2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
منم هیسترو شدم الان تازه دو ماه هستش ک فهمیدم ضخامتم روز دوازده پری ۴ هستش .‌شما چ روزی براتون ۵ هست ...

روز 11ضخامتم 5بود، من قبلاً اینجوری نبودم دو بار باردارشدم البته با میکرو منتها سقط شدند،الان نمیدونم چرا بدنم به هورمون جواب نمیده

عزیزم بستگی به بدنتم داره..... اما خوب سینال اف رو خیلیا بدنشون خوب جواب نداده..... کاش داروی بهتر ...

چشم آنا جون. حتما به دکترم میگم. ممنون از پاسخگوییت

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خط اول ک نوشتی هموژن یعنی به دسته یعنی از اون نظر خوبه یعنی چ ؟ البته نوشته ضخامت ۴ یعنی ۴ کم نی ...

عزیزم هموژن بودنش خوبه.....

یعنی یه دسته.....

یعنی دست انداز نداره.....

ضخامتش کمه اما!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پیلاتس چیه ؟

عزیزم پیلاتس یه شاخه از ورزشه.....

من ۶ ماه قبل آخرین میکروم باشگاه رفتم.....

پیلاتس رو ناحیه شکم و لگن و.... زیاد کار میکنه.....

رو بحث خونرسانی به لگن و تخمدانا و رحم و اینا خیلی تاثیر داره.....

حتما پیلاتس رو تو برنامت بذار هم رو روحیت هم بدنت تاثیر میذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آندومتریوز ندارم . لاله جان  اینطور که شما گفتی طب سنتی به درد نمیخوره      .&n ...

نه عزیزم لاله جون نگفتن طب سنتی خوب نیست اتفاقا از اون دسته از دوستانه که رو این قضیه هم کار کرده و رو طبعش و..... دقت داره.....

ولی کلا درمان طب سنتی از نوع سرخودشو قبول نداره.....

مثل من.....

چون من خودم کتک درمان سر خود و تقلید از دوستانو کم نچشیدم.....

هم سر خودم هم همسرم.....

با بستن همسرم به گرمی زیاد مورفولوژیش و تحرکش رو به صفر صفر رسوندم.....

در حالی که گرمی زیاد برا همسر من که طبعش گرمه خوب نبود.....

یا خودم با طبع سردم بعد انتقال سردی میخوردم و وحشتناک رحمم سردی میکرد و از شدت و صدای باد واژن از خواب میپریدم.....

برا همینه همیشه تاکید میکنم از کسی تقلید نکنین چون فلانی جواب گرفته منم اینکارو بکنم......

ببینین پروفسور ابراهیم سارج اوغلو از دکترای طب سنتی به نامه حتی نظر ایشونم هست مثلا پیاز درمانی برا فلان افراد خوب نیست.....

پس تو هر زمینه درمانی یه سری استثنائات هست.....

پس وقتی توصیه ای میکنیم حتما باید تاکید کنیم این تجویز صرفا برا شخص من تجویز شده و ممکنه برا کس دیگه خوب نباشه.....

من حتی مکملم توصیه میکنم سر خود هیچ کسی مصرف نکنه.....

ببین مثلا قرص دئها داریم من دیدم برا بعضیا به عنوان مکمل تجویز میشه و یا یه سری مکملا که ترکیبات دئها داره تو فرض کن چون مثلا من دئها مصرف کردم و نتیجه گرفتم بکی که میزان این هورمونش بالاست بیاد دئها بخوره یعنی انگاری میخواد کلا قید مادر شدنو بزنه......

پس برا همینه تجویز هیچ کسی قرار نیست رو کس دیگه جواب بده....

میشه راهکار ارائه داد به شرطی که طرف بره پرس و جو و مشاوره کنه با دکترش و بررسی بشه و ببینن ممکنه این راهکار براش جواب بده یا نه!!!!!

تورک آنای عزیز من به دلیل اینکه آندومترم با دارو از 5بالاتر نمیره دکتر قراره سیکل طبیعی رو برام شروع ...

عزیزم والا در حدی نیستم تشخیص بدم درست بوده یا نه اما تو سیکل نچرال فکر کنم با روال طبیعی تخمکگذاری ضخامت رو کنترل میکنن.....

احتمالا منظور از نچرال اینه از استروژن و پروژسترون طبیعی بدن استفاده بشه.....

اندازه ضخامت رو برا انتقال فقط میدونم بین ۸ تا ۱۲ ایده آله.....

من باشگاه میرم چون حرکاتش سخته و خیلی حساس . کوچکترین اشتباه آسیب میزنه مربی ما واقعا خوبه چون مرتب ...

باشگاه رفتن یه حسن دیگه هم داره.....

مثلا من مشکل زانو و کمر و مچ دارم و از اول با مربی مطرح کردم برا همین یه سری حرکات رو برا من و امثال من اصلاح میکرد.....

مثلا میگفت هر کی کمر درد داره این حرکت رو اینجوری انجام بده.....

یا مچش مشکل داره اینجوری.....

یا زانوش مشکل داره این مدلی.....

یا گردنش مشکل داره اینجوری.....

این نکتش خیلی حیاتیه به نظر من.....

من حتی با باشگاه رفتن دردهای زانوم خیلی کمتر شدن چون بدون اینکه بهش فشاری بیاد ماهیچه های درگیر با زانوم تقویت شدن و این باعث کم شدن فشار روی زانوهام شد.....

مچ دست و کمرمم همینطور.....

بچه ها من میخواستم فردا ژل رویال بگیرم استفاده کنم ولی تو تن خوندم کسایی که قرص رقیق کننده خون مثل آ ...

بستگی به مقالش و اعتبار مقالشم داره.....

برا همینه من تاکید دارم به هیچ وجه حتی مکمل رو هم سر خود نخورین.....

حتما با پزشکتون مشورت کنین.....

سلام بهار جون ببین خواهری اصلا حرف دکترت کاملا بیخوده آخه اگر همچین چیزی وجود نداشت که آزمایشگاه ژنت ...

عزیزم واقعا همچین مشکلی هست.....

یادتون باشه یکی از دوستان بود اومده بود در مورد تعیین جنسیت مشورت کنه همه ندونسته بهش گفتیم چرا میخوایی همچین کاری بکنی و این همه دارو و.....

بعد دیدیم قضاوت عجولانه کردیم و طفلک مجبوره تعیین جنسیت کنه و مشکل وابسته به جنسیت دارن و.....

دکترا یه سری مقاومتهای الکی دارن.....

همین دکتر سر کاریوتایپ یکی از دوستامونم خیلی مقاومت کرد که غیر ممکنه مشکل تو کاریوتایپ داشته باشین چون جنیناتون گرید آو بلاست و ال و بل هستن و آخرشم مشکل کرمزومی شدیدشون با کاریوتایپ مشخص شد.....

اکثر دکترا بعضا یه مقاومتهایی میکنن که بعدا گند کار از اون ناحیه در میاد.....

ممنونم از توضیحت آناجون.پس واویلایی که دکترم گفت صرفا برا این بوده

آره عزیزم.....

البته ایشالله شما مشکلی ندارین......

نهایتش اگه خدای نکرده داشتین با یه سیکل مناسب تخمک خوب و زیاد ازت میگیرن و ایشالله تعداد جنینات بالا میشن و نتیجه تعیین جنسیت عالی میشه و انتقال میدی.....

اما فعلا بارو منفیو از خودت دور کن.....

تو این دفعه با کنترل دارویی کامل و دقیقتر مامان خواهی شد.....

آناجون یعنی نمیشه از توکلی یا طرازی نوبت بگیرم توی ابن سینا اگر رزاقی نباشه؟من فقط قصدم مشورت باهاشو ...

چرا میتونی....

تو کلی که از طریق همون ابن سینا میتونی بری برا مشاوره.....

زنگ بزن ابن سینا کلینیک مشاوره تخصصی و ایمونولوژی وقت مشاوره بگیر.....

پرونده هم که داری راحته......

برا طر ازی والا نمیدونم تو کلینیک به نتیجه برسی یا نه....

حالا تلاشتو بکن....

سلام دوستان. آنا جون خوبی؟ گل دخملت خوبه؟ من نانا هستم که قبلا عضو این تاپیک بودم. مدت زیادی نمیومدم ...

سلام عزیزم.....

عزیزم اگه حس میکنی عفونت داری به دکترت تاکید کن بررسی کنه برات دارو میده.....

منم میکروی آخرم روز انتقال از شدت سوزش و التهاب داشتم میسوختم.....

پماد برام تجویز کرد و استفاده کردم.....

پس تو فقط حتما تاکید کن به دکترت......

ایشالله خبر مامان شدنتو بدی عزیزم......

عزیزم ماما برام مترونیدازول و کلوتریمازول نوشت اما با شک و تردید و چون ماه قبلش هم دارو مصرف کرده بو ...

عزیرم من از روز انتقال داشتم.....

تو که قبلش داری.....

البته فقط پمادشو داشتم......

مترونیدازول رو نمیدونم بعد انتقال میشه داشت یا نه اما پماد کلوتریمازول رو داشتم.....

بهار خانوم برای ورزش پیلاتس باشگاه میرید یا تو خونه کار میکنیید؟، اگه تو خونه کار میکنید سی دی آموزش ...

عزیزم توصیه میکنم باشگاه برین.....

چون هم تو روحیه تاثیر داره هم اینکه اگه مثل من مثلا مشکل زانو داشته باشین براتون یه سری حرکات رو اصلاح میکنه.....

درسته عزیزم هر چ خدا بخواد حتما حکمتی داره که این ازمایش ها جلوپام گذاشته فهمیدم مشکل دارم 

عزیزم واقعا بعضی ناملایمات حکمتی دارن.....

ببین شاید اون موقع که منفی شدی خیلی ناراحت شدی اما اگه خونده باشی یه مدت قبل یکی از بستگان دوستان بعد زایمان دوقلوهاش فوت کرد و علتشم این بوده مشکل انعقادی داشته و چون قبلش تشخیص نداده بودن و باردار شده بود و بارداریشم این قضیه رو تشدید میکنه و آمبولی ریه میکنه و فوت میکنه.....

پس حالا که لااقل معلوم شده مشکل انعقادی داشتی باید کلیم خداتو شکر کنی باردار نشدی چون ممکن بود دور از جونت هزار بلا سرت بیاد......

کاش لااقل انعقادیارو که جونمون بهش بنده قبل هر درمانی برامون بنویسن.....