2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
بچه ها من درد پریودی شدید دارم  پنج هفتم نگرانم  باید شیاف پروژسترون بزنم ایا؟

لکه بینی نداری؟ اگه علایم پریودی داری حتمن برو دکتر منم تو هفته پنج علایم داشتم همه میگفتن طبیعیه لکه بینی   شد  گفتن طبیعه دیگه  خونریزی شد رفتم دکتر امپول پروزسترون داد  هنوزم معلومنیست جنین باشه یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ، من الان یه بار دیگه سونوگرافیمو چک کردم ، نوشته نارسایی دهانه رحم و توو اینترنت هم راجع به ...

شما بدترین حالتو چرا تجسم میکنی!؟ یه کم ریسک داری اما خدا خودش حافظ نی نی هاست. تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته. شاید نیاز باشه سرکلاژ بشین.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
لکه بینی ندارم ولی گرم نگه میدارم بهتر میشه

سعی کنین سردیجات نخورین. چون گفتی گرم نگه میداری بهتر میشه، گفتم شاید سردی کردی!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ببخشید ، من الان یه بار دیگه سونوگرافیمو چک کردم ، نوشته نارسایی دهانه رحم و توو اینترنت هم راجع به ...

نه عزیزم نگران نباش انقدر

فقط استراحت کن،پاهاتو بده بالا،پیاده روی نکن،ببخشید اینو میگم اما نزدیکی هم اصلا نداشته باش چیز سنگین هم بلند نکن

جفت مارژینال اوایل بارداری هست اما ممکنه بره بالا یا همون پایین بمونه

اما اگه استراحت کنی اون خودش میره بالا

استرس اصلا واست خوب نیس

اندازه ی دهانه رحم هم کم نیس اما رنج متوسط هست ک دوباره ممکنه تکرار کنن

اما اینم بدون ک سرکلاژ صددرصد باعث پیشگیری از سقط نمیشه ،فقط استراحت کن

آنا جون ببخشید من بزم سوالام زیاد شد ،،، پماد کلوتریمازول با‌کرم کلوتریمازول خیلی فرق داره ؟ ما چون بدون نسخه گرفتیم ، داروخانه به جای پماد ، کرم کلوتریمازول داده ،،، الان دو شبه کرم استفاده کردم ،،،  تازه متوجه شدم که روش نوشته کرم ،،،،،بنظرت برا فردا عوض کنم پماد کلوتریمازول استفاده کنم یا همینو ادامه بدم ؟

شما بدترین حالتو چرا تجسم میکنی!؟ یه کم ریسک داری اما خدا خودش حافظ نی نی هاست. تا خدا نخواد برگ از ...

نمیدونم عزیزم ،،، همینجوری خودش میاد ،،،، شاید بخاطر اینکه اطلاعات کافی ندارم ،،،

ولی شما راس میگی ، تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته ،،،ممنون که یادآوری کردین این موضوع رو

نه عزیزم بعد کورتاژ کار خاصی نکردم  سیکل جدید دکتر میخواد هیسترو وخراش بده  راستی چند ...

خب اگه خدای نکرده مشکلی باشه تو هیسترو مشخص میشه
که اصولا مشکلی پیش نمیاد
نهایتا اگه اسیبی هم دیده باشه سرکلاژ میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله حون ممنون بابت جوابات ،،خدا خیرت بده ، ایشالا به خوبیو خوشی دردونه تو توو آغوش بگیری بعد یه سو ...

نه جذب از طریق پرز های روده یکی از عمیق ترین و بیشترین روش های جذبه
اما نسبت به جذب موضعی (وقتی واژینال میذاره ادم شیاف رو) یه کم دیرتر اثر بخشه
اگه قرار شد رکتال کنی ، از اول همه رو رکتال نکن
مثلا اگه 3 تا شیاف داری اول یکی رو رکتال کن، چند روز بعد دوتا رکتال بذار و چند روز بعد هر سه رو رکتال کن
این جوری کم کم بدنت عادت میکنه و هماهنگ میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

عزیزم جفت شما اگه نوشته مارژیناله یعنی به جای بدنه ی رحم یا بالای رحم، نزدیک دهانه ی رحم لانه گزینی کرده
این باعث میشه خونریزی و لک بینی داشته باشی
از طرفی مجبوری استراحت مطلق باشی
اصولا بعد از ماه جهارم که رحم و جنین بزرگ میشن جفت هم یه کم میره بالاتر
اگر نرفت اصولا سرکلاژ میکنن

در مورد نارسایی رحم چی نوشته دقیقا تو سونو؟

بچه ها من درد پریودی شدید دارم  پنج هفتم نگرانم  باید شیاف پروژسترون بزنم ایا؟

مگهامپول یا شیاف نداری؟