2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047799 بازدید | 684626 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همین دیگه چون برات آی یو آی بوده سن جنین و لانه گزینیو در نظر میگرفتیم تازه میشد مثل روز آز ما ...

سلام.۲۸ فروردین اولین روز پری بود. ۱۴ اردیبهشت آمپول زدم بر آزادسازی.۱۵ اردیبهشت ،ظهر آیوآی شدم.

از روز هشتم ،نهم بعد آمپول، بی بی چک ها کاملا منفی شدن وبیانگر آین بود که اثر آمپول اچ سی جی رفته، از روز ۱۲ بعد آمپول بی بی چک هاله انداخت، روز۱۳ خط انداخت، روز۱۴ اولین روز ماه رمضون،صبح منفی شد ولی قبل افطار، دوتا گذاشتم که باز مثبت شدن اما با تاخیروصورتی کمرنگ.حتی صبح روز آزمایش،بی بی چک هاله مهوانداخت.

آزمایش ر بر۲۹ اردیبهشت زدن.منفی شد

۳۱ اردیبهشت پری شدم، علی رغم ادامه مصرف شیاف پروژسترون.

امروز به دکتر م گفتم جریان بی بی چک وکیسه ر......

دکتر گفت: حاملگی ضعیفی بوده که دفع شده😥 دیگه بهش فکر نکن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
انا جون و دوستاي عزيزم ببخشيد كه مزاحمتون ميشم ولي فقط شما هستين كه ميتونيد ارومم كنيد لطفا واقعيتو ...

امید داشته باش وبذار امیدت ونگاه مثبتت باعث بالا رفتن بتات بشه. تجربه نشون داده هرکس امید داشته ومثبت نگربوده، بتا بالا رفته و بارداری خوب پیش رفته

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آره گلم ان شاء الله حتما با میکرو جواب می گیرین 

وضع مالیمون اونقدر خوب نیست یه میکرو حداقل پانزده پولشو درسته؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام به همه خوبید  خیلی وقته نیومدم اینجا امروز روز هفتمه که  انتقال دادم یکی یه دونه م ...

سلام افسون جون، خوبی گلم، اتفاقا خیلی خیلی تو فکرت بودم شماره تو نداشتم بهت پیام بدم. خوب کردی دکتر عوض کردی انشالله دستش خیر باشه. آره عزیزم اکثر کشور ها فقط یکی انتقال ميدن، ایران جند تا چند تا انتقال ميده توی ای وی اف 95 يادته بهار فکر کنم کانادا بود. یکی انتقال دادن و الان ماشاالله دخترش یک سالش شده. ناامید نباش خواهری افسون جون ورژن بدبختی من جدید شده رفتم تو فاز اندمتر خراب همش سیکل هام کنسل ميشه. نمی دونم چکار کنم ديگه، رزاق که آخرین بار هیستر و کرد خراب شد و ميگه سپتوم داشتی و هیچ ربطی به اندمتر ت نداشته. واسم دعا کن. منم واست دعا می کنم عزیزم انشالله هفته دیگ خوشحالمون کنی عزیز دلم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
اره عزیزم دقیقا قبول دارم حتی در مورد بچه دار شدنمون هم فکر میکنم شاید دو سال قبل صلاح نبوده اما ...

انشاالله که زود حل میشه.نمیشه از راه دیگه ای پیدا کرد قطعه رو مثلا کشور دیگه 

سلام افسون جون، خوبی گلم، اتفاقا خیلی خیلی تو فکرت بودم شماره تو نداشتم بهت پیام بدم. خوب کردی دکتر ...

سلام عزیزممممممم  چطوری رفیق  

مرسی از دلگرمیت  اخ راست می گی  بهار کانادا   یه دونه انتقال داد ؟

الهی که تموم شه این روزای ما 

توام مث من سالهاس منتظری  

ولی پیگیر باش ان شالله حل می شه مشکلاتتمون عزیزم 

نوبت ما هم می شه به زودی ان شالله 

روی ماهت رو می بوسممممممم  

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها خیلی نیاز به دلگرمیتون دارم تروخدا شنیدید  کسی با یه جنین مثبت بشه ؟ من جنینم بلاست بود

ان شاءالله که میشه منم یه دونه دارم ولی هنوز انتقال ندادم

خدایا شکرت😙