2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
لاله جون هاش سي جي كه فوليكول زياد نميكنه  اينو بهم داده تا ١٠ ١٢ روز ديگه پانكچر كنه عكسه دار ...

عزیزم این پیورگانه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک آنا ببخشید ، من یه ماه قبل هم که رفته بودم دکتر ، دکتر گفته بود جفتت پایینه ،،، یعنی توو این یه ...

خوب عزیزم مال منم از اولش پایین بود و غربالگری اول بازم گفت پایینه.....

اما دومی گفت رفته بالا.....

منم که استراحت مطلق بودم عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرت اين دارو قوي تره نسبت به سينال !؟

بله عزیزم داروی خوبیه.....

نگران نباش.....

سلام من امروز آی یو آی داشتم. نمیدونم چی میشه. یکم حسم خوب نیست

عزیزم ایشالله خیره....

فکرای خوب خوب کن.....

سلام دوستاي خوبم مخصوصا آنا جان منم ديروز با كمك خدا و ائمه اطهار بارداريم به پايان رسيد و فازغ شدم ...

قدم نو رسیده مبارک . خداروشکر که خیالت راحت شد .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
شرمنده که زیاده هرچی تو‌ نت گشتم هیچی دستگیرم نشد که اینا چی هستن مزاحم شما شدم تا وقتی میرم دکتر ...

عزیرم خوب دونه دونه نگاه میکنم هر چی به ذهنم برسه میگم.....

عزیزم هموسیستئینت بهتره زیر ۱۲ باشه یه کوچولو بالاست.....
درسته تو رنجه اما بهتره یه کم پایینتر باسه چون خود بارداری باعث بالا رفتنش میشه.....

تی اس هاشت اساسی بالاست حتما برو زیر نظر دکتر غدد باید تا قبل سیکل پایین بیاد که حدودا زیر ۲ حتی ۱/۵ بشه....

پروژسترونتم ظاهرا بالاست.....
ویتامین دی هم پایینه.....

ذخیرت خوبه.....

سی دیاتم.....
سی دی ۵۶ت بالاست، ۱۶+۵۶تم باید ایمونولوژ نظر بده اما فکر کنم اونم بالاست چون مال منم حدود ۱۳ بود دکترم گفت بالاست اما خوب نسبیه باید با بقیه مقایسه کنه.....

بله .....

عزیزم به نظر میاد داره کم میشه کاش بکی دیگه هم تکرار کنی محض احتیاط.....

امیدوارم خدا به زودی بهترینارو برات رقم بزنه.....

ياس عزيز اين بوس هم از طرف دخترم به شما .😘 عزيزم اون ماري جون بود كه همزمان با من دوقلو باردار بود ...

آخی! خدا حفظش کنه😍

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیرم خوب دونه دونه نگاه میکنم هر چی به ذهنم برسه میگم..... عزیزم هموسیستئینت بهتره زیر ۱۲ باشه یه ...

ممنونم ازت😘دکتر عارفی خودش ارجاع میده به ایمونولوژ یا خودم باید پیگیر بشم؟

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیز دلم خیلی ناراحت شدم ایشالله به زودی برات جبران میشه....  اولا اینکه یه منفی تجربه کردی حت ...

خیلی توضیحاتت خوب بود دستت درد نکنه . 

به نظر من بهتر نیست یه تغذیه معمولی داشته باشیم و تو هیچ نوع مواد خوراکی افراط و تفریط نکنیم؟؟؟ یا اینکه با توجه به مزاج و طبعمون رژیم غذایی خاصی رعایت کنیم احتمال مثبت شدن بالا میره ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
انا جان ...بیبی چک حتی امشبم مثبت شد....

عزیزم به نظرم دو روز دیگه یه آز دیگه بده یهویی میبینی اولش دو تا بوده بعد شده یکی و بتا دوباره بالا بره......

نمیخوام حتی یه درصدم جای شک بمونه.....

ممنونم ازت😘دکتر عارفی خودش ارجاع میده به ایمونولوژ یا خودم باید پیگیر بشم؟

عزیزم معمولا عار فی خودش تفسیر میکنه.....

بله عزیزم داروی خوبیه..... نگران نباش.....

مرسي انا جون يه سوال ديگه عزيزم دكتر ميخواد ١٥ سيكل يا ١٤ پانكچر كنه حالا دقيق روزش با سونو معلوم ميكنه

منم ميخوام يه ماه فريز كنم بعد انتقال بدم حالا ميخوام بدونم واسه انتقال بايد روز بخصوصي باشه يعني بايد تخمك گذاري شده باشه يا نه بلافاصله بعد پريود ؟؟!!! 

خیلی توضیحاتت خوب بود دستت درد نکنه .  به نظر من بهتر نیست یه تغذیه معمولی داشته باشیم و تو هی ...

اعتدال خوبه اما به شرطی که طبعتم اعتدال رو داشته باشه...

اگه طبع به یه سمت زیادی گرایش داشته باشه مجبوریم با تضادش به تعادل برسونیم.....