2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047632 بازدید | 684621 پست
عزیزم چرا بارداری اولم تو هشت هفته رفتم سونو قلب و داشت و گفتش ک یازده هفته بیا برا غربالگری ک رفتم ...

عزیزم چون بار اول قلب داشت احتمال اینکه مشکل از اسپرم باشه کمتره
با توجه به عدد ذخیره خودتون که پلی کیستیک هستین احتمالا تخمک خودتون کیفیتش کمه
حتما 3 ماه قبل از میکرو باید مکمل مصرف کنین لطفا بدون مصرف دارو وارد سیکل نشین چون این داروها عوارض دارن تا همین جا هم خیلی امپول تحریک تخمدان مصرف کردین اول مشکل رو بر طرف کنین بعد

با این عدد ذخیره دکتر به شما متفورمین نداده اون وقت؟
با این عدد ذخیره اصولا 3 تا متفورمین میدن عزیزم !! البته از یه دونه شروع میکنن

در ضمن شما احتمالا طبعتون هم سرد و تره بهتره غذاهای مناسب طبعتون مصرف کنین
در کنار مصرف متفورمین میتونین با متخصص تفغذیه مشورت کنین تا راه کار بده برای لاغر شدن
چند تا دارو هم برای لاغری هست ممکنه دارو هم بده بهتون

چیزی که هست اینه که به هیچ وجه تا لاغر نشدین وارد سیکل نشین دکتر من تا کسی وزنش به حد نرمال نرسه اصلا وارد سیکل نمیکنه اون رو چون میگه جاقی شکمی اونم برای کسی که پلی کیستیک هست مساویه با تخمک بی کیفیت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم هر جا که ای وی اف انجام میشه ، همسرتون میتونن آز بدن فقط ازمایشگاه های معمولی معتبر نیست من ف ...

لاله جون من یکم استرس دارم برا تزریق انوکسا باید هواگیری کنم؟

خدایا شکرت😙
عزیزم چرا بارداری اولم تو هشت هفته رفتم سونو قلب و داشت و گفتش ک یازده هفته بیا برا غربالگری ک رفتم ...

در ضمن چون بارداری اول قلب داشتین حتما ازهای ایمنی انعقادی که انا جون زحمت کشیدن لیست گذاشتن رو انجام بدین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انوکساپارین رو ایستاده هم میشه تزریق کرد یا باید به پشت بخوابم

همه جوره میتونی تزریق کنی.من نشسته تزریق میکردم. که بنظرم همه نشسته تزریق میکنن.رو مبل بشین راحت تزریق کن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نه فقط کلا ۹ تا اچ ام جی _۹تا سینال اف و ۱۱ هم یه دونه اچ سی جی دیگه هیچی نداشتم.میشه فولیکولام بیش ...

اینایی که گرفتن حتما مناسب هستن عزیزم وگرنه همون موقع میگفتن 

کوتر تخمدان چطوره ؟ چجور کپک میکنه ک سایز فولی بالا بره و کیفیت ؟ اصلا چطور انجام میشه ؟

با لاپرا انجام میشه
اون قسمت هایی که تجمع فولیکولی زیاده سوزونده میشه به اصطلاح و با این کار عدد ذخیره کم میشه و مناسب تر میشه وقتی عدد ذخیره مناسب باشه تولید و بلوغ فولیکول ها راحت تره

البته شما نیاز به کوتر نداری با این عدد ذخیره
بالا هست اما نه در اون حد که کوتر نیاز داشته باشه
بالای 8 و 9 باشه کوتر میکنن

جدی ؟؟؟؟؟ آخه خودمم تعجب میکنم از دوازده تا بالغ و مناسب فقط ۳ تا مگه میشه !!!!!!

اره کاملا مشخصه پانکچر شما دیر بوده
شما نهایتا باید روز 12 پانکچر میشدین

لیلا جون تو طب سنتی مصرفش تو بارداری توصیه شده ختی دکتر خودم دیروز گفت چون قرص کلسیم نمیخوری حتما مص ...

آره عزیزم چون ویتامین کای بالایی داره، برای مشکل انعقادی خوب نیست. راستش من که اطلاع چندانی راجع به طب سنتی ندارم، دقیقا کپی پیست کردم، از یه پزشکی هم تماس گرفتم، پرسیدم گفتن منع مصرف داره تو بارداری. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لاله جون داروخونه بهم انوکساپارین داد میخوام خودم تزریق کنم اشکالی نداره شرایط خاصی داره تزریقش گفتن ...

در مورد ویتامین ای نمیتونم نظر بدم بهتره طبق نظر دکتر خودتون باشه
تزریق دور ناف راحته
از دو طرف ناف 4 انگشت فاصله میدی با دو تا انگشت میگیری و شکم رو میکشی بالا یه کم نیدول رو وارد میکنی تا اخر بعد اروم ول میکنی شکمت رو و اروم تزریق میکنی بعد از در اوردن امپول هم اصلا جاش رو نمیمالی و ماساژ نمیدی

لاله جون من این ماه ان شاءالله انتقال دارم یک درصد هم که احتمال بدم منفی بشه  من دو تا تخمک بی ...

نادی جان متوجه نشدم شرمنده 

عزیزم دکتر رزاق رفت مسافرت تا برج پنج. منم طاقت ندارم گفتم توی این مدت دوباره سعی کنم توی شهر خودمون ...

من فکر کردم این ماه دکتر رزاقی میخواد انتقال بده
عزیزم اره استرا داشتی این ماه ، شانس بالا رفتن اندومتر تو ماه بعدش بیشتره تا اینکه فاصله بندازی

در مورد جنین هم فکر نکنم سی باشه ها!! چون سی رو فریز نمیکنن اصلا
به نظرم هر جنینی ارزش امتحان کردن داره

عوارض اش یا اثر  کدومش بیشتره ؟

هپارین قوی تره اما خب عارضه ای که داره اینه که اگه کل بارداری استفاده بشه باعث خروج بسیار شدید ویتامین دی میشه از داخل بافت استخوان

عزیزم من فردا میخوام برم دکتر ماه بعدش میخوام میکرو کنم برا من ک آمپولای تحریک تخمک اصلا روم جواب نم ...

عزیزم پرگووریس برای کسانی که عدد ذخیره پایین دارن استفاده میشه شما فعلا ترجیحا عجله نکن تو وارد شدن به سیکل
اول زمینه رو مساعد کن بعد عزیزم

بقیه سوالاتون رو تو پست های دیگه جواب دادم