2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
انا جونم من نمی دونستم کاکل زریه .خدایا شکرت.

فدات عزیزم......

مهم سلامتشونه.....

ایشالله قسمت تک تک دوستان و ندای عزیزمونم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خخخخخخخخخخ...... خندم گرفت........ لو رفتما...... عزیزم خوب من تخمدانم درگیر نبوده..... برا شما ...

والا نميدونم كجاها درگيره بايد سونو بدم تا بفهمم ولي داخل رحم و تخمدانم فكر نكنم باشه چون اگه بود تو سونو معموليم ديده ميشد! مگر اينكه از بيرونش درگير باشه، ميشه همچين چيزي؟؟ تا جايي كه يادمه با معاينه گفت اين رباط هايي كه رحم رو نگه ميدارن درگيره و اون ناحيه كه فشار داد گفت ندولاش ضخيم شده يه مقدار ... حالا تا سونو نرم دقيق نميفهمم...توكل به خدا ببينم چي ميشه

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز، خیلی براتون خوشحالم، انشااله بدون مشکل نی نی خوشگلتون رو به دنیا بیارید. ممنون میشم ...

استرس که همه داریم اما من نهایت سعیمو برا کنترلش میکردم.....

حالا فرم رو در حد توانم پر میکنم.....

امیدوارم بتونم کمکی بکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوست عزیز فک کنم چندین باره تکرار کردم که لزوما این طور نیست ممکنه کسی لاغر باشه اما تری گلیسریدش ب ...

لاله جونم من هنوز جواب آزمایشای ایمنی و انعقادی رو نگرفتم . یادمه ک سری قبلی ک باردار شدم و تو شش هفته سقط شد من از هفته های اول انگار دست و پاهام ورم داشت و البته داشت و بعضی وقتام سردرد زیادی داشتم و شبا آخر شب پاهام خیلی درد میکرد مخصوصا ران پاهام درد میکرد . این ورم پا تو هفته اول میشه ک مشکل انعقادی بوده باشه و من نفمیده بودم ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فدات عزیزم...... مهم سلامتشونه..... ایشالله قسمت تک تک دوستان و ندای عزیزمونم بشه.....

انا جونم منظورم اینه که خدا رو شکر یه دختر ناز داری یه داداشی هم براش اوردی.

انشالله به حق این شب عزی  قسمت تمام دوستای منتظرمون.

انا ندا منظ رت کدوم نداست

یا امام رضا
والا نميدونم كجاها درگيره بايد سونو بدم تا بفهمم ولي داخل رحم و تخمدانم فكر نكنم باشه چون اگه بود تو ...

پس اگه به تخمدانت دست نزنن خوبه عمل کنی چون ممکنه حتی رو کیفیت تخمکات تاثیر بذاره.....

هر چی باشه سم سیتوکین تولید شده میتونه محیط رو تحت تاثیر قرار بده.....

انا ای ازمایش انعقادیه؟

عزیزم بیشترشون ایمنی بودن اما اولیا انعقادی بودن.....

انا جونم منظورم اینه که خدا رو شکر یه دختر ناز داری یه داداشی هم براش اوردی. انشالله به حق این شب ع ...

همه نداها یکیشم ندای خوشگل این پست.....

استرس که همه داریم اما من نهایت سعیمو برا کنترلش میکردم..... حالا فرم رو در حد توانم پر میکنم..... ...

دوست عزیز استرس به اندازه  خوبه،  ولی در مورد ناباروری، میتونم بگم جز عواملی است که میتونه تاثیراتش رو زیاد بگذاره

ممنون از شما از اینکه وقتتون رو به پرسشنامه اختصاص میدید.

با سپاس

عزیزم خوب قضیه خارج رحمیو که دیگه گذروندی پس شکر خدا اون قضیه منتفیه درسته؟ عزیزم جنینا چند تا هستن ...

سلام آناي عزيزم

تو دو بار سونويي كه شدم يك جنين بوده

يعني احتمال داره باز هم باشه؟؟؟؟!!!!!!!

متوجه منظورت نشدم عزيزم

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
سلام خدمت خانمی هایی که استرس و اضطراب ناباروری دارند، می تونم خواهش کنم برای یک امر پژوهشی به ما کم ...

عزیزم فقط صفحه اول رو تونستم پر کنم ادامه رو میزنم همون صفحه اول میمونه.....

لینک داده شده رو هم زدم باز نشد همچنان همون صفحه اولو میاره.....

مرسي از دوستاي گلم بابت دلگرمي و وقتي كه براي ما ميزاريد 

ممنونم يك دنيا

اگر هم چيزي به ذهنتون رسيد راجب مشكل من برام بزاريد دوستاي خوبم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم