2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
امروز دکتر بودم گفت فعلن جایی از بدنت عفونت نیست، کشت ادرار هم دادم، اونم چیزی توش نبود، سوزش و خارش ...

نکنه من تبظور گرگرفتگیه؟ تو بارداری دمای بدن نسبتا بالاتره. با دماسنج دما بدنت بگیر اگه بالای 37.5 باشه  محسوب میشه. دمای بد ت بارداری بین 36.5 تا 37.5 هست که طبیعیه و بخاطر هورمونهای بارداریه. اگه دمای بدن بالاتر از 39 درجه باشه برای جنین ضرر داره و زودتر باید درمان بشه. بهتره  آب زیاد بخورین تا دمای بدنتون متعادلتر بشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بخدا توکل کن اون بخواد همه چی میشه فقط از خدا کمک بخواه و هرنتیجه ای ک گرفتی بذار رو حکمت و ...

چشم عزیزم .مگه تکیه گاهی جز خدا داریم. فقط توکلم به خودشه .گاهی درد پریودی همچون باد خزان میپیچه وتمام امیدم میبره اما بازم دلمو میدم به خدا دوباره کور سوهای امیدم و جمع میکنم. الهی به حق این ماه ضیافت قرآن که با معجزه ای خدا غافلگیر شی. ممنون که دعا میکنی برام. محتاج دعاتونم عزیزم 

سلام دوستان...

میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید...حسابی به بن بست رسیدم..

اگه یادتون باشه من آندومتریوز دارم.یه کیست 5سانتی تو تخمدان راست..ذخیرم هم آبان پارسال 1.9 بود...

تو بهمن رفتم تو سیکل میکرو.داروهام هم مارک کارما بودن..دکتر تو سونو 12تا فولیکول شمرد که بعد از پانکچر گفتن فقط 5تاش تخمک داشته و از اونا فقط دوتا جنبن گریدab تشکیل شد و فریز کردم.

از اسفند شروع کردم مکمل هایی مثل اوابوست و کیوتن و پودر پروکسید و ویتامین دی و این اواخر هم امگا3 و فولیکوفر خوردم...آمپولها روهم گونال و منوگون گیر آوردم..از هر کدوم روزی 3تا تزریق میکردم...خیلی انید داشتم ولی متاسفانه کلا فقط یه تا فولیکول بزرگ شد😢دکتر گفت به دارو جواب نمید و بخاطر آندومتریوزته...

من واقعا موندم که دیگه چیکار کنم...از اونطرف هم میگه تا 8تاجنین فریز نشه عمل نمیکنم...

من بخاطر آندومتریوزم هیچ علائم و دردی ندارم تنها مشکلم همین ناباروریه

گفت شنبه تخمکهارو میکشم ولی واقعا 3تافولیکول که معلوم نیست تخمک داشته باشن یا نه ارزش کشیدن دارن؟

ممنون میشم راهنماییم کنید و بادلهای پاکتون برام دعا کنید...

د 

سلام دوستان... میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید...حسابی به بن بست رسیدم.. اگه یادتون باشه من آندو ...

ان شاالله با این همه زحمتی که داری میکشی ،خداخودش بامعجزش دامنت ر سبز کنه.

کپسول اوابوست چنده؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1795757/بیماران-کلینیک-ناباوری-ابن-سینا-بیایین-دورهم-باشیمسلام دوستاناگر به کلینیک ابن سینا واقع در خیابان یخچال مراجعه کردین بیایین با تبادل تجربه هامون بیشتر به هم کمک کنیم

منم پی آر پی کردم. بعدش کمی ترشحات خونی داشتم زنگ زدم دکترم گفت اشکال نداره. شما بهدش علائمی نداشتی؟ ...

عزیزم منم یکم ترشح خونی داشتم. علامت دیگه ای نداشتم. برای من گفت میتونی امروز انتقال بدی ولی من ترجیحم برای فرداست چون امروز سر کارم. ایشالا که به خیر و سلامت انتقال میدی. خدا پشت و پناهت باشه عزیزم

سلام دوستان... میخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید...حسابی به بن بست رسیدم.. اگه یادتون باشه من آندو ...

چرا گفتن 8 تا نشه عمل نمي كنيم؟

كدوم مركز ميري؟

جاهاي ديگه با يه دونه جنين هم كارشون رو انجام مي دن   

نکنه من تبظور گرگرفتگیه؟ تو بارداری دمای بدن نسبتا بالاتره. با دماسنج دما بدنت بگیر اگه بالای 37.5 ب ...

حتما عزیزم، عفونت که نبوده، بقول شما چند روز بیشتر آب بخورم ببینم چی میشه

ممنون...اگه تا اون موقع رمقی مونده باشه من کپسول رو 240 خریدم 

اگه کیست رو برداری مشکل حل میشه؟ منم یه کیست یه سانتی اندومتریا دارم دکتر گفت به خاط اونه که تخمک کم داشتی

خدایا شکرت😙