2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
عزیزم آب خوردن برا غلظت خون برات حیاتیه..... خیلی جدی بگیر.....  داروهام که خیلیاشون غلظت خون ...

چشم عزیزم .خیلی ممنون 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله میتونه باشه 

عزیزم ی سوال دیگه خدمتتون داشتم من ک میرم سونو روز سیزده و فولیکول بالغ ندارم و ده هست سایزش و درست هم سر ۲۸ روز پریود میشم پس این حتما آزاد میشه ک پری میشم ؟؟ سایز کوچک چطور آزاد میشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه اتفاقا اگه ال دی نخوری در طول سیکل با بالا رفتن استرادیول بزرگ تر میشه

ال دی که میخورم در هر صورت . گفتم شاید یه کم بزرگتر دیده شده چون پریود بودم . استرادیول ندارم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
این چند ماه دارو گیاهی نخوردی احیانا؟

چرا خوردم . کلا یکسالی هست میخورم هر بار نوعش عوض شده .

ثمین جون متاسفانه یا خوشبختانه دکتر رزاقی حتما باید خودش هیسترو کنه و مال کسی رو قبول نداره!!

چرا؟هیسترو و لاپرای منو دکتر ظهیری انجام داده بودن.اصلا توی هیسترو چی بررسی میشه من نه کیست آندومتریوز دارم نه فیبروم نه سپتوم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیرم بزن خیالت راحت میشه..... من حتی ترجیح میدم این دفعه هم بزنم اگه دکترم صلاح بدونه..... من ۶ ت ...

برا چیه این امپول؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونتم . منم همش بقران دعاگوتن هستم هر چ میدونین شما دریغ نمیکنین با این وضع بارداری و بچه داری اطل ...

عزیزم پیاده روی  روزانه برای چربی شکم عااالی هستن امتحان کن ان شاالله که نتیجه بگیری

آنا جون امروز من لک بینی همراه درد داشتم لک بینی که چه عرض کنم خون روشن 😢😢 از ترسم فقط دراز کشیدم ...

عزیزم نگران نباش استراحت کن

شیافت رو بیشتر کن

من واست دعا میکنم

توکل کن بخدا

سلام دوستان. لطفا این شبها به یاد همه هستین به یاد منم باشین. ۶ روزه انتقال جنین داشتم. و امروز اصلا ...

عزیزم

مبارکت باشه

انشالله ک مثبت میشه و بهترین و خوشترین خبرها درانتظارت باشن

من به امید خدا یکشنبه آینده انتقال جنین فریز دارم.امروز که روز دهم سیکلم بود ضخامت اندومتر 7 بود.ماه ...

ایشالا که مامان میشی من یه سوال داشتم ازت ممنون میشم جوابمو بدی اینکه خراش آندمتر رو با بیهوشی انجام دادی و اگه نه درد داشت من خیلی میترسم چون واسه منم دکتر گفته خراش میدم بدون بیهوشی.من سری قبل هیستروسکوپی کردم و حین اون خراش دادن که چیزی متوجه نشدم و شکر خدا باردار شدم با میکرو والان واسه دومی میخام اقدام کنم ولی از خراش بدون بیهوشی میترسم میشه بگی دردش درچه حدیه؟

دوستان ،،، امشب شب قدر هستش ،دقیقا سال قبل همین موقع بود ،، یعنی شب قد بود و من انتقال داده بودم ،،، ...

وای خیلی حرفاتون عالی بود

من حال سال قبل شمارو دارم و کلا ناامیدم حتی از خدا و معجزه ی خدا

خیلی شرایط واسم سخته

توروخدا واسم دعا کنید

من کلی سختی کشیدم،الان ک تو این راه قدم برداشتم خیلی واسم سخته خانوادم ازم دور هستن و من تهران غریبم و هیچ کس رو ندارم،با همه ی شرایط سختی ک خدا داره میبینه جواب میکروی من منفی شد

نمیدونم چی درانتظارمه،فقط امیدوارم زندگی روی خوشش رو ب من هم نشون بده