2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
سلام آناجان من منفی شدم وپری اومد ،باکلی درد ازم یه کیسه کاملا سالم( نترکیده) اندازه یک تا دو بند ا ...

سهیلا جون مگه انتقال داده بودی؟
متاسفم عزیزم

عزیزم کاش مینداختیش داخل سرم یا الکل و میدادی پاتولوژی ببینن چیه خب
به نظر نمیاد ساک باشه
چون ساک اصولا دایره نیست و خاکستری رنگه سفید نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان انشاالله که قراره توی زمان و شرایط بهتر اتفاق بیفته.من معتقدم به اینکه خدا خودش برنامه ریزی ...

اره عزیزم دقیقا قبول دارم
حتی در مورد بچه دار شدنمون هم فکر میکنم شاید دو سال قبل صلاح نبوده

اما مشکل اینه که دکترا گفتن چون کارایی قبلش کم شده باید زودتر عمل کنه
از این حرف یه سال گذشته و هنوزم شرایط مهیا نشده برای عملش !!
میترسم هر چی بگذره شرایط بدتر بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا حرف دل منو زدید،بخدا اشکم دراومد خیلی لحظات سختیه،و پراسترس البته ک ناامید کننده من۲ساله هر ...

حرف دلتونه چون این شرایط برای همه مون مشترکه
همه مون درکش کردیم

ان شاء ا... که ازت مثبته و جواب این همه سختی ها و تلخ کامی ها رو میگیری عزیزم
در مورد بی بی هم فکر کنم دومی رو بعد از ظهر زده بودی نه؟

حرف دلتونه چون این شرایط برای همه مون مشترکه همه مون درکش کردیم ان شاء ا... که ازت مثبته و جواب ا ...

ن دومی رو هم صبح زدم

البته ی بار ک بعدازظهر زده بودم و منفی بود و شماگفتید ک صبح بزنم منم صبح زدم

سلام دوستان شب بخیر  ببخشید من یه مسئله رو با دکترم مطرح کردم که توجهی نکردن اما منو نگران کرد ...

اگه تب داری که حتما عفونت داری. حتما برو یه دکتری که دقیقتر باشه. عفونت رو هرچند جزئی، جدی بگیر. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام آنا و جون و لاله عزیزم ودوستانم این برگ اطلاعات جوجه های منه لطفا بگین جنینا چند سلولی و چند رو ...

عزیزم امروز تازه ۱۴ روزه بودن جنینات.....

اگه اشتباه نکنم دو تا جنین گرید آ سه روزه ۸سلولی داشتی و انتقال دادن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون عزیزم من خیلی صب ها خودگ رو کش و قوس میدم ماهیچه شکمم کشیده میشه .کمر درد هم دارم . دکترم هم ...

عزیزم فکر نکنم بشته این مدلی شیاف استفاده کرد.....

شرایطت رو به دکترت بگو نیاز باشه خودش اضافه میکنه.....

برا دردات ایزوپرین نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی چه مشکلی ؟ درمانش چی هست ؟  

عزیزم ظاهرا پای وانت موردی نداره و فقط mthfrت هتروزیگوته یعنی یه الل جهش یافته داره.....

برا این آیتم من چند ماه قبل شروع سیکل روزانه یه قرص ب۶، هفتگی یه آمپول ب۱۲ و روزانه قرص فولیک اسید ۵ تجویز شد.....

به نظرم یه مشورتی با آنکورلوژ یا هماتولوژی که تو مراکز ناباروری فعالیت داشته بکن.....

راستی این تستها رو وقتی انجام دادی شرایطش رو رعایت کرده بودی؟

یعنی آسپرین و امثالهم نداشتی قبلش؟

راستی کاریوتایپتونم ظاهرا موردی نداره.....

یعنی تو آزمایشام مشکلی هست که باعث توقف رشد شده ؟

ببین عزیزم بحث انعقادیو پیگیر باش بعید نیست با توقف رشد بی ربط نباشه.....