2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
عزیزم مگه دکتر نکفته بود همین ماه میخواد سیکل طبیعی برات بذاره؟ چون این ماه استرادیول داشتی بهتره هم ...

عزیزم دکتر رزاق رفت مسافرت تا برج پنج. منم طاقت ندارم گفتم توی این مدت دوباره سعی کنم توی شهر خودمون هم دوتا جنین دارم. لاله جون یعنی چی این ماه استرا داشتی؟ یعنی چون داشتم خوبه که پشتش این ماهم امتحان کنم؟ پیوسته درمان بهتره؟ بعد استرا خوردم از چه طریقی این ماه رو امتحان کنم به نظرت؟ به نظرت ارزش داره برای دوتا جنین بی و سی باز وارد سیکل شم؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همفکری میخام دوستان  من فیبروکیستیکم(کیست سینه ) قبل از شروع سیکل رفتم سونو سینه یکی ازکیسته ...

استرادیول رو تعداد و سایز کیست ها تاثیر داره
این رو به دکتر بگو شاید بعد از انتقال کم کم استرا رو کم کرد

من که کلا تو سیکل میکروم امسال استرا نداشتم!!
اما دو سال قبل  که داشتم خیلی اذیت شدم

اما خطری ایجاد نمیکنه خیالت جمع
فقط یه کم درد ناک میشه دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانما من بازم از دیشب حس میکنم حرکات جنین کم شده اونسری رفتم سونو گفت مشکلی نیست حالا هفته ۲۵ هستم ب ...

اتی جان همین که تکون میخوره خوبه
اگه 4 ساعت مداوم تکون نخورد اون وقت چیز شیرین بخور به پهلو دراز بکش و چک کن تکون خوردنش رو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آنا جون میخوام آزمایش ایمنی بدم فقط دو تا نکته هست یکی اینکه آزمایشگاه شهرستان بدم که میفرستن ن ...

عزیزم بعضا باید پی ناراحتی اونارم به جون خرید اما بهت با صراحت میگم دکتری که ببینه آز انجام دادی و مشکلت رو شده و به خاطر انجامش باهات لج کنه اصلا صلاحیت نداره تحت نظرش باشی.....

طبابت شوخی بردار نیست......

ببین دکتر من شده بود بعضا به خاطر بعضی گیر دادنام یه لحظه عصبانی بشه اما انقدر بیوجدان نبود که طبابتش رو با لجاجت زیر سوال ببره.....

پس تا جایی که فقط یه کم ناراحتی باشه عیبی نداره یه کم آب خنک میخورن رفع میشه اما پای لجاجت بیاد وسط از من بهت نصیحت دیگه با همچین دکتری ادامه نده!!!!!!!

مگه جونتو از سر راه پیدا کردی که بخوایی خودتو دست یه دکتر لجباز بسپری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هپارین ، همون هپارین سنگینه (از نظر وزن مولکولی) بقیه انواع هپارین، یعنی گلکزان، سلکسان، انوکساپاری ...

عوارض اش یا اثر  کدومش بیشتره ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بچه ها دکتر ایمونولوژیست همون متخصص آسم و آلرژی هستش یا فرق داره ؟

عزیزم تقریبا تو یه مایه هاست اما بهتره ایمونولوژی که تو زمینه ناباروری کار کرده باهاش مشاوره داشته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کسی بوده که همراه آمپول هاش سی جی قبل از پانکچرش، دکتر بهش دکاپپتیل هم داده باشه؟؟ دکتر برای ...

ازیتا جون به سلامتی به پانکچر رسیدی؟
ببین هاش سی جی باعث بلوغ نهایی و ازاد شدن تخمک میشه، دکا یا دیفرلین یا اوویترول و... باعث مهار تخمک گ میشه از طرفی مانع بالا رفتن دوز هاش سی جی تو بدن میشه که میتونه عوارض بعدی رو در پی داشته باشه(البته این عوارض مربوط به کسانیه که هایپر میشن)
احتمالا هاش سی جی رو داده تا بلوغ نهایی تخمک ها اتفاق بیوفته، از طرفی دکا داده تا یه بار تخمک ها ازاد نشن
در مورد تایمش هم چون دکتر اتاق عمل و بیمارا رو از قبل تنظیم میکنه، برای همین زمان مشخص میدن
شما یک ساعت دیر کردی اشکال نداره اما به دکتر بگو
اما خیالت حمع باشه چون دکا داشتی ازاد نمیشه تخمکت

عزیزم بعضا باید پی ناراحتی اونارم به جون خرید اما بهت با صراحت میگم دکتری که ببینه آز انجام دادی و م ...

بعید میدونم دکتر صالحپور اینجور باشه . خیلی آروم و مهربونه . تو اتاق عمل هم چند تا سوال داشتم صداش کردم اومد جواب داد . 

چون مشاور دکتر گفت خود دکتر نمی نویسه و باید بری پیش ایمونولوژ نهایتا میگم خواستم قبل از شروع سیکلم زودتر بدونم رفتم و آزمایش دادم .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
لاپاراسکوپی نکردی؟ کوتر تخمدان تاثیر داره. مریونال هم خیلی خوبه، من برای آی وی افم روزی چهارتا مریون ...

من پری منظم دارم و کیست هم اصلا ندارم . فقط روز سیزده پری فولی غالب ندارم و مینویسه تعداد خیلی ریز تخمک با سایز کوچک و pco . فقط مشکلم اینه ک با امپول بازم تخمک زیاد و با کیفیت ندارم . کوتر ب من خوبه ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم برا من شدید بود که بعد لاپرا میکروم + شد بازم دوستانی که تجربه خفیفشو داشتن میان جوابتو میدن.. ...

ممنون گلم

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

یه سوال دیگه ، دلیل اینکه پردنیزولون رو قبل از انتقال قطع میکنن چیه؟ من دکتر زرنانی برام نوشته بود ا ...

برای جلوگیری از عفونت میگن قطع بشه
قطع کن و طبق روال قبلی که اصولا 3 4 روز بعد از انتقال هست شروع کن

عزیزم تقریبا تو یه مایه هاست اما بهتره ایمونولوژی که تو زمینه ناباروری کار کرده باهاش مشاوره داشته ب ...

خب همون آزمایشهای مینا تو تاپیک سقط مینویسم و میبرم دکتر زنان . الان فایلشو میزارم . دیگه غیر از اینا نیست که ؟؟؟