2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
پس اشتباه گفتم: شاید چون پروتیین S بالاست اینجوری نتیجه گرفته

نمیدونم شاید....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان خودتون حواستون به خودتون باشه با این که من دکترم رو قبول دارم و میخوام دوباره سیکل رو پیششون شروع کنم . برای من بعد از یک میکرو منفی همه آزمایشات رو نوشت ولی ژن های غلظت خون رو یادش رفته بوده بنویسه و من هم یک میکرو منفی دیگه نصیبم شد حالا میخوام برم این آزمایش رو بدم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
اگه رئیس کوچولو اجازه بده ووقتشو داری بشین جدول حل کن .. خیلی موثره گلم ..

عزیزم والا همین فرصت کنم اینجا بیام.....

البته بعضا سودوکو حل میکنم اما خوب اگه وقت خالی پیدا کنم....

کتاب میخونم.....

چند ساعت نمیام یهویی میام با کلی پست جدید مواجه میشم.....

فعلا جیگر طلا لالا تشریف داره.....

بیدار بشه مرخصی تمومه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان خودتون حواستون به خودتون باشه با این که من دکترم رو قبول دارم و میخوام دوباره سیکل رو پیششون ...

به نظر منم دکتر عوض کردن کار درستی نیست مگه اینکه خانه از پای بست ویران باشه و دکتر کلا از این بی اعتقادا به هر علم روزی باشه.....

منم با دکترم یه منفی تجربه کردم اما به جای تغییر دکتر رو آزها زوم کردم.....

من یه سیکل روز دهم 4 بود این سیکل روز نهم 5 بود دوباره دارو برام نوشته

تو هر دوتا سیکل ک چار و پنج بودش دارو میخوردی قبلش ک چار و پنج بودش یا اینکه بعدش دارو میخوردی ؟ تا چند پریود استرادیول خوردی با دوز چند ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
[QUOTE=60721888]عزیزم همسرت پرولاکتینش بالاست درد سینه هم داره ؟ نه عزیزم درد سینه نداره

خوب از رو چ میگه ک پرولاکتینش بالاست ؟ مگه ن پرولاکتین ب سینه مربوط میشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

آنا جون یه سوال من دو تا میکرو منفی دارم تو کارنامم یعنی تجدید شدم من قبل از شروع سیکل همسرم دی فی آی رو داد و آزمایشات روتین هورمونی و به خاطر یه سری مسائل شخصی کاریوتایپم دادیم و همسرم مورفو ۱ و دی فی آی در محدوده نرمال وشروع سیکل. منفی شدم و برا انتقال فریز آزمایشات انعقادی و ایمنی رو دادم ولی همون طور که گفتم ژن های انعقادی رو یادش رفته بوده بنویسه و هیسترو خراش هم انجام دادم به نظر شما میتونه منفی شدن من به خاطر آزمایش انجام نشده باشه؟

گلم قبلا آزمایش داده بود بالا بود الانم دادم دکتر عمومی آزمایشات رو براش نوشته فردا قراره دوباره آزمایش بده

گلم قبلا آزمایش داده بود بالا بود الانم دادم دکتر عمومی آزمایشات رو براش نوشته فردا قراره دوباره آزم ...

خوب بر اساس چی دکتر بهش آزمایش پرولاکتین دادش ؟

خوب حتما آز داده.....

خوب بر اساس چی دکتر بهش آزمایش پرولاکتین دادش ؟

عزیزم همسرم قبلا ارولوژیست رفته بود براش نوشته بودن من توجهی بهش نکرده بودم تا این که دوستمون یاسی جون در مورد این آزمایشات صحبت کردند منم توجهم جلب شد آزمایشات قبلی رو نگاه کردم دیدم همسرم پرولاکتینش بالا بوده و حالا قرص خورده بوده دقیق نمیدونم چون مال دو سال قبل بود آزمایشش . منم دادم الان دوباره دکتر عمومی براش نوشته فردا قراره آزمایش بده چون مثل این که رو اسپرم تاثیر داره

به نظر منم دکتر عوض کردن کار درستی نیست مگه اینکه خانه از پای بست ویران باشه و دکتر کلا از این بی اع ...

آنا جون پی ار پی چطور هستش ؟ ی سوال دیگه اینکه من استرادیول یک میل رو روزی دوتا از پنجم سیکلم خوردم و سیزدهم ضخامتم ۴ بودش یعنی دوز مصرفیم کم بودش ؟ دوره قبل ک استرادیول نخوردم قبل از دوازده پریودی ۴ بودش الان ک از روز پنجم خوردم بازم روز سیزده پریودی ۴ هستش . ب غیر از استرادیول چ قرصی بهتر هستش بعضیا گفتن ک اکویین و استرومالین بهتر هستش ؟ این س تا قرص مثل هم هستش ؟ کدومش بهتره ؟

آنا جون یه سوال من دو تا میکرو منفی دارم تو کارنامم یعنی تجدید شدم من قبل از شروع سیکل همسرم دی فی آ ...

بعید نیست چون فاکتور مهمیه.....

من تنها مشکل انعقادیم با همونا مشخص شد، حتی الانم که طبیعی باردارم مجبورم تا زایمان سلکسان بزنم.....

حتما انجام بده.....

شایدم شانس آوردی باردار نشدی.....

اگه مشکل داشتی و باردار میشدی ممکن بود یا سقط بشه یا حتی جونت به خطر بیفته.....