2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
چرا اندمتر م بعد عمل سپتوم خراب شد آخه چرا؟ دکتر خودش عمل کرد و ميگه هیچ ربطی نداره، یعنی کار همه دک ...

سها خواهری گلم تو رو خدا یه ویزیت برو پیش اصف جاه جریان رو بهش بگو ببین اون چی میگه شاید راه دیگه ای بزاره جلو پات به حرفم گوش کن

امروز از دادم...بتا ۳۸ بود...دکترم گفت شنبه تکرار ودوشنبه تکرار کن.... به نظرتون مقدارش کمه؟ایا میر ...

عزیزم روز چند دادی؟

بتات که خوبه......

مهم رشدشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز از دادم...بتا ۳۸ بود...دکترم گفت شنبه تکرار ودوشنبه تکرار کن.... به نظرتون مقدارش کمه؟ایا میر ...

عزیزم لانه گزینی نکرده بود که از بتا خبری نبود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیزدهم انتقاله....تا کی مکنه لانه گزینی کنه؟چی بخورم کمک کننده باشه....

عزیزم لازم نیست کاری بکنی لانه گزینی کرده، فقط دو روز دیگه آز بده دو برابر بشه نگران نباش.....

لاله جونم بتاشپایین بود.....

عزیزم لازم نیست کاری بکنی لانه گزینی کرده، فقط دو روز دیگه آز بده دو برابر بشه نگران نباش..... لاله ...

انشالله...دعا کنید ترو خدا......شنبه خبرش رو یهتون میدم....

سرم بالاست.....چون میدونم خدا اونجاست.....

آنا جون ببخش عزیزم 

من تا ۲-۳ روز لکه بینی نداشتم ، دیروز و امروز خپن صورتی روشن میبینم یعنی ترشحات صورتی روشن یا قرمز خیلی روشن ،، پس وقتی من هماتوم ندارم و دیشب هم اپلیکاتورو نصف وارد کردم بنظرت این لکه بینی روشن مربوط به تکون خوردن جفت هستش ؟

بچه ها میشه از 4 روز بعد از هیستروسکوپی ورزش کنم ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سها خواهری گلم تو رو خدا یه ویزیت برو پیش اصف جاه جریان رو بهش بگو ببین اون چی میگه شاید راه دیگه ای ...

باران جون حتما حتما مرداد ماه میرم. آخه دکتر رزاق گفت مرداد بیا، همون سری هم ميرم پیش دکتر آصف 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

آنا جون بیخشید بازم من شنبه صبح میخام برم آزمایش غربالگریو بدم ، حالا شنبه صبح وقت آمپول پرولوتون ۵۰۰ من هستش ،، و من باید سیتریزین استفاده کنم ،،، حالا بنظرت میتونم جمعه شب بزنم این آمپولو ؟ یعنی ۱۲ ساعت زودتر ...  بخاطر اینکه میگم یه وقت تاثیری رو نتیجه آزمایش نداشته باشه اگه شنبه صبح تزریق کنم و داروی ضدحساسیتو بخورم ؟

نه نیست  چسبندگی تو لوله داشتی یا رحم ؟؟؟ چند تا تخمک ازت گرفتن و چندتا جنین داری ؟  من ...

عزیزم همیشه یادتون باشه و به دیگران هم حتما همیشه یاد اوری کنین تو همه ی بیمارستان های اموزشی فقط رزیدنت ها هستن که عمل میکنن نه خود دکترا
اتفاقا ما به خاطر همین مساله از عمل قلب شوهرم تو بیمارستان های دولتی تهران منصرف شدیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی بنظرت من چقد باید ستراحت کنم تا طول سرویکسم بیشتر بشه و جفت بره بالاتر ؟ یعنی چند هفته ؟ یا به ...

جفت بعد از ماه 4 میره بالا کم کم
اما طول سرویکس فقط با استراحت میره بالا و اصولا حتی سرکلاژ هم بشین باز استراحت نسبی لازمه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو