2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047388 بازدید | 684597 پست
عزيزم من اصلا دكتر ايمونوژ نرفتم بعني دكترام ميگفتن نيازي نيست تا اين كه دكتر آخرم برام سرم و تجوي ...

عزیزم سی دی مارکرا رو بذار اینجا یا خودت چک کن
و انتی تی پی اَ

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم زندگی‌جای برای معجزه نزاشته من زخیرم نیم بود که پانکچر شدم. این یعنی زوتر از ۴۵سال یائسه میشم. ...

فدات شم اینو نگو فکر میکنی با یه بار پانکچر چقدر عدد ذخیره ات کم شده مگه ؟
ماهایی که 20 تا ازمون تخمک گرفتن عدد ذخیره مون اون قدری کم نشده ، در حد چند دهم شاید!!
امیدت رو از دست نده فدات شم
یه مدت استراحت کن بعد برو دوباره تلاشت رو از سر بگیر

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها! من شنبه انتقال داشتم، از دیشب که پنج روز بعد از انتقال میشد، لکه بینی دارم، خیلی ناراحتم، یع ...

شاید امپول یا شیافت کمه؟
امپول چند تا داری؟

اولی ک حامله شدم تو هشت هفته قلب تشکیل شد بعد یازده هفته رفتم سونو و گفتش ک جنین دقیقا سه هفته تو شک ...

عزیزم با توجه به اینکه بارداری اولت قلب تشکیل شد بعد از کار ایستاد حتما ازهای تکمیلی رو انجام بده کامل هم انجام بده
بهتره یه هیسترو هم بشی تا داخل رحمت کاملا بررسی بشه

از مامانی گلمون کی بود تب داشت؟

ban بود؟

هر کدوم از مامانامون بود از خودش بی خبرمون نذاره.....

بهتر شده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از یاداوریت عزیزم..... بله به دوستمونم تاکید کردم موردای خاص دیگه هم هستن اما علی الحساب برا ...

منم دوست دارم آزمایشاشو ببینم!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

سلام بچه ها من یه سوال داشتم.من تو طول سال تقریبا 5-6 بار سرما میخورم حتی تو هوای گرم.بنظرتون مشکل چیه؟تا سرماخوردگی قبلیم میخواد خوب شه دوباره سرما میخورم.ممکنه مربوط ب ایمنی بدنم باشه؟

بعدش اینکه اگه ایمنی پایین باشه بازم برا بارداری مشکل داره؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم زندگی‌جای برای معجزه نزاشته من زخیرم نیم بود که پانکچر شدم. این یعنی زوتر از ۴۵سال یائسه میشم. ...

عزززززیزم 😢😢خیلی برات ناراحت شدم غصه خوردم 

انتظار نداشتم منفی بشه 😔

امیدوارم خدا به بهترین شکل جبران دل شکسته ات رو بکنه 🙏الانم فقط از خدا برات آرامش آرزو میکنم ماها میدونیم چقدر سخته منفی شدن ولی دوس دارم بخودت یه استراحت کوتاه جسمی بدی ودوباره شروع کنی اصلا تسلیم نشو بفکر این باش که موانع رو بشناسی وبرداری 

انشااله روزای خوش تو هم فراونه وبه زودی میرسه

شایدخواست خدا بهتراز درخواست توباشه و مثل خیلی از دوستان طبیعی بارداربشی 🙏 

انا جون هزينه ي ازمايش ايمني و انعقادي چنده تقريبا؟

عزیزم آنا جون گفتن تقریبا ی میلیون آزمایش کاملش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اصلا نمیشه تو این زمان بعد انتقال تا آز خون به علائم بارداری دل خوش کرد چون همش از عوارض داروهاست اس ...

نه بابا قربونت برم دوروز بعد از انتقال حامگی کجا بود😂😂فقط نگران بودم که نکنه مشکلی پیش اومده باشه