2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
من امروز آز دادم واسم دعا کنید

عزیزم ایشالله لا بتای تپلت انرژی + تاپیک برمیگرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پيورگانه مثله سوزن اسولينه در ناف بايد ميزدم😥😥😥

اون ک اصلا درد نداره خودت بزن.من گونالو خودم میزدم اول میترسیدم بعدش ک زدم ب ترس خودم خندم گرفت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بخدا اصلا اصلا درد نداره من اینقد ک بی درد بود و راحت همش فک میکردم حتما اشتباه زدم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

جاشو پیدا کن بعد روتو کن اونور یهو فرو کن سر سوزن خیلی نازک و کوتاهه هیچ دردی حس نمیکنی

مرسي از اينهمه اطلاعات خوبي كه به همه ميدي🤗🤗🙏🏻♥️ الان كه روزي ٣٠٠ دوز دارم ميزنم تا داروهاي ديگ ...

عزیزم دیگه سیکلت رو شروع کردی با این بحثها به خودت استرس نده.....

اگه احیانا انتقالت عقب افتاد اون وقت یه کاری میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه تا ١ صبر كنم اشكالي پيش مياد؟!!!!؟؟؟؟!!؟؟!

آره عزیزم اینا هورمونیه هر چند سر وقت باشه بهتره یه بار امتحان کن میتونی

اگه تا ١ صبر كنم اشكالي پيش مياد؟!!!!؟؟؟؟!!؟؟!

اگه واااااقعا نتونستی اونوقت دیگه بزار تا شوهرت بیاد.من ک اصلا نمیزارم شوهرم برام آمپول بزنه آدم خودش مسلط تره

انا جون من آمپولام از ٣ روز پيش شروع شده خودم اصلا نميتونم بزنم وشوهرم ميزد واسم امروز صبح ١٠ صبح دي ...

عزیزم بهتره بزنی.....

ستروتایده چیه؟

یا سینافکته؟

هر دو تزریقشون راحته خودتو اذیت نکن.....

مگه زیر جلدی نیست؟

اگه نمیتونی به توک پا بر  تزریقاتی بزن.....

یک دیره عزیزم.....

پيورگانه مثله سوزن اسولينه در ناف بايد ميزدم😥😥😥

عزیزم مگه پیورگانتو صبح میزنی؟