولش داشتم ولی کم بود الان خیلی بیشتر شده نفسم بند میاد نمیدونم به خاطر اضطراب رسیدن به موعد آز خون هست یا به خاطر هورمونهاست. دل درد و کمر درد و حالت تهوع دارم انگار میخوام پریود شم و این پروژسترونه نمیذاره. دلم میخواد یکی از عالم غیب بیاد بهم بگه مادر شدم یا !!! چقدر این روزها سخت میگذره...  

لاله جون این قرص سیلدنافیل که داخل واژن میزارم میتونم نزدیکی داشته باشم  کلا نزدیکی روی ضخامت ...

اتفاقا نزدیکی وقتی شما هم به ..... برسی خوبه چون خونرسانی به رحم رو زیاد میکنه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تا اسفند دارو خورده بودم بعدش قطع کردم چون اسفند و فروردین آی یو آی شدم 

خب موقع ای یو ای سونو شدی؟ اخرین روز منظورمه؟ شاید یه فولی کیست شده بوده !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

عزیزم واقعیت اینه که نمیشه راجع به خیلی از مشکلات جنین در اینده تا وقتی دنیا نیومده با هیچ ازمایشی به یقین رسید!!
تنها راهش اینه که توکل به خدا کنی
ربطی هم به ای وی اف نداره، چون خیلی از بچه های طبیعی هم مشکلات خاصی دارن
این مشکلات ربط به بارداری طبیعی و ای وی اف نداره اصلا

این مشکلات بیشتر ژنتیکیه و حتی ممکنه از چند نسل قبل به جنین منتقل بشه
پس میبینی که متاسفانه جز مثبت اندیشی چاره ای نیست

اما برای یهسری مشکلات قطعا چاره اس
مثلا بیش فعالی و اوتیسم و مشکلات عصبی کاملا به حالات دوران بارداری مربوطه
پس اون چیزی که دست ماست رو سعی کنیم خراب نکنیم بقیه اش هم که دست ما نیست بسپریم دست خدا