2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047648 بازدید | 684621 پست
همسر منم خیلی جوش میزنه..... حالا فکر کنین من یه وروجک شیطونم باید با خودم ببرم..... فعلا این چند ...

اره با بچه سخت رفتن می خوای بیام برات نگهش دارم خونم نزدیک بی تعارف می گم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون چجوری رحم سردت رو درمان کردی؟! 

عزیزم چون طبعمم سرد بود کلا فقط گرمی خوردم از یه سال قبل تا ماه سوم بارداریم.....

از ماه سوم گرم شدن طبعمو که حس کردم دیگه گرمی و سردیو با هم خوردم.....

و اما غیر اون نکات زیرم رعایت کردم.....

موقع پری حموم و شستسو ممنوع

آب سرد و یخ ممنوع....

شستن بعد نزدیکی بلافاصله ممنوع

خوردن آب بلافاصله بعد حموم و نزدیکی ممنوع

شلوار و جوراب و شال کمر پشمی پوشیدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه من سی دی69ندارم مهم بود؟

والا مهمترینارو انجام دادی.....

اونم من اون زمان مجبور شدم آرژانتین انجام بدم اما حتی یادم رفت جوابشو نشون دکتر بدم چون بقیه مشکل داشتن دیگه تفسیر اون همچین نقشی نداشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب راه حلش می دونی چیه اگه مشکل داشته باشم؟

همون انوکسان و هپارین و آسپرین و.....

ب۶ و ب۱۲ یا بکمپلکش و فولیک پنج چند ماه قبل شروع سیکل.....

حالا بسته به شدت و نوع مشکل و جهش مجموعه ای از این داروها تجویز میشه.....

اره با بچه سخت رفتن می خوای بیام برات نگهش دارم خونم نزدیک بی تعارف می گم

فدات بشم عزیزم.....

نمیمونه پیش مامانام به زور مونده چند ویزیت قبلی.....

چون جز من و باباش کسیو نمیبینه از این نظر سخته.....

اوک گلم دستت درد نکنه خستت کردم ببخشید بوس

عزیزم فدات خسته چیه.....

کاش بیشتر از اینا ازم بر بیاد.....

فدات اره اکثر بچه ها نمی مونن 

دیگه اینم بدیهای غربته چه میشه کرد.....

دیگه اینم بدیهای غربته چه میشه کرد.....

عزیزم تازه از سونو روز سیزده عادتم برگشتم ک نوشته سایز بزرگ فولی ده و تو تخمدان راست هفت . بازم تنبلی تخمدان . بازم ضخامت رحم ۴ هستش استرادیول هم از شب پنجم تا امروز روزی دو تا استرادیول یک میل خوردم . چرا دوباره سایز فولیم زیاد نمیشه ؟ میخواستم این ماه میکرو کنم میترسم با این سایزای کوچک آمپول روم جواب نده . یعنی شمام سایز فولیتون اینجور بوده و ریز بوده و ب آمپول جواب دادین ؟ راستی چربی ک داشتم هنوز دوباره نرفتم ک چربی بدم ببینم چربیم پایین اموده یا ن ؟ تو رو خدا کمکم کنین این تنبلی بخاطر چربیم هستش ؟اینم عکس سونوم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم تازه از سونو روز سیزده عادتم برگشتم ک نوشته سایز بزرگ فولی ده و تو تخمدان راست هفت . بازم تنبل ...

بچه ها ترخدا اگه تا میکرو حداقل یکی دو ماه وقت دارین حتما طب سنتی امتحان کنین چون خیلی کمک میکنه به تقویت رحم و تخمدان . عرق رازیانه(اگه پرولاکتین بالا نیست) و بومادران بخورین 

هر چیزی که گرمه تخمدانو تقویت میکنه . آب زیاد بخورین خیلی تاثیر داره . 6-7 تا انجیر تو کمی آب و عسل قاطی کنین فرداش بخورین . بادکش رحم و تخمدان انجام بدین

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...