2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
آره ميتونن به صالح پور ايمان داشته باش

خدا کنه . فیلم عملم دادن بهم . واقعا بهش ایمان دارم . معلومه خیلی کار بلده 

سیکلت شروع نکردی هنوز ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها، من امروز پانکچر شدم با دکتر نصر ۲۳ تا تخمک داشتم ولی در مورد پوچ یا سالم بودن تخمک و جن ...

عزیزم به سلامتی ....

ایشالله بهترینا منتظرته عزیزم و کلی جنین عالی منتظرتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه نیست  چسبندگی تو لوله داشتی یا رحم ؟؟؟ چند تا تخمک ازت گرفتن و چندتا جنین داری ؟  من ...

اااا توضيح ميدن كه طالقاني خود دكتر عمل نميكنه دولتيه ديگه...

چسبندگي تخمدان داشتم 

من هايپر شدم دكتر گفت ٣٨ تا تخمك كه بعد عمل گفتن ١٩ تا تخمك خوبه كه ١٩ تاش جنين شد...

دكتر صالحپور حرف نداره خيالت راحت واسم دعا كن انتقالمم مثبت شه ديگه راحت شم🙏🏻

اااا توضيح ميدن كه طالقاني خود دكتر عمل نميكنه دولتيه ديگه... چسبندگي تخمدان داشتم  من هايپر ...

انشاالله مطمئن باش بارداری میشی ماشاء الله وضعت از جنین خوبه .

نه بابا توضیح ندادن . فکر میکردم عمل دکتر انجام میده که مهمه . کارهای روتین مثل معاینه و نوشتن آزمایش رزیدنتها 

کسی هم که بهم معرفی کرد تعریف میکرد و میگفت یه تیم پزشکی هستن . اتفاقا خیلی هم مریض داشتن و خیلی ها هم باردار شده بودن .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اااا توضيح ميدن كه طالقاني خود دكتر عمل نميكنه دولتيه ديگه... چسبندگي تخمدان داشتم  من هايپر ...

البته روز عمل به صالحپور گفتم گفت نه کارشون خوب بوده . دیگه نمیدونم . باور میکنی تازه فهمیدم نقش صالحپور اونجا چی بوده   

دکتر صالحپور استادشون بود و مرتب به کار رزیدنتها سرکشی میکرد نمیدونستم خودش انجام نمیده .

عزیزم مبارکه...... صدری رفتی؟ یه دونه nt مهمه!!!!! یکیم تیغه بینی رو ببینن.... اگه بزنه Nb دیده ...

فدات شم آنا جون 

وای اصلا وقتی پامو گذاشتم توو اتاق سونو برا غربالگری اول ،،گفتم یعنی خدایا تا این مرحله منو رسوندی ، شکرت باشه دیشب که اصلا نخابیدم ،‌ انگار امتحان داشتم مثل دوران راهنمایی برا فردا،،‌خیلی لحظه خوبی بود ،‌ ایشالا قسمت دوستای منتظرم ،،، 

آره عزیزم سونو صدر رفتم ،،، خیلی شلوغ بود‌، خودم هم سه بار رفتم رو تخت اومدم پایین همش میگفت برو‌آب بخور ،،، 

چرا عزیزم جنسیتشو چون قطعی نگفت ننوشتم ،، گفت احتمالا دختر هستش ولی الان با قطعیت نمیگم ، دو هفته دیگه میتونم قسم بخورم که دختر هستش

از وقتی اومدم ، عکس سونو این که واضحتره همش دارم نگا میکنم ،،، (((((

آره دماغشو زده ،، از رو شکل هم دماغشو میبسنم ،، انگار دماغش خیلی گنده هستش ،،،((((((((((((( 

ایشالا قسمت دوستای منتظرم ، ایشالا 

گفت خونریزیت احتمالا بخاطر جفت پایین هستش ،،‌وگرنه من هماتومی نمیبینم

شیما جون شوهر منم ایران نیست اسپرمش فریز شده . هنوز نمیدونی اسپرم شوهرت بعد از فریز چقدر ضعیف تر شده ...

نه عزیزم شنبه میگن به مسیول بخش گفتم فریزه اسپرم که اونم تماس گرفت پرسید درچه وضعی هست گفته بود خوبه حالا دیگه نمیدونم چقدر ضعیف شده

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم

خیلی ناراحتم یعنی اگه خود دکتر مستقیم انجام میداد میتونست لوله امو باز کنه ؟؟  

نه عزیزم شنبه میگن به مسیول بخش گفتم فریزه اسپرم که اونم تماس گرفت پرسید درچه وضعی هست گفته بود خوبه ...

انشاالله . البته هر چی اسپرم بهتر باشه تو فریز هم ضعیف شدنش مشکلی ایجاد نمیکنه 

برای شوهرم 5 ویال اسپرم فریز کردن

البته روز عمل به صالحپور گفتم گفت نه کارشون خوب بوده . دیگه نمیدونم . باور میکنی تازه فهمیدم نقش صال ...

😂😂😂😂اشكال نداره دكتر گفته خوبه حتما همين طوره ديگه... نه اون دوتا ماما خيلي خوب توضيح ميدن همهً چيرو ولي چون مطب خيليييييي شلوغه واقعا آدم  قاطي ميكنه بعضي وقتا  قبل عملم ماما توضيح داد واسم اگه چسبندگي داشته باشي معلوم نيس باز ميشه يا نه....

واسه عمل پانكچرتم خيالت راحت هرچي خودش ميگه گوش كن اونم خيلي راحته البته من هايپر شدم يكم سخت بود بعدش  ولي اونم يكي دو روزه زود ميگذره  

عزیزم همه چی خوبه خیالت راحت...... ان تی هم که زیر ۲-۲/۵ هست پس خوبه..... فکر کنم زیر ۳۰ بشه سرکلا ...

من ترجیح میدم سرکلژ بشم تا استراحت کنم ،‌ یعنی بنظرت سرکلاژ ضرر داره ؟خودم میتونم از دکتر بخام برام سرکلاژ کنه ؟‌

بعد آنا جون یه سوال نظرت راجع به آمینوسنتز چیه ؟ خیلی فکرمدمشغوله که خدا نکرده مشکلی دشته باشه ، برا همین میخام از دکتر بخام دیگه غربالگری سونو دومو ننویسه ودیه راست بفرسته برا آمینو سنتز ،،، میشه نظرتو راجع به سرکلاژ و آمینوسنتز بگی