2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
خوب dfi همون س تا هستش ؟ میگم آزمایشایی ک نوشتی رو انجام دادم و هزینش دو ملیون شد و گفتش ک یکی دوتاش ...

mthfr

pai1

اینا ژنتیک خونتو بررسی میکنه و اگه جهشی باشه نشون میده ژن غلظت خونو داری.....

عزیزم آزادش این شد؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا لاله جون نمیدونم این کارای من در آوردی چین دیگه...... برا یه آز تکمیلی باید کلی جلر و ولز کرد ...

والا فک کنم این کارو میکنن تا غربال ها از رده خارج بشن
چون با اشتباه در اومدن جواب ها یه توجیه باری اینه که این ازها قابل اعتماد نیستن
وگرنه همه ی رفرنس ها نوشته غربال اول و دوم زمانش کی هست
من دلیل دیگه نمیبینم که دکتر چرا زودتر نوشته اونم 3 هفته!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

mthfr pai1 اینا ژنتیک خونتو بررسی میکنه و اگه جهشی باشه نشون میده ژن غلظت خونو داری..... عزیزم آز ...

ن عزیزم با بیمه تامین اجتماعی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ببین گلم احتمالا دی اف آی شما بالا باشه و دکتر هم چون دیده تا حالا بارداری موفق نداشتی تصمیم گرفته&n ...

زینب جان اخه دکتر به دوستمون  گفته اول عمل کنین بعد بیاین برای میکرو ، نگفته با عمل شانستون برای طبیعی بیشتره
تست دی اف ای هم ندادن

از طرفی منم شوهرم واریکوسلش عود کرده ولی با مکمل و رعایت نکات تغذیه ای دی اف ایش رو رسوندیم به 17

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
والا فک کنم این کارو میکنن تا غربال ها از رده خارج بشن چون با اشتباه در اومدن جواب ها یه توجیه باری ...

لاله جون میبینی دکتر خواسته بیمارو توجیه کنه سلفری بده.....

اونم چه توجیهی، درحالی که سلفری فقط سه تا سندوم رو بررسی میکنه و جنسیتو اعلام میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن عزیزم با بیمه تامین اجتماعی

عزیزم کاش میپرسیدی آپکا که اضافه کردی هزینش چقدر بوده.....

چون فکر کنم علاوه بر دو نسخه من فقط آپکا اضافه کردی.....

کاریوتایپا که نبودن؟

فقط همون نسخه ۳ و ۴ بعلاوه آپکا بود؟

کجا انجام دادی تهران بوده یا شهرستان؟

برا دوستان میپرسم هزینه ها دستم بیاد چون خیلیا میپرسن.....

خوب اون فاکتور تو تست شما نبوده حتما.....

عزیزم مجموع dfi  یعنی جمع همون سه تا آزمایش ک نوشتم ؟ یعنی باید مجموعشون چن باشه ک نرمال باشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم کاش میپرسیدی آپکا که اضافه کردی هزینش چقدر بوده..... چون فکر کنم علاوه بر دو نسخه من فقط آپکا ...

عزیزم ن فقط همون دو تا نسخه شما و اپکا و همون اون آزمایشای ویروسی عفونت ک خودت گفتی ک اینا روتینن . اینا همش شد دو ملیون . ن کاریوتایپ ن . فقط همون دو نسخه شما و عفونت و آپکا . شیراز انجام دادم

من مشاوره شدم تو مرکز مشکلاتی که داشتم و بیماری هایی که داشتم گفتم، بر حسب اون منو پیش متخصص اسم و ا ...

فكر كنم واسه اين كارا يكم ديره چون فردا پانكچره الان دارم ميرم دكتر يعني خودشون تازه ديروز گفتن

عزیزم جلو کلمه سل و گرید چی نوشته نمیشه خوند 

والا خودمم نمیتونم بخونم بالایی به نظر میاد & یا 8 انگلیسی نوشته. جلوی گرید هم نمیدونم t یا E یا € یا £ نمیدونم مگه گرید E هم داریم اگه باشه که افتضاحه پس چرا میگفتن جنینت خوب بوده؟!!!!

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
عزیزم مجموع dfi  یعنی جمع همون سه تا آزمایش ک نوشتم ؟ یعنی باید مجموعشون چن باشه ک نرمال باشه ؟

عزیزم خوب روال تیت دی اف آی ما اینجوری نبود ولی مهم اینه که همه تو رنج بودن.....

عزیزم خوب فکر کنم درصدهارو که با هم جمع نمیزنن.....

مثلا سی دی ۱۶+۵۶ که جوابش جمع درصدها نیست بلکه درصدی از سلولها هست که هر دو سی دی مارکرو شامل میشن.....

شاید اینم اینطوریه اطلاعات بیشتری ندارم عزیزم......