2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
منم با استرادیول ضخامت رحمم روز دوازده پری ۴ هستش ولی ب موقع پری میشم . شما چی پری منظمی دارین ؟

آره عزیزم پریودم منظمه براشون نگفتن دلیلش چیه،من هیسترو هم شدم ولی نمیدونم چرا بالا نمیره

سلام عزیرم. همسرمنم پرولاکتینش کمی بالا بود که با مصرف داستینکس تحرک اسپرماش خیلی بهتر شد. پرولاکتین ...

همسرتون ک پرولاکتینش بالا بود سینش درد میکرد و یا اینکه تورم داشت ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم پریودم منظمه براشون نگفتن دلیلش چیه،من هیسترو هم شدم ولی نمیدونم چرا بالا نمیره

منم هیسترو شدم الان تازه دو ماه هستش ک فهمیدم ضخامتم روز دوازده پری ۴ هستش .‌شما چ روزی براتون ۵ هستش ؟باردار شدی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیرم. همسرمنم پرولاکتینش کمی بالا بود که با مصرف داستینکس تحرک اسپرماش خیلی بهتر شد. پرولاکتین ...

سلام عزیزم یاسی جون من همسرم پرولاکتینش بالا ...دادم یه دکتر آزمایشاتی که همسر  شما دادند رو نوشتند و همسرم میخواد بره آزمایش بده میشه بگید شرایط آزمایش چی ؟ ناشتایی داره یا نه ؟ و....

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم

سلام دوستان. آنا جون خوبی؟ گل دخملت خوبه؟ من نانا هستم که قبلا عضو این تاپیک بودم. مدت زیادی نمیومدم نی نی سایت چند وقتی هم بود میومدم اما بیشتر دنبال تاپیک های متفرقه بودم ک سرم گرم بشه و به نی نی فکر نکنم. یه سوال داشتم از حضور آنا جان و سایر دوستای گلم ممنون میشم جواب بدید. من قبل از پریودیم یه مقدار علائم عفونت داشتم این ماه انتقال دارم. خطرناکه؟ تو نتیجه تا ثیر میذاره؟

هیسترو و کاریوتایپ  نداشتم.البته خیلی اصرار کردم بهشون.هیچ کدوم قبول نمیکنن.کاریوتایپ الان که ج ...

اصفهان بودی دیگه عزیزم درسته؟

یه سر برو مطب دکتر رضوانی به حرفت گوش میده بگو کاریوتایپ و هیسترو میخوام بکنم پی آر پی هم خوبه همه شرایطت رو بگو قبول میکنه برات انجام بده من خودم هیسترو و خراش آندومتر رو درخواست دادم و سریع قبول کرد. 03132210029 شماره مطبشه

خ آمادگان کنار داروخانه سپاهان ساختمان سپاهان 4

روزهای زوج عصر 3 به بعد

روزهای فرد به جز پنجشنبه صبح 10 تا 14

تلفن گویا نوبت میده برای هفته آینده

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
سلام دوستان. من قبل از پریودیم یه مقدار علائم عفونت داشتم این ماه انتقال دارم. خطرناکه؟ تو نتیجه تا ...

حتما به دکترت بگو دارو بهت میده میتونی انتقال بدی

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
حتما به دکترت بگو دارو بهت میده میتونی انتقال بدی

عزیزم ماما برام مترونیدازول و کلوتریمازول نوشت اما با شک و تردید و چون ماه قبلش هم دارو مصرف کرده بودم با شک و تردید دارو نوشت و ترسوندم ک نباید زیاد دارو مصرف کنی و... برا همین تا الان استفاده نکردم ازشون. حاا اگه امشب شروع کنم تا 17 که میشه یازده پری طول میکشه ک هفت روز داروهام تموم بشه. اگه دارو مصرف کنم و چهار پنج روز بعدش انتقال داشته باشم بده؟

ورزش کششی قدرتی که درمانی هم هست . همراه با دم و بازدم عمیق . خیلی آرامش ذهن میاره . من یک سال و نیم ...

بهار خانوم برای ورزش پیلاتس باشگاه میرید یا تو خونه کار میکنیید؟، اگه تو خونه کار میکنید سی دی آموزشی داره یا خودتون حرکاتش را میدونید و انجام میدید؟

سلام بهار جون ببین خواهری اصلا حرف دکترت کاملا بیخوده آخه اگر همچین چیزی وجود نداشت که آزمایشگاه ژنت ...

ثمین جون والا نمیدونم چی بگم فقط خدا خودش کمکمون کنه و راه های مادر شدن برامون آسونتر بشه فقط آرزوی مادر شدن سلامت و راحت از خدا برای هممون دارم

یعنی مابین پانکچر و انتقال میخوای یه ماه فاصله باشه؟ یا الان جنین داری؟ من شرایط شما رو یادم رفته ...

عزيزم من دو هفته پيش پانكچر داشتم و الان جنين دارم و قرار بود كه فرش انتقال بدم كه كنسل شد. حالا دكترم گفته پريود كه شدم اولين روزش دكا رو تزريق كنم و ٢٨ روز بعدش دكاي دومي و بعدش مستقيم وارد سيكل انتقال بشم. حالا من مي خوام اين پريود نه پريود بعديم دكا رو بزنم. يعني الان شروع كنم به ال دي خوردن؟ ممكنه كه ضرر داشته باشه كه انتقال رو دارم عقب ميندازم؟ از اين نگرانم

عزیزم این دفعه به دکتر بگو که به بوسرلین خیلی خوب جواب نمیده بدنت..... منم سیکل اولم سینافکت داشت س ...

سلام دوستان

مرسی آنا جون بهم اطلاع دادی چشب می گم 

خود دکتر گفته بریم ابن سینا ازمایش اسپرم بدیم وقتم گرفتیم گلم 

عزیزم برا ما هر یه جنین خیلی با ارزشه..... کسی که از درمون خبر نداره شاید بگه یه جنین یعنی چی اما م ...

درسته عزیزم هر چ خدا بخواد حتما حکمتی داره که این ازمایش ها جلوپام گذاشته فهمیدم مشکل دارم