2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست

سلام 

من براى بار دوم انتقال جنين فريز دارم 

بار اول چهار ماه پيش بود كه نشد

ميخواستم بدونم از نظر تغذيه بعد انتقال چى بايد بخورم و نخورم

گيج شدم مثلا يكى ميگه شير سويا خوبه يكى ميگى بده

لطفا دقيق و كامل راهنمايى ام كنيد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عاشق دختر بودم اما این همه  سال انتظار باعث شد واقعا الان دیگه برام فرقی نداشته باشه امیدوا ...

آره واقعا منم الان اولویت برام بچه دارشدنه و سالم بودنش
شما هنوز سنت جا داری ایشالا بعدش مثل آناجون طبیعی باردار میشی دوقلو دختر :*

خدایا شکررررررر
لاله جون من فکر کردم این قرص برا کیست سینه خوبه وسایزشو کوچیک میکنه !!! اره من موقع معاینه حالم بد ...

کدوم قرص رو عزیزم ؟
من متخصص مغز و اعصاب به خاطر استرسم برام سرترالین تجویز کرد گفتم نخورم بهتر نیست گفت چرا اگه خودت میتونی استرست رو کنترل کنی قطعا  خودت از نخوردنش بهتره گفت خودت از حال خودت متوجه میشی نیاز داری یا نه و منم تلاش کردم و موفق شدم که استرسم رو کنترل کنم و دیگه مصرف نکردم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من دوروز اول درد داشتم دردم تخمدان نبود رحم بود. برام خیلی عجیب بود چون پانکچرای قبلی درد نداشتم. ا ...

به امید خدا که همه چی خوب پیش میره و نتیجه یه نی نی تپل مپله... مثبت فکر کن

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
بله . من که عسل بازاری نمیگیرم از یه زنبوردار میگیرم که ساکاروزش پایینه .

خب پس بعد انتقال نمیشه بخوری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

پس من مشکل انعقادی دارم انا جون ک منفی میشدم ؟یعنی ب خاطر apcr که کمه منفی میشده؟البته هنوز کامل جوابام نیومده مردم منننن از انتظار

الان واس انعقادی امپول هپارین باید تو بازو زد بعد انتقال؟

اینایی ک دکتربرام نوشت انجام دادن اصلا خود دکتر گفت اونجا برم

سی دی مارکرها و آزمایشهای ایمنی هم داشتی ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
یه سوال.آزمایش آپگا و آپلا با هم فرق میکنن؟یکی از بی سواد ترین پزشک های گروه دکتر کلانتر برام آپلا ن ...

شکلک خنده هم نداریم اینجا
وگرنه قیافه خودمو میذاشتم برامون !!

اپلا نداریم
شاید سی رو مدلی نوشته شبیه ل شده !!! :)))))))))))))))))))))

عزیزم خیلی ممنون . اما حرکت صفره 

حرکت گرید چند؟
مال همسر منم گرید آ صفر بود
گرید بی داشته اما که دکتر گفت کافیه همین

لاله جون نمیشه پست روویراش کرد   منظور از سوالم اینه که متخصص زنان میخواست  قرص رو بنویسه ...

فک کنم پیامبر برای همین فرمودنز گهواره تا گور دانش بجوی
فکر کنم اخر حدیث باید اضافه کنن مخصوصا کسانی که میرن دنبال درمان ناباروری!!

بچه ها نظرتون در مورد پیاز درمانی چیه ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها کلی غصه دارم.امروز رفتم مرکز ناباروری اصفهان.کلی با مدیر مرکز صحبت کردم شاید بتونم نوبت زودتری از دکتر کلانتر بگیرم که بی فایده بود.بهم گفت احتمالا جنین هات ضعیف باشن که میکروهات به نتیجه نمیرسه.شاید مجبور بشی جنین اهدایی بگیرین.نمیدونم اینو چطوری به شوهرم بگم.میدونم تحملشو نداره.کم میاره و میزنه زیر همه چیز.تمام مسیر تا خونه رو گریه کردم .

اگر کارمون به اینجا برسه پیش نمیاد همسرم.باید فکر بچه رو از سرم بیرون کنم

بهار جان چرا آب هویح و انجیر!!!!! آب هویج رو من از همین پیج و تجربه دوستان فهمیدم که خوب نیست بخاطر ...

ماری جون انجیر خوبه مشکل نداره اصلا
من حتی چون کلسیم نمیتونم بخورم گفتم انجیر خشک میخورم به خاطر کلسیمش دکترم گفت خوبه بخور حتما