2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048251 بازدید | 684648 پست
دوستانی که غربالگری اول دادین ، دوتاشونو ، سونو و‌آزمایشو توو یه روز انجام داددین ؟ من نمیدونستم الا ...

جنسیتو نگفت؟

ضربانش شبیه پرنس منه گفتم شاید بهت گفته احتمالا جنسیت چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با كدوم دكتر عمل داري عزيزم؟ من با دكتر صالحپور هيسترو و لاپرا داشتم همون آتيه 

منم با دکتر صالحپور . شما کی انجام دادی ؟؟؟ 

راستی دکتر برای من و شوهرم پروکسید پلاس داده پودر هستش بعد از صبحانه باید بخوریم برای کیفیت تخمک و اسپرم برای شما هم داده ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با كدوم دكتر عمل داري عزيزم؟ من با دكتر صالحپور هيسترو و لاپرا داشتم همون آتيه 

یکشنبه عمل کردم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
منم با دکتر صالحپور . شما کی انجام دادی ؟؟؟  راستی دکتر برای من و شوهرم پروکسید پلاس داده پودر ...

دكتر جنتي دكتر شوهرته؟ نه به شوهر من فقط ال كارنتين و سلنيوم داد 

من اسفند عمل كردم خيلي راضي بودم چسبندگي داشتم  كه برداشت

واسه تخمك كاري نكردم آمپول خود دكتر هرچي خودش گفت انجام دادم و فروردين پانكچر كردم و پريود بعدي ميرم انتقال

دوستاي عزيزم انگار ماماناي انتقالي زياد داريم ان شاءالله به اميد خدا همه مثبت ميشن اين ماه و تا چند روز آينده كلي خبر خوب ميخونيم

من الان يادم اومد دكترم گفت واسه اينكه وزنت زياد بالا نره پريناتال رو هفته اي سه روز بخور ولي من يه هفته ست كه هر روز خوردم !!! حالا اشكال نداره روندشو تغيير بدم و همون هفته اي سه روز بخورم ؟ 

دوستانی که غربالگری اول دادین ، دوتاشونو ، سونو و‌آزمایشو توو یه روز انجام داددین ؟ من نمیدونستم الا ...

عزيزم من همون روز دادم ولي خيليا هم ديدم همون روز ندادن مشكلي هم نبوده، سونوت به نظرم همه چيش خوبه خدارو شكر فقط جفت پايينه و طول سرويكس هم يجوريه كه بايد استراحت كني كه كم نشه، نگران نباش به نظر منم نيني جون پسره 😍

دوستاي عزيزم انگار ماماناي انتقالي زياد داريم ان شاءالله به اميد خدا همه مثبت ميشن اين ماه و تا چند ...

نه عزیزم ایراد نداره.....

مال منم هر روز بود بعدا کردش یه روز در میون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن انقدر ک تو این دوسال گذاشتم و منفی شد میترسم اینبار هم منفی بشه تایکم خرداد ک روز آزمایش خون هست ...

چرا یکم خرداد؟؟؟۲۹ ام میشه ۱۵ روز بعد انتقال.....

سرم بالاست.....چون میدونم خدا اونجاست.....

سلام بچه ها، من امروز پانکچر شدم با دکتر نصر ۲۳ تا تخمک داشتم ولی در مورد پوچ یا سالم بودن تخمک و جنینام چیزی نگفتن ، گفتن شنبه بیام،اسپرم همسرم فریز شده بود چون ایران نیست

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
دكتر جنتي دكتر شوهرته؟ نه به شوهر من فقط ال كارنتين و سلنيوم داد  من اسفند عمل كردم خيلي راضي ...

نه نیست 

چسبندگی تو لوله داشتی یا رحم ؟؟؟ چند تا تخمک ازت گرفتن و چندتا جنین داری ؟ 

من قبلا تو طالقانی لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی شدم بعدش گفتن چسبندگی داری ولی نمیدونم نتونستنن کاری بکنن یا نمیشد . فکر میکردم دکتر صالحپور عمل انجام میده بعدش فهمیدم فقط نظارت میکنه . اون موقع اطلاعاتم کم بود   

سلام بچه ها، من امروز پانکچر شدم با دکتر نصر ۲۳ تا تخمک داشتم ولی در مورد پوچ یا سالم بودن تخمک و جن ...

شیما جون شوهر منم ایران نیست اسپرمش فریز شده . هنوز نمیدونی اسپرم شوهرت بعد از فریز چقدر ضعیف تر شده ؟

بچه ها تو هیستروسکوپی میتونن ببین لوله ها باز هست یا نه ؟