2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اهوازم گلم. دکتر امیرزاده. اول روزی سه تا بود بعد کرد چهارتا

جدی. منم اهواز م. مشکل اندمتر داشتی؟ دکتر من ديبا وند ه. به نظرت بيام پیشش، اندمتر م رشد نمی کنه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ببین میدونی مهمترین دلیلی که دکترا نمیخوان همون اولش آزارو بدی چیه؟ شاید خیلیا بگن این حرف دیگه زیا ...

آنا جونم فرشته مهربون و عزیزم می دونم خیلی آزرده خاطری خود منم هنوز درگیر درمانم و قبول دارم کم کاری ها رو ولی خودم کلی مقاله معتبر بین المللی سرچ کردم و این آزمایش‌ها برای حداقل سه بار میکرو منفی هست 

البته این خیلی عالیه که ما اطلاعاتمون رو بالا بردیم و همیشه دعات می کنم به خاطر این تاپیک و دادن این اطلاعات بی دریغ به ما، ولی واسه دفعه اول به همه اینا نیازی نیست غیر از انعقادی ها که به سلامت خودمون مربوط میشه 

منظورم اینه که اگر پزشک واسه دفعه اول گفت نیازی نیست بی ربط نگفته، چون خودم تو فیلد پزشکی درس خوندنم و یکی از دوستانم در زمینه ناباروری متخصص زنان هست و باهاش ارتباط دارم میگم و نیاز هست اعتماد داشته باشیم به درمانگرمون 

اما از طرفی این رو هم درک نمی کنم چرا برای بعضی از عزیزان مثل ثمین جون چرا این آزمایش‌ها بعد از 12 بار انتقال تجویز نشده 

در کل گلم خیلی واسه دفعه اول حرص نخوریم چرا تجویز نمیشه این آزمایش ها ولی برای دفعات بعد خیلی خوبه که اصرار داشته باشیم این آزمایش‌ها انجام بشه 

اینا رو که می نویسم باور کن واسه خودم هم تصور منفی و سقط زجر آوره ولی واقعا یه سری مسائل و شکستها اجتناب ناپذیره

باز هم‌ تاکید می کنم گلم خیلی خیلی از شما ممنونم و همیشه تو دعاهام به یاد تو و خانوادت هستم فقط خواستم کمتر ناراحت باشی و حرص نخوری چون خیلی ناراحتی شما واسم سخته 

سلام بچه ها من امدوم با حال داغون امروز تخمك كشي شدم كه ١٩ تا برداشت كردن كه گفتن ١٤ تاش خوب ولي حال ...

منم همینطور بودم عزیزم. خیلی خیلی درد داشتم. برام حین عمل شیاف آنتی بیوتیک گذاشته بودن. از من خواستن اگر مشکل ادرار داشتم بهشون اطلاع بدم که خدا رو شکر نداشتم. مثل اینکه یه ربطی به مثانه ام داشته ولی من نفهمیدم چه ربطی. ولی مسکن بخور تا چند روز. خوب میشی. من تا چند روز دولا دولا راه میرفتم.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
نمیدونم چون سینال نوشته بود گفت برو پس بده. دوتا گونال بود ازین جعبه ایا. دوتا ستروتاید. هیچی دیگه د ...

عزیزم خوب گونال پن بوده به احتمال زیاد.....

فکر کنم بالا نبوده عزیزم.....

من هزینه داروهام ۱۶۵۰ شد دوره اول.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شوهرم یه اسنپ گرفت اومد خونه سوئیچی که دست من بود ر برد و ماشین ر آورد وقفلهاش ر عوض کردوقفل خونه و. ...

عزیزم.....

میفهمم چی میگی واقعا سخته اما ایشالله پیدا میشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما تو انتقال در سیکل طبیعی با آندومتر 5خوبه یا نه؟کسی جواب گرفته؟

عزیزم روز چند سیکل آندو ۵ بوده؟

سلام خانما، من تازه عضو شدم،به راهنماییهاتون نیاز دارم

عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

ایشالله بهترینا منتظرته....

اینجام خونه خودته.....