2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047206 بازدید | 684581 پست
لاله جون اگه به حرف من گوش كنه دكتر ..... راستي ٥ شنبه سكس داشتم واسه پانكچر ٣ شنبه اوكيه !؟؟؟ بعد ...

عزیزم بد نیست.....

شنبه داشتین بهتر بود اما پنج روزم خوبه نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام   من اومدم نابودتر از همیشه منفی شدم

وای نگووووووووووو.....

چرا اینجوری شده آخه؟

چه قدر باید درد کشیدن دوستامو ببینم......

به خدا دیگه نمیدونم چی بگم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون ببخشید بازم میپرسم انوکساپارین یخچالی هست ؟

عزیزم یخچالی نیست اما باید زیر ۲۵ نگهداری.....

اگه تو خونه تون جایی هست دماش همیشه زیر ۲۵ باشه فبها نه که من از این یخچال یونولیتیا دارم.....

آمپولارو توش گذاشتم و یه کیسه یخ کوچولو توش میذارم و یه دماسنجم توشه برای کنترل دماش، یخ آب میشه عوضش میکنم معمولا دماش حدودای ۲۰ هست.....

سلام به همه... نمیدونم یادتون هست یا نه ولی چندروز پیش گفتم دکتر گفته تعداد تخمکهام خیلی کمه و به د ...

عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر.....

عزیزم ایشالله همش جنین عالی میشن و آندومتریوزتم سریع درمان میکنی.....

آنا جون لاله جون، یه سوال. من قراره این ماه فرش انتقال بدم. دکتر گفت باید یه آزمایش پروژسترون بدی. ا ...

عزیزم با ۱۲ تا که هایپر نمیشن دوستمون احتمالا فولی ریزم زیاد داشته.....

نگران نباش اگه شرایطت استیبله یعنی هایپر نیستی.....

فعلا تا میتونی سفیده تخم مرغ و گوشت و مرغ و ماهی زیاد بخور....

آبم زیاد بخور.....

عزیزم اندازه پروژسترونو نمیدونم اگه اشتباه نکنم زیر یک بود اما مطمئن نیست به صورت مبهم تو ذهنمه.....

لاله جون تجربه شو داره میاد میگه.....

نه ..... من این وقت شب تازه از رشت رسیدم خونه اومدم تاپیک رو بخونم ببینم چه خبره خیلی متاسفم خیلی ز ...

بله عزیزم.بار دوم بود.ممنون.انشاالله.دلم رو خوش میکنم به قسمت و حکمت

عزیزم همسر منم واریکوسل داشت و دکترها میگفتن مشکلی نیست اول بچه دار شید بعد عمل کنید . تا اینکه جواب ...

ببخشید dfi چیه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم چیزای خنک بخور مخصوصا تخم شربتی برای کلسیم هم خوبه

مصرف تخم شربتی برای زنان باردار توصیه نمی شود چون باعث کاهش شدید استروژن خون می شود و این می تواند قاعدگی را تحریک کرده و ممکن است عوارض جانبی بر روی جنین ایجاد کند.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ببخشید dfi چیه 

عزیزم نمونه اسپرم میگیرن و میزان شکست دی ان ای اسپرم رو میفهمن هر چه میزان شکست بالا باشه یعنی احتمال انتخاب اسپرم با دی ان ای مشکل دار بیشتره....

ضمنا حتما باید مرمز ناباروری انجام بشه.....

سلام ب همگی، خوبین،دلم برا اینجا تنگ شده بود آنا جون خوبی،راستی جنسیت نی نی مشخص شد؟

سلام عزیزم.....

شمر خوبم....

یه پرنس تو راهه....

از خودت چه خبر؟