2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
یعنی استراحت باعث میشه طول سزویکس بیشتر بشه ؟ آخه من که تا الان کلا ستراحت مطلق بودم ،،،دیگه آخر است ...

عزیزم استراحت باشع میشه طول سرویکس از این کمتر نشه
با سرکلاژ یه کم مقدارش میره بالا اما بازم این جوری نیست که مثل افراد عادی بتونین رفتار کنین

سرکلاژ مانع از باز شدن دهانه رحم میشه و به طور غیر مستقیم مانع از سقط یا زایمان زود هنگام

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام گل ها من از مهر تو اقدامم اما باردار نمیشم.پارسال یکبار عمل پانکچر انجام دادم بنظرتون بخاطر عو ...

عزیزم قبل از پانکچر چند ماه تو اقدام بودین؟
انتقال دادین جنین ها رو؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخش آنا حون دارم وقتتو‌میگیرم ،، من پاهامو تکیه بدم به لبه مبل که بالاتر ار بدنم باشه و حالت یراشیب ...

اتفاقا خوبه این حالت
برای کسی که مشکل پایین بودن جفت داره هم خوبه

عزیزم قبل از پانکچر چند ماه تو اقدام بودین؟ انتقال دادین جنین ها رو؟

من ای وی اف رو برای تعیین جنسیت انجام دادم اما ناموفق بود.بعدش از مهر تو اقدامم اما باردار نشدم میگم نکنه بخاطر عوارض و دستکاری عمل پانکچر باردار نمیشم.

بله واژینال.رکتال هم مگه میشه استفاده کرد.شیاف من سلیکوژسته

اره عزیزم رکتال بذار هم کثیف کاریش کمتره هم حالت ملین داره 

سلام. بچه ها کسی هست منو راهنمایی کنه. من سیکل میکرو داشتم که کنسل شد کلا پانکچر هم نشدم چون تخمک سه ...

عزیزم داروهات چی بودن؟
چه دوزی؟
عدد ذخیره تخمدانت چنده؟

لاله جون  من از سرویکس واینا چیزی سر در نمیارم  اما اینکه حاملگی نابجام توی سرویکس اتفاق ...

نه ربطی نداره
فقط بگو چطور سقط کردی؟ با دارو؟ یا کورتاژ

امروز از دادم...بتا ۳۸ بود...دکترم گفت شنبه تکرار ودوشنبه تکرار کن.... به نظرتون مقدارش کمه؟ایا میر ...

اره عزیزم لانه گزینی شده که بتا مثبته
ان شاء ا... تا شنبه هم دو برابر یا بیشتر میشه

من هم سیکل با ال دی داشتم هم بدون ال دی توی هر دو سایزها نامتناسب بود یعنی تا وسط طول درمان همسان رش ...

اره واس منم همين جور بود عزيزم اوايلخوب و همسان ولي بعدش نا ميزون

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
آصف گفت بهتر این نمی شد، گفت برو اگر با مشکل مواجه شدی باز بیا. خلاصه اینکه منم رفتم باردار شدم باز ...

عزیزم پروژسترون رو چک کردن وقتی دیدن کم شده ضخامت؟
کاش همون موقع پیش آصف میرفتی و میدیدی چی میگه و چرا یه قسمت از سپتوم رو گذاشته

لاله جون بنظرت چیکار میشه کرد که طول سرویکس بیشتر بشه ؟ یعنی امیدی هست ؟ آنا حون گفتن استراحت

عزیزم والا شما همیشه استراحت بودی
نمیدونم با استراحت بیشتر میشه یا نه
چون همیشه استراحت مطلق بودی

اما سرکلاژ بالا میبره

آنا جون ببخش عزیزم   من تا ۲-۳ روز لکه بینی نداشتم ، دیروز و امروز خپن صورتی روشن میبینم ...

عزیزم به خاطر استفاده از پماده

آنا جون بیخشید بازم من شنبه صبح میخام برم آزمایش غربالگریو بدم ، حالا شنبه صبح وقت آمپول پرولوتون ۵۰ ...

گلم دو تا هورمون رو اندازه میگیرن تو از غربال و ربطی به مصرف به این دو تا دارو نداره

ای وی اف به قصد تعیین جنسیت انجام دادم اما ناموفق بود. بعدش طبیعی با روز تخمک گذاری اقدام کردم اما ب ...

خوب عزیزم زمان تخمک گذاریت ممکنه به هم بریزه.....

تست amh دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com