2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
دوستان عزيزم من از فردا وارد ميشم به سيكل دارو روز ٣ پريودمه  كسي بوده بين شماها آمپول پرگنيل ...

عزیزم فکر کنم باید مشابه پرگوریس باشه اما خوب مطمئن نیستم.....

اما شنیدم پرگوریس داروی خوبیه و گرونم هست.....

باز لاله جون اطلاعات داروئیش بیشتره بیاد بتونه کمکت میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قراره فردا نحوه زدنشو بهم آمرزش بدن مگه قراره هر روز خودم بزنم 😱😱😱

عزیزم خوب حدودا کمش یه ده روزی داری.....

زیرجلدیه یا عضلانی؟

زیرجلدی باشه راحتتره خودت بزنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فکر کنم باید مشابه پرگوریس باشه اما خوب مطمئن نیستم..... اما شنیدم پرگوریس داروی خوبیه و گرون ...

گفت اين امريكاييه مثل اينكه از خانواده گونال 

٢.٥٠٠ امپولا شد فعلا 😁😁😁

عزیزم خوب حدودا کمش یه ده روزی داری..... زیرجلدیه یا عضلانی؟ زیرجلدی باشه راحتتره خودت بزنی.....

فردا قراره برم اونجا زدنش و آموزش بدن يه قلمي هم دادن با دارو ها مثله روانويس ميمونه 

خودشونم ميگفتن اي پِن آمپولاته

دوستان عزیز تورا خدا دعاکنین که خدا معجزه کنه برام دارم پریود میشم. دارم میمیرم آز غصه چرا  خد ...

عزیزم نگران نباش استرس نداشته باش

منم دقیقا همون علایم رو داشتم اما پریود نشدم و تا یکم خرداد صبر میکنم 

نتیجه هرچی بشه خواست خداست

منم حال تو رو درک میکنم،فقط توکل کن بخدا

نگران نباش

منم زیر نظر خانم دکتر مرمضی هستم. اونم انگار واسه نوشتن ازمایشات ایمنی انعقادی سر سخته منم ا ...

بستنی جون من رفتم پیش مریم بقایی

بهش گفتم دکترم تهرانه 

گفته با ازمایشات بیا پیشم ..خیلی دکتر مهربونیه 

الان کیانپارسه ولی دقیق ادرسو ندارم 

گفت اين امريكاييه مثل اينكه از خانواده گونال  ٢.٥٠٠ امپولا شد فعلا 😁😁😁

خوب پرگوریسم از خونواده گوناله.....

احتمالا همون پرگویسه چون اسمش شبیه فقط شرکتش فرق داره....

بستنی جون من رفتم پیش مریم بقایی بهش گفتم دکترم تهرانه  گفته با ازمایشات بیا پیشم ..خیلی دکتر ...

عزیزم من دزفول هستم.

نمیدونم دکترای دزفول مینویسن یا ن

دو س دکتری ک میشناسم اصلا نمیتونی باشون حرف بزنی چ برسه بگم دکترم تهرانه 

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
MTHFR PAI1 Protein c Protein s Anti thrombin III APCR Homocystein Beta 2 Glycoprotein (IgG) Beta 2 G ...

ممنون عزیزم

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
فردا قراره برم اونجا زدنش و آموزش بدن يه قلمي هم دادن با دارو ها مثله روانويس ميمونه  خودشونم ...

خوب نگران نباش راحته.....

خودت راحت تزریق میکنی.....

خیلیا پن رو خودشون تزریق میکنن.....

عزیزم من دزفول هستم. نمیدونم دکترای دزفول مینویسن یا ن دو س دکتری ک میشناسم اصلا نمیتونی باش ...

عزیزم یه دکتر معمولی زنان برو.....

سرشناس نباشه بگو دکترت گفته با جواب آزها بیا.....

بگو تهرانه دکترم.....

هر چه قدر اطلاعات دکتر کمتر باشه راحتتر کنار میاد....

فردا قراره برم اونجا زدنش و آموزش بدن يه قلمي هم دادن با دارو ها مثله روانويس ميمونه  خودشونم ...

خیلی راحته

من ک بعدش امپولای پروژسترون رو خودم میزدم

سلام دوستاي خوبم مخصوصا آنا جان منم ديروز با كمك خدا و ائمه اطهار بارداريم به پايان رسيد و فازغ شدم ...

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب و خوش باشيد ، من يه چند روزي بود درگير واكسن دو ماهگي دخترم بودم و اصلا آنلاين نشده بودم ، چون قبلش ميومدم سر ميزدم اينجا فرصت نميكردم چيزي بنويسم ولي يه نگاهي مينداختم به پيغامها .

مينو جون من خيلي به ياد شما بودم ، خدا رو هزاران بار شكر كه بارداري سختت پايان شيريني رو برات داشت ، ان شا الله اين روزهاي شيرين قسمت همه دوستان منتظرم بشه .

دوستان عزيزم ، من و دخترم دعاگوي همه شما هستيم . 😍😍😍

عزیزم یه دکتر معمولی زنان برو..... سرشناس نباشه بگو دکترت گفته با جواب آزها بیا..... بگو تهرانه دک ...

یعنی متخصص نباشه مهم نیست؟؟

ی دکتر میشناسم.زنان.پوست .رژیمه.

عمومیه  

ایا قبوله

وگرنه دکترای دیگه ک میشناسم اینقدر سرشون شلوغه.اینقدر مریض میاد ک ننشسته باید پاشی

چ برسه بخاد این نسخه رو برام بنویسه